10 tidsbesparende fett tap tips

10 tidsbesparende fett tap tips - øVELSER 2023
10 tidsbesparende fett tap tips - øVELSER 2023
Anonim

Kjøp frosne grønnsaker Hopping veg etter en hard dag er for mye som arbeid og kan fraråde deg fra å spise de sunne tingene. Frysning selges i sødme og næringsstoffer av grønnsaker, fordi de vokser i sin normale sesong og behandles innen fire timer etter plukkingen. Faktisk fant australske forskere at vitamininnholdet i frosne erter, blomkål, bønner, søttmørk og gulrøtter var vesentlig høyere enn for fersk import.

Spis mer fiber En av de beste måtene å fylle opp uten å fylle ut er å spise fiber. Ikke bare tar det litt tid, men når det treffer væsken i magen, utvides det, aktiverer fullhetsreseptorene som forteller deg når du har spist nok. Din anbefalte mengde er 18g, som du får fra 90g fullkornspasta (tørrvekt), 30g branfling og to appelsiner.

Planlegge på forhånd I stedet for å lese et gratis papir eller lytte til en podcast på morgenen pendler, ta deg tid til å gjennomgå din spiseplan. Ved å tenke fremover hvilke matutfordringer du kan støte på i løpet av dagen, kan du forberede deg mentalt for å motstå eventuelle fristelser. Spred kokosnøttolje Har denne karibiske favoritten på toast - den er full av middelskjede fettsyrer som ifølge en studie publisert i American Journal of Clinical Nutrition fordøyer kroppen din lettere enn fettene i smør og andre sprer, og konverterer dem raskt til en kilde. av energi. Den inneholder også to og en halv prosent færre kalorier per gram enn andre oljer og fettstoffer. Ta gPLC hver dag Ingen er for opptatt til å pille en pille. Dette daglige tillegget inneholder l-karnitin, en aminosyre som bidrar til å forbedre karbohydratmetabolismen i musklene, så det er mindre sjanse for at den blir lagret som fett. Det oppfordrer også kroppen til å bruke fettsyrer som en energikilde.

Spis hver tredje time Hvis du vil miste kroppsfett, må du mate kroppen din på foreskrevne tidspunkter, og ikke la den gå når du føler deg som om du skal spise. Hvis du forlater for lenge mellom å spise kroppen din, skiller ut store mengder av stresshormonet kortisol, noe som fremmer fettlagring. Folk som alltid spiser tilsvarende mengder hver dag, er også mindre tilbøyelige til å binge, så de har den beste sjansen til å miste vekt, sier forskning fra Liverpool John Moores University. Chill og tygge Lagre Prodigy-albumet for tredemølle og hold på litt myk musikk når du spiser. Studier viser at folk som lytter til mer avslappende musikk under måltider tygger sakte, noe som resulterer i å spise mindre. En fersk studie fant at personer som tygget hver munnfull pasta mellom 20 og 30 ganger endte opp med å spise 70 prosent færre kalorier enn når de spiste i sin normale pris. Kom deg opp og løp Hvis du vil drepe to fugler med en stein, så tamp appetitten din med en løp. Forskere ved Loughborough University oppdaget at etter 60 minutters aerobic trening ble en manns appetitt midlertidig redusert fordi varmen som genererer sirkulerer blod bort fra mage og tarm. Denne appetittundertrykkelsen varer i omtrent en til to timer. Gå grønn Ikke vent på at bananene dine blir modne. Grønne inneholder resistente stivelser, som kan bidra til lavere vekt og kolesterolnivå. Forskere ved University of Colorado i USA fant at resistente stivelser hjelper oss å miste fett raskere fordi de endrer rekkefølgen der kroppen brenner mat. Vanligvis brukes karbohydrater først, men når resistent stivelse er til stede, blir kostholdet omdannet til energi før det har en sjanse til å bli lagret som kroppsfett. Snack på lakris Pakk en lakrisbar i lommen før du går til kontoret. Barndommenes favoritt inneholder en aktiv ingrediens kalt glycyrrhetinsyre, som kan bidra til å redusere kroppsmassen. Forskere ved Italias Universitet i Padua fant også at det inneholder et enzym som kan redusere appetitten.

Vil du lære å redusere kolesterolet ditt? Les deretter dette.

Populært emne