10 ting ikke å gjøre når du prøver å bli gravid

Fra popping folic acid piller, for å få hodet rundt eggløsning syklusen, er det mange ting å tenke på når du prøver å bli gravid.

Men hva med tingene du ikke burde gjøre? Vi avslører bare noen få ...

Gå på en sprut binge

Du er ikke gravid ennå, og du må være tee-total i hele ni måneder - så det betyr at du kan gå på en bender nå, ikke sant? Vel, nei ... ikke akkurat. Drikker mer enn en eller to enheter av alkohol en eller to ganger i uka kan påvirke fruktbarheten og forårsake ubalanser i hormonet som styrer reproduksjon. Best å holde seg til de myke tingene da ...

Få besatt over eggløsning

Å vite din eggløsningssyklus er viktig, men hvis du holder for militant et regime (og drar din utmattede partner ut i soverommet øyeblikket går hun gjennom døren), er det sannsynligvis best å minne deg på at det er ment å være morsomt ...

Vær en sofa potet

Et forsiktig treningsregime vil hjelpe deg med å forberede deg på bunten av glede. Regelmessig trening kan også redusere blodtrykk, kolesterolnivå, øke energinivået og bygge opp utholdenhet. Vel, det er en stor støt du må bære i ni måneder!

Gå på en utgifter spree

Å ha en baby er en stor økonomisk beslutning, så det er best å lagre dine pennies. Fra det øyeblikket babyen din er født, vil du forkule ut penger fra mor og farens bank i svært lang tid ...

Ta tak i takeaways

Så mye som du kan kreve fredag ​​kveld takeaway, er dette på tide å være sikker på at du er i god form. God helse hjelper din fruktbarhet - så bytt din favoritt curry med rikelig med folsyre-pakket veggies, belgfrukter og pulser for å gi kroppen din den sparken den trenger.

Gå glipp av apotekets salg

La oss innse det, du kommer til å være weeing på en pinne mye. Lager hauger graviditetstestene dine hvis du ser dem på tilbud - ikke bare vil du spare penger, men også alle kjeftestrekene til nærmeste støvler.

Hopp over frokost

Frokost er det viktigste måltidet på dagen, og det er enda mer tilfelle når du prøver å bli gravid. Og jo større jo bedre! Nylig forskning fant at slangen som spiste mer til frokost enn middag, var mer sannsynlig å tenke enn de som spiste sitt hovedmåltid om kvelden. Skyldfri pannekaker er det da.

Understreke…

Ifølge forskningen kan stress doble en kvinnes sjanse til å bli infertil. Sørg for at du tar deg tid til å slappe av, enten du liker å slappe av med en mødre, eller en Gjort i Chelsea marathon ...

Fortsett å røyke

Røyking under graviditet er et stort nei, og det samme anbefales når du prøver å bli gravid. Røyking kan føre til tidlig fødsel og til og med et abort.

Frike ut

Kanskje det viktigste er ikke å freak out. Pass på at du er klar til å ta dette viktige neste skrittet i livet ditt, og husk at alle mødre kan føle seg skremt til tider.

Pass på at du følger Mor & Baby på Instagram for relatable memes, inspirerende historier og foreldrehack!

Har ca 60 sekunder å spare? Hvorfor ikke bli med tusenvis av mødre-å-være og start din egen Amazon baby ønskeseddel! De er helt gratis å skape og perfekt å sende til vennene, tante og mamma din for å sikre at du får babyprodukter du virkelig trenger ... Klikk her!

For foreldre tips, triks og råd du kan stole på, klikk her for å laste ned et gratis digitalt nummer av Mother and Baby magazine.

Les nå:

Prøv vår eggløsning kalkulator!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar