10 ting som vanligvis skjer under en bilreise med barn

Du har festet barnet ditt, pakket bilen og har knapt kommet før du tar deg med snacks, leker og Disney-CDer. Tid for at minst en av disse skal skje ...

"Er vi nesten der ennå?"

Uansett om det er en halv time eller tre timers reise, vil du høre fra baksetet innen 10 minutter etter avreise. Og fordi din lille kjære ikke har et konsept av tid, blir det samme spørsmålet gjentatt for resten av turen. Mye.

Du utfører tapt leketøy vri

Den energien som kreves for å utføre denne olympiske standardbevegelsen - en kombinasjon av setebeltet yanking, hoftestøping, bekkenbunnsmasse klemmer, balanserer og vrider mens du plukker leketøyet fra fotbrettet - gir deg fullstendig pusten. Og selvfølgelig fem minutter senere, er leketøyet tilbake på samme sted.

'Jeg trenger toalettet'

Tydeligvis et problem hvis du nylig har flyttet fra bleier til voksen bukser. Deretter følger en desperat forhandlingsperiode mellom deg og din førskolelærer mens du prøver å forhindre en ulykke. "Hvis du bare kan holde på i fem minutter, så Mummy kan komme av motorveien, gir jeg deg litt søtsaker ... Og hvis det ikke virker?

... Du stopper for en hard skuldermasse

Når forhandlinger bryter ned, er det egentlig ingen annen mulighet (bortsett fra det åpenbare), men å trekke over på den harde skulderen. Ha noen våte våtservietter (eller en bærbar pott) klar for øyeblikk som dette, og bare håp og be om at en bussbelastning av shouty rugby-spillere eller skolebarn ikke kjører forbi mens du driller barnet ditt over randen, desperat prøver å unngå sprut på favoritt jeans.

Bilen veies ned med snacks

Alle ville tro at du ikke var i nærheten av en butikk for en uke med det rene volumet av mat du har pakket for denne reisen. Mini oster, pakker med rosiner, crisps og vannflasker blir alle tatt tilbake, og de fleste blir smuldret, squashed og helles i bilens møbeltrekk.

Du spiller Frossen på gjentakelse

Eller hvilken som helst barnelatert musikk som din pjokk er besatt av i det øyeblikket. Det tar bare en time på reisen for å innse at du synger sammen med Elsa og Anna, noe som er greit til du sitter fast i en trafikkork og bilen ved siden av deg drar på deg og synger lungene dine ut til 'vil du lage snømann?'

Motorveien tjenester er rampaged (og ikke bare av barnet ditt)

Når du stopper for en pause på dine nærmeste tjenester, trenger du ikke bare å dra barnet ditt forbi den allestedsnærværende Thomas Tank Engine ri eller mykt leketøy gratisspill for en skummel loo stop og bleie endring, du kjøper deretter flere snacks og leker for å holde alle moret .

Du bukker deg for iPhone nagging

Etter å ha tilbaketatt myke leker, bøker eller rattles i forglemmelig håp om at denne bilturen faktisk kunne gå mot sin emosjonelle eller intellektuelle utvikling, gir du til slutt inn og tar ut telefonen eller iPad. Alt flott til småbarnet ditt, da bestemmer seg for å rekonfigurere det magisk, eller å legge det ned mellom gapet mellom sete og bildør. Ikke engang "droppet leketøy twist" kommer til å få det tilbake.

Barnet ditt blir til en mini vom-cano

Hvorfor legger bilprodusenter et hull i forsetene på forsetene? Slik at når ditt kjære barn bestemmer seg for å kaste inn innholdet i din (tidligere fullfylte) snackpose, kan den sitte ned på baksiden av nakken og gi deg en nydelig varm følelse. Ikke.

Din baby gjør søvnhodet loll

Når (eller om) den lille du endelig drar til å sove * utfører seierdans * kan du da ikke legge merke til at hodet hans slår seg fremover og ruller rundt hver gang du går rundt et hjørne, som ikke ser bra ut. Deretter må du nå rundt og forsiktig skyve den tilbake mot bilsetet. Og så faller det fremover. Og så skyver du det tilbake. Og så faller det fremover. Mønster fremvoksende? Det kan du vedde på. Hva skjer mer alltid når du er på bilreiser med den lille? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar