10 ting du bare vet hvis du er TTC

Du kan begynne å knapt vite hva TTC betyr (prøver å bli gravid, for noen nybegynnere), men lenge vil du snakke i akronymer og bli mer enn litt besatt av prosessen med å bli gravid. Noen av disse høres kjent ut?

Vær så snill, gjør meg fett ...

Du trodde aldri at det ville skje, men ideen om å bli tyngre og føle følelsesmessig, sliten, syk og pen darn, ubehagelig i ni måneder, begynner å høres ut som en drøm som går i oppfyllelse.

Den nye O i livet ditt

Visste du ikke, i dag står den store 'O' for eggløsning, ikke orgasme.

Ghost varsler

Symptomspotting er alvorlig vanedannende - hvem visste det? Hvis magen din så mye som mumler, lurer du på om det er tidlig kvalme ... Hvis du tisser mer om natten, lurer du på om et befruktet egg skyver på blæren din allerede?

Og du lengter etter den rare smaken i munnen du har hørt om ...

Brysthåndtering

Ja det er mulig å bli bekymringsfullt komfortabel med å kaste dine bryster i offentligheten for å se om de føler seg sår eller hovne (som de sannsynligvis vil være når du er ferdig med dem).

Fornøyd i sengen? Hvem bryr seg…

I disse dager er det viktigste med sex at det er gravitasjonsvennlig. (Se vår guide til sexstillinger for TTC her ...).

Den røde djevelen

Din periode er offisielt blitt fienden. Du frykter det med en fervor som du nesten ikke har opplevd siden du ble gjort for å gjøre langdistanse på skolen.

I disse dager er det viktigste med sex at det er gravitasjonsvennlig

Befolkning overbelastning

Du lurer på hvorfor verden har plutselig blitt oversvømmet med støt, buggies, babyer og graviditetsrelaterte TV-plott? Selv den kvinnen i The Archers er opp duffen. Og nå har vennene dine blitt med og begynt å annonsere at de forventes i rask rekkefølge.

Spare opp

Noen ganger er det er Nødvendig å nedgradere din dyre fuktighetskrem for å finansiere din nye peeing på en pinne vane. Eggløsningssett, graviditetstester ... disse tingene kommer ikke billig, folk.

Din nye karriere

Det har slått deg på at du sannsynligvis kunne lære en del av GCSEs biologi pensum med din nye dybdegående kunnskap om reproduktiv helse hos menn og kvinner.

oversharing

Hvis du vil opprettholde partnerens entusiasme for Project Baby, kan det være fornuftig å legge av seg på chatten om din cervical mucous. Ja, det kan være en indikasjon på at du endelig eggløses. Nei, han trenger ikke å vite om det.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar