10 ting vi lærte av kjendisbarn og foreldre

Innhold

Fra Keira til Kate Middleton er det babysesong på Planet Celeb, med nye ankomster og blomstrende støt i hver tur. Men hva har vi lært av denne A-listen baby boom i det siste?

Ikke ta pjokk til Fashion Week

Kim Kardashian er alltid komediegull, velsigne henne, så vi kunne ikke annet enn å le - og si "Jeg sa det til deg" - da hennes lille datter Nord kastet en kjernefysisk tantrum foran rad på New York Fashion Week.

Maternity telt-kjoler vil ikke kutte det på Oscarene

Awards sesongen i år var oversvømmet med gravide celebs couture-clad og drypping i diamanter. Keira Knightley hadde en serie Chanel-konfekter og ni måneder gravid Isla Fisher dukket opp i Tory Burch. Gjett stylisten glemte å pakke M & S-taggen da ... [Foto: Startraks Photo / REX]

Lavkonjunkturen har hatt en merkelig effekt på babynavn

I en utfordrende økonomi harker vi tilbake til enklere tider. Som 1930-tallet, hvis den nåværende avlingen av kjendis baby navn er noe å gå forbi. I de siste månedene har vi sett Jessica Ennis-Hill navn hennes første baby Reggie, Kimberley Walsh ring sønn Bobby og Holly Willoughby navnet hennes tredje barn Chester. Og antallet babyer som heter Eric siden fødselen av Simon Cowells barn, har steget 314%. Vi starter en kampanje for å bringe tilbake Percy, Joyce, Hubert og Mildred: hvem er med oss?

Kjendis mamma i "veldig helt normal" shocker

Fearne Cotton trakk seg til nye mødre overalt - hennes sønn Rex er bare to - da hun ga et glimt inn i sitt skremmende vanlige hjemliv på denne morgenen. Fearne avslørte at hennes fetter er hennes barnepike, familien får mye hjelp, hun prioriterer nå å bli organisert hjemme over lange arbeidstimer, hun har skritt som Rex "elsker", og siden hun ble foreldre, gråter hun på dråpen av en hatt. I dette Instagram-bildet viser Fearne Rexs kunstneriske evner: "Jeg har bare la Rex løs på ansiktet mitt med leppestift for å gjøre ansiktet mitt morsomt for penger til Comic Relief!"

Gråe hår er nå offisielt OK

Da den 33 år gamle hertuginne av Cambridge hadde galskapen til å oppleve en begivenhet som var syv måneder gravid og viste noen grå grener, spekulerte media at hun må ha gitt opp fargestoffet 'til babyens fødsel. Kanskje, men vi håper hun setter en ny trend. Nå hvis bare hun kunne gjøre det samme for cellulitt ... [Foto: Tim Rooke / REX]

Zooey Deschanel er tilsynelatende gammel nok til å vokse

Hvem visste? Til tross for å gjøre en hel karriere for å spille den koselige, quirky, jente-naboen med dolly hår og ankel sokker, sjokkerte profesjonell cutie-pie Deschanel verden ved å kunngjøre at hun forventer sitt første barn. Vår favoritt Twitter kommentar? 'Zooey Deschanel kommer til å føde en cupcake'.

Harper Beckham beholder hennes tittel på Cutest Celebrity Tot

Det er i gener. Hun viste nordvest en ting eller to om hvordan man skal oppføre seg på FROW på Fashion Week også. [Foto: Broadimage / REX]

Simon Cowell bygger et dynasti

Musikkmogulen bekjente nylig at han var på utkikk etter sin første baby, Eric - som snudde seg på Valentinsdag - har vært "morsom og mye enklere enn jeg først trodde." Kan baby nummer to være på kortene? Cowell sa at han ikke "regjerte noe ut". Skal de lage high-waisted stonewash jeans i størrelse Newborn? (Simon delte dette bildet på Twitter, og sa: "Ser du kjent?" Ja, Simon, ja han gjør det)

Kim Kardashian kan ta en leksjon fra Dawn O'Porter

Ikke hver stjerne behandler fødselen til barnet som en fotofremmende eller sjanse til å gjøre en rask buk. Det var ingen swanky magazine tilbud da nydelig Dawn O'Porter og Chris O'Dowd ønsket velkommen sitt første barn, en sønn som heter Art, tidligere denne måneden. I stedet tok de til Twitter, en uke etter fødselen, å kunngjøre "Det er en gutt! (Vi) tror vi vil beholde ham! "Og dele dette morsomme mash-up-bildet.

Timberlake og Jessica Biels baby vil bli den vakreste tingen verden noensinne har sett

Se opp, Harper.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar