10 ting vi gjør i relasjoner vi ender opp med, beklager

Innholdsfortegnelse:

10 ting vi gjør i relasjoner vi ender opp med, beklager
10 ting vi gjør i relasjoner vi ender opp med, beklager

Video: 10 ting vi gjør i relasjoner vi ender opp med, beklager

Video: 10 ting vi gjør i relasjoner vi ender opp med, beklager
Video: P3-Silje kliner til med Katrine Moholt: – Heftig jentekyss! 2023, September
Anonim

Det er lett å gjøre eller si noe når du er i øyeblikket, men etter en stund kommer angrelsen synker inn. Hvilke forholds handlinger slutter i anger?

Ser tilbake på et tidligere eller til og med et nåværende forhold, det er noen få øyeblikk som får deg til å cringe, kanskje noe du lærte på den harde måten, ikke å gjøre lenger, eller til og med noe du gjorde i et øyeblikk av svakhet. Uansett hva det er, stort eller lite, førte det forhåpentligvis til en leksjon.

Det som gjør situasjonen bedre er at du ikke er alene. Uansett hvilken feil du har gjort, er sjansene, noen der ute har gjort det også. Det betyr ikke at det er greit, men det gir litt trøst. For de av dere som kan være uerfarne, eller til og med de som ønsker å se tilbake og reflektere, er denne lille listen for deg.

Hva gjør folk i relasjoner som de ender med å angre?

Det vil ta mer enn bare en enkel unnskyldning for å komme gjennom noen av disse angrekkende framkallingsscenariene.

# 1 Ligger og skjuler sannheten. Ikke bare fører dette til argumenter, tristhet og generelle følelser av elendighet, det bryter også tillit. Tillit er en av de vanskeligste tingene å tjene tilbake etter at du har mistet det, men det er mulig. Men vil du virkelig bruke måneder eller år å tjene det tilbake? Ligger til din partner, slutter det aldri bra. [Les: Hvordan slutte å lyve for deg selv og din partner]

# 2 Ikke klarer din vrede godt. Dette kan føre til argumenter, ja, men i varmen i øyeblikket, kan du også ende opp med å si ting du aldri kan ta tilbake. Ikke bare åpner døren for voldelig adferd, men det kan også føre til at det smuldrer følelsesproblemer som kan boble over til en direkte oppbrudd. [Les: 10 måter å håndtere noen med sinneproblemer]

# 3 Fusk. Ikke bare bryter du din forpliktelse til hverandre, du sier også at partneren din ikke er god nok eller ikke gir deg det du trenger fra et forhold. Det er et ikke-verbalt angrep på partneren din, og det er en skadelig en å gjenopprette fra, selv om du får en sjanse.

# 4 Misbruk. Dette kan bety fysisk, emosjonell eller mentalt overgrep. Mens ikke alle er skyld i fysisk overgrep, skjønner mange ikke at mentalt og emosjonelt overgrep også er lett å begå.

Å svekke partnerens følelsesmessige ønsker og behov er en form for emosjonell misbruk. Berating din partner og alltid å miste sine mangler er et eksempel på psykisk overgrep. Disse tingene synes kanskje ikke så stor en avtale i begynnelsen, men bare forestill deg hvordan det ville være å føle seg forsømt og kritisert på en daglig basis.

# 5 Tar partneren din for gitt. Det er uheldig hvor vanlig dette er. Når noen legger sitt hjerte og sjel inn i forholdet deres, kan den andre personen ofte føle at de kan ta baksetet og sovne. Det er ikke auto-pilot, det er ikke en biltur, dette er et forhold. Hvis en person gjør alt, men den andre knapt gjør noe eller knapt anerkjenner innsatsen deres partner setter i, oppstår det ondskap. [Les: 16 diskrete tegn du kan allerede bli tatt for gitt]

# 6 Tilskriver ulykke med forholdet ditt. Dette gjelder bare situasjoner der du klandrer forholdet ditt for din ulykkelighet uten å være ærlig med deg selv om andre aspekter av livet ditt. Alle har hatt en tid i livet der de føler seg tapt. Problemer på jobben, argumenter hjemme, og manglende retningsretning er eksempler på situasjoner hvor man kan føle seg nesten hjelpeløs.

Det er i disse tider at forholdet ditt synes å være anstrengt. Mange mennesker gjør feilen ved å tildele sin ulykkelighet til deres forhold, og de ender opp med å bryte opp. Og senere, når de innser at de faktisk var glade og stabile i forholdet deres, angrer de sine handlinger. Hver gang du befinner deg i denne situasjonen, ta deg tid til å se hvilke eksterne faktorer som bringer deg ned. [Les: 12 virkelige grunner til at par dør hverandre over tid]

# 7 Nitpicking. Hvorfor har du det? Hvorfor gjør du alltid det ansiktet? Hvorfor rydde du opp og la sengen berøre veggen 3 inches for mye? Hvorfor er papirene ikke i en nøyaktig, pen haug? Etter en stund kan personen som hører dette daglig, hele tiden, eller minst flere ganger om dagen, begynne å bli motviljefull. Du vet hva som motiverer folk? Forteller dem hvor gode de er i noe.

# 8 Innføring av høye standarder. Dette kan bety at når du samhandler med partneren din, fokuserer du for mye på dine egne forventninger til hva de skal og ikke skal gjøre. Når de ikke klarer å måle opp til oppfatningen av hvem og hva de er, føler du deg nede. Alle er forskjellige, og et visst nivå av aksept er nødvendig i et forhold. Hvis partneren din virkelig bryr deg om hvem de er som en person og hva de gjør, så er de ikke den rette for deg. [Les: 8 måter å være mindre kritiske overfor folkene rundt deg]

# 9 Fokuserer for mye på andre ting. Workaholics, folk som helst vil bruke tid sammen med venner hele tiden, de med tidkrevende hobbyer, og folk som ganske enkelt vil gjøre andre ting i stedet for å jobbe med forholdet deres, er eksempler på mennesker som til slutt forsømmer deres forhold, og i sin tur, ende opp med å beklage det.

Et forhold er ikke en deltidsjobb. Det krever tid, ofre og innsats.Det betyr ikke at du bør gjøre forholdet ditt hele livet, det betyr bare at du trenger å balansere alle de andre aspektene i livet ditt. [Les: 16 dumme dårlige vaner som kan skade forholdet ditt]

# 10 Ikke støttende. Med mindre din partner har narkotikamisbruk eller gjør noe som er potensielt farlig eller skadelig på en eller annen måte, bør du være støttende. Hvis partneren din har et problem på jobben, eller bestemmer seg for å gå tilbake til skolen, eller bestemme seg for en spektakulær karriereendring, være støttende. Det vil være tider hvor du vil være tøft, sannsynligvis på grunn av forsiktighet, bekymring, og noen gode hensikter, men å uttrykke det på riktig måte er nøkkelen.

Det tar tillit til å være støttende av hverandre. Stol på at partneren din gjør det riktige. Stol på deres evne til å ta gode beslutninger. Hvis du ikke gjør det, og de ender med å lykkes i deres forsøk, vil du definitivt angre på å ikke heie din partner på.

[Les: 5 livsendrende leksjoner du kan lære av anger]

Beklager noe er et tegn på at du gjorde noe galt, og at du ikke bør gjøre det igjen. Beklagelse veier deg ned og holder deg fra å bevege deg fremover. Men i stedet for å tvinge i de tingene du ønsker, gjorde du ikke, ta det som en leksjon for aldri å gjøre disse beklagelige forholdet handlinger fremtiden.

Anbefalt: