10 topp søvntips fra Jo Tantum

Innhold

Soveekspert Jo deler noen velkomstråd for frazzlede foreldre og slitne babyer

Søvnproblemer? Hjelpen er tilgjengelig! Vi spurte Jo Tantum, Denne morgenens søvnekspert, bestselgende forfatter av Baby Secrets og skaperen av den anerkjente "avstandsfulle, beroligende" søvnteknikken, for å dele sine topptips for bedre søvn, for deg og for babyen.

1. I løpet av dagen ser du etter babyens trette tegn, som kan gjenkjenne, gni øyne og ører, stirre inn i rommet, og med nyfødte, rooting for en fôr. Skriv deretter ned tider babyen din har en lur, så hun blir ikke overtired.

2. Hjelp barnet ditt til å sovne uten søvnløshet, da dette vil forstyrre søvnen. Sleep rekvisitter kan mate, rocking, patting, barnevogner og bilseter.

3. Spedbarn jobber med en naturlig sovesyklus på 12 timer om dagen og 12 timer om natten. Så sørg for at barnet ditt går i seng 12 timer fra å våkne, ellers blir de overtired.

"Om tre måneder trenger de en lur hver time og en halv etter å ha våknet"

4. Spedbarn som ikke har nok lur på dagen, vil ofte våkne om natten og være våken i opptil en time om gangen. Om tre måneder trenger de en lur hver time og en halv etter å ha våknet, og om seks måneder hver annen time.

5. En drømmat kan virkelig hjelpe en baby til å begynne å sove lengre strekker om natten. Spedbarn kan bare sove en lang strekk per 24 timer, så det er fornuftig hvis det er når du har lang strekk fra f.eks. 11.00 til 7.00. Løft babyen din, bytt bleie, feed, og sett på nytt.

6. Babies har en lett søvn rundt 5 am til 6 am, så oppfordrer dem til å gå tilbake i søvn. Unn deg det som nattetid. Det betyr ingen støy, snakk, lys, blekkskifte eller strømmer. De vil snart begynne å sove lenger.

7. Å ha en god sengetid rutine er bevist å hjelpe babyer bosette seg bedre om natten. Så for en time før sengetid, ta en rolig tid uten støyende leker, TV eller skjermer. Deretter har du en bleie av tid (alderen fra seks uker til seks måneder). Etter det kommer et bad, massasje og pyjamas. Pass på at rommet er svakt opplyst, med beroligende lyder. Deretter mate.

8. Din baby må ha flere utløsere før du går i dvale. Jeg foreslår blackout, bølge lyder, en talsmann, swaddle eller sovepose og en historie. Når babyen din har disse tingene, vil de sove hvor som helst: på ferie, hos besteforeldres hus og med venner.

"Å ha en talsmann kan virkelig hjelpe dem med å bosette seg på tuppetider og om natten"

9. Fra fire måneder gamle babyer elsker å gripe og holde ting, fordi de bare skjønner at hendene tilhører dem. Så å ha en talsmann kan virkelig hjelpe dem med å bosette seg på tuppetider og om natten. Jeg bruker alltid en muslin-firkant, da dette er det letteste materialet du kan få og er pustende. Knut det i midten, så det er trygt. Du kan også sette den ned øverst før du gir den til babyen din, så det lukter av deg, da det vil trøste dem.

10. Bruk blackout for lur og tidlig morgen. Blackouts hjelper en baby til å de-stimulere og roe seg. De forstår ennå ikke at de trenger å lukke øynene for å lukke lyset som vi gjør. Bruk blackout for lur i barnevognen og hjemme og babyen din vil sove bedre.

Se flere av hennes tips på www.jotantum.com

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar