10 ting du vil savne om å være gravid (nei, egentlig)

Syk av hovne ankler og kjedelig av ryggsmerter? Pining for midjen din ... og vin klokken? Graviditet kan ha sine utfordringer, men nyt reisen fordi du sikkert finner det er mange små ting du vil savne om det etter at babyen kommer. Som donuts til frokost og ettermiddagssnapper. Og også disse ...

Glanset hår og glødende hud

Yep, det er ikke en myte: mange mødre-å-være har virkelig hud som en fersken, lustrous lås og - bonus! - En dråpe i kroppshår. De dårlige nyhetene? Det er normalt igjen etter fødselen, og det supermodelle håret kan godt begynne å falle ut i klumper. Yikes.

Forventningen

Graviditet er ni rette måneder med spenning. Lurer på hvordan barnet vil se ut, hvordan det vil føles for å holde den nye bunken i armene og presentere henne til verden. Gleden av forventning - spesielt med din første baby - gjør alt den elendige morgenkvaliteten verdt.

Elastiske waistbands

Offisielt den eneste gangen du kan bruke elastiske jeans uten synkende følelse av at du har raidet Nana's garderobe. Maternity klær er et av høydepunktene av graviditet. Å ha en annen form gir deg tillatelse til å prøve farger og stiler du kanskje ikke har hatt før. Og banke hæler, hvis du vil. Men et advarselsvarsel: å glide inn i de elastiske midjene og behagelige svette kan gjøre deg lykkelig nå, men et år etter at du har født? Ikke så jubel.

Å føle seg selvsikker

Glem sug i magen og bekymre deg for bingo vinger og muffins topper. Det er noe befriende om å la Nature ta kurset, selv om det betyr en ekstra stein eller tre. Det er vanlig at mødre innrømmer at de aldri har følt seg så komfortabel i sin egen hud som de gjorde da babyen var ombord. Og nevnte vi de større, fastere boobene? Nyt dem mens de varer ...

Pose det beste setet

Det lykkelige øyeblikket når en ridder i skinnende rustning (eller sannsynligvis en snill gammel dame) gir sitt sete på toget slik at du kan hvile dine trette føtter. I årene som kommer kommer du til å se vekk på denne lille vennligheten når hele vognen slår seg og vender seg bort mens du kjører med vognen.

Ingen perioder!

En velkommen pause, men enda bedre ... ingen PMS! Se hvor lenge det tar samarbeidspartneren å legge merke til at du er mye, mye hyggeligere, selv med graviditeten, gråtende passer.

Shoppingen

Hvordan kan du føle deg skyldig når babyen trenger alle disse nye greiene, ikke sant? Poppet inn i en butikk og ble forelsket i 10 små babygros, en 500 barnevogn og en gigantisk hvit fløyelsbunny? Kjøp alt. Og hvor morsomt er det en baby shower? Presenterer overalt! Nyt shopping fordi når baby kommer det mest spennende kjøpet du vil lage, vil være økologiske gulrøtter.

Følelse av baby sparken

Det er ikke mer magisk en følelse enn det første sparket. Deretter kommer dansen beveger seg, somersaults og hikke. Det er en dyp forbindelse, et spesielt språk mellom deg og baby, og hvert lite spark minner deg om hva en fantastisk opplevelse graviditet er. Du lager et nytt menneske. Ta deg tid til å føle deg utrolig stolt av det.

Alle ADORES deg

Strangers smiler på den fine, gravide damen på gaten. Din partner behandler deg som det dyrebare fartøyet du er. Og venner og familie går ut av deres måte å unngå å forstyrre deg (du har glemt alle sine fødselsdager? Ikke bry deg, det er hormonene!) Å bære en baby kvalifiserer deg som kongelige, så dra nytte av oppmerksomhet, velvære og tilbud om hjelp. Fordi du er verdt det. Og fordi når du er en mamma, må du gni dine egne føtter pluss alle andres.

Mat, strålende mat

OK, det kan ikke være noe å spise råd for, og fire pakker Quavers om dagen kommer ikke til nytte for noen, men likevel, når du er over kvalme, spiser mens gravid er en glede . Maten smaker ofte bedre, og det er ikke noe så tilfredsstillende som å gi inn i et ønske. Curry og en Crunchie klokken 10? Fint. Men etter at babyen er født, sannsynligvis best å nå for et eple ...

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar