10 ting du trenger å vite før du går til Santa's Grotto

Å besøke Santa's Grotto med barnet ditt for første gang kan være skremmende, så følg våre tips for å gjøre det første besøket til Santa's Grotto fornøyelig for deg og din pjokk.

Gjør ditt første besøk til en gratis eller lav nøkkelgrotte

Din lille vil finne det lettere å håndtere, og du vil ikke føle at du trenger å få pengene dine verdt hvis hun bare ønsker å kikke rundt døren. Hvis barnet ditt er under ett år, vil hun besøke Santa i hennes skritt, men småbarn kan bli overveldet av synet av en stor skjegget mann i en rød dress første gang.

Besøk når grotten ikke er opptatt

Da trenger du ikke å kø, og julemannen føler seg avslappet og chatty. Morgen, godt før jul, før skoleferien begynner, er de beste tider.

Fortell din pjokk du skal besøke Santa

Spør din lille om de vil komme med deg. Ta trykket av og hun vil være langt opptatt av å gå.

Forklar hvem santa er før du går

Hold det virkelig, veldig enkelt: Han er en mann, som bringer gaver til jul, og har et skjegg og en rød dress. Forklar hva en grotte er for: det er bare et rom som er innredet for å se alle kristne, så Santa føler seg hjemme. I denne alderen har din lille ikke mye forståelse av hva som er ekte, og hva er det ikke, og derfor liker hun å spille så mye. Å forklare litt av virkeligheten vil ikke ta bort den magiske, men det vil ta bort det som frykter hennes fantasi kan fremkalle.

Inviter ditt barns favoritt leke å komme med deg

Det vil hjelpe barnet ditt til å føle seg tryggere.

Pek ut de glade barna som forlater grotten

«Han ser ut som han har hatt mye moro å snakke med Santa.» Det vil forsikre barnet ditt, og forutse moro gjør det enda bedre når det skjer.

Ta et bilde hun er tegnet som en gave til Santa

Å ha en jobb å gjøre, gi den til Santa, vil hjelpe henne lykkelig å klare å gå inn i grotten. Dette øyeblikket kan være vanskelig for en pjokk - vil du ikke finne det skremmende å gå inn i et lukket rom med en veldig viktig fremmed som venter på deg?

Sitt på setet selv

Kul babyen eller pjokket på fanget ditt, i stedet for å overlevere dem til Santa. Hun vil føle seg langt mer avslappet og nyte besøket mer. Og hvis du vil ha et skudd av den lille med den store mannen, så sett henne på hoften din og ta en Santa selfie med deg også. På den måten smiler hun.

Hold dine forventninger lave

Selv svært små barn er flotte på å lese ansikts følelser og kan føle seg ubemerket at, med Jules ansikt som er skjult av et skjegg, kan de ikke dømme om han er venn eller fiende. Så gå med det barnet ditt føler deg komfortabel med å gjøre. Hvis hun ønsker å stå rett innenfor døren og bølge til den hårete, skremmende mannen, er det greit. Be henne om å hviske i øret ditt hva hun vil fortelle Santa, og du snakker.

Få en sikkerhetskopieringshistorie klar

Bare i tilfelle hun trekker Santa's skjegg litt for hardt, eller flekker som han ser veldig annerledes ut mot Santa hun oppdaget i går. Dele hemmeligheten om at santa sysselsetter sine fettere for å hjelpe ham med å levere alle gaver, og gir dem også røde dragter, så reinen gjør som de blir fortalt, virker en godbit.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar