10 ting som skjedde i foreldre denne uken

Innhold

Utvikling studier, baby navn og en overraskende kjendis fødsel - denne uken har vært full av foreldre nyheter. Ta en cuppa og ta opp alt som har skjedd

British Mums Inspired By Celebrity Baby Names

Ifølge en ny undersøkelse, utført av Philips AVENT, er 15 prosent av britiske mødre påvirket av kjente foreldre for babyens inspirasjon. Undersøkelsen avslørte også hvilke kjendis baby navn fra de siste 30 årene er antatt å være den mest uklare.

LES: BRITISH MUMS INSPIRED BY CELEBRITY BABY NAMES

stillinger til du finner en du er komfortabel med, sier Sioned. "Hvis du sliter med en" />

Pappa-til-være signert av arbeid med graviditets symptomer

Det er en ting å ha en støttende partner mens du er gravid - men en annen for å få ham til å gå gjennom ganske mye de samme symptomene som deg. Det var det Charlotte Allsopp møtte da hennes forlovede Harry Ashby begynte å slite med sykdom, trang, vektøkning og til og med å utvikle bryster. Sikkerhetsvaktene ble diagnostisert med Couvades syndrom - der menn viser lignende graviditets tegn - og ble gitt jobben på grunn av hans kvalme.

LES: DAD-TO-BE SEGT AV ARBEID MED FREMRAGSSYMPTOMER

Katie pris avslører hennes datters navn - og det første bildet av babyen

Katie Price, 36, har plaget sine fans med bilder av datteren hennes siden hun ble født seks uker tidlig i august, og hun holdt også stille om navnet hennes. Men vi kan nå endelig avsløre hvilket (uvanlig) navn mamma-av-fem og hennes ektemann Kieran Hayler, 27, har valgt ...

LES: KATIE PRICE REVEALER HVER DOKTERS NAVN - OG FØRSTE FOTO AV BABYEN

Kan babyer født i vinter utvikle seg raskere?

En studie viste at vinterbarn født i desember og mai begynner å krype en måned tidligere enn babyer født i sommer, mellom juni og november.

LES: KAN BABIER BRUKES I VINTER UTVIKLING FASTRE?

Kan graviditetshormoner påvirke hvor godt barnet ditt er på matematikk?

Barns hvem mødre hadde lave nivåer av hormonet thyroksin når gravid var mer sannsynlig å gjøre dårlig i matteforsøk i skolen, har en undersøkelse funnet. Hormonet går fra mødre til barn i livmor og hjelper hjernen til å utvikle seg. Klikk gjennom for å lese hele studien.

LES: KAN DEFEKTE HORMONER FØRE HVOR GOD DIN BARN ER PÅ MATSER?

Katie pris avslører plan for å fryse eggene hennes - og hvor mange barn hun vil ha

Katie Price har bare bare hilst velkommen sitt firthår - en jente som hun avslørte denne uken heter Bunny. Men den tidligere glamourmodellen er ikke ferdig med å utvide familien sin ennå. Katie har innrømmet at hun håper på minst syv barn, hvoretter hun fryser eggene hennes.

LES: KATIE PRICE REVEALS PLAN FOR Å FRYSE HUN EIER - OG HVOR MANGE BARN HAR SOM VIL

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar