10 ting om dating en 80-årers teen film kan lære deg!

Er du irritert med kjærlighetslivet ditt eller mangelen på det? Alt du trenger er en 80-talls tenåringsfilm for å forstå kjærlighet fra et nytt og mer realistisk perspektiv!

Hvis du er noe som meg, når du er uheldig i kjærlighet, ser du på DVD-samlingen din og nå for den mest ferske chick-flick du eier. Du flyr inn i en verden full av usannsynlige møteskår, hvor kvinner blir jaget av unaturlig perfekte menn, og hvor dampende kyss i regnet er en dagligdags forekomst.

Ikke en gang har en av disse filmene tilbudt meg noen form for komfort eller motivasjon. Hvis noe, får de meg til å føle meg helt deprimert.

Men da oppdaget jeg verdenen av 80-tallet ungdomsfilmen, hvor tegnene er akkurat som deg. De har deres usikkerhet, deres woes, og deres reise for å finne sann kjærlighet er langt fra jevn. Dette høres langt fra motiverende, ikke sant? Vel, du vil ikke gå galt!

[Les: Hvordan lage din egen perfekte romantiske møte søt uten problemer!]

10 motiverende dating * og liv * tips du kan lære av en 80-talls tenåringsfilm

Jeg fant ut at jeg har lært mer om kjærlighet og liv fra disse filmene enn noen chick flick eller selvhjelpsbok. Ja, tegnene har sine kamper, men de lærer virkelig fra dem, og du burde også!

Her er noen leksjoner som du finner i de fleste tenåringsfilmer fra 80-tallet, og de hjelper deg definitivt å se det perfekte mysteriet og kjærlighetens kjærlighet og dating på en helt ny måte!

# 1 Ikke vær redd for å gjøre en gest

Ta en titt på en ganske baby-ansikt John Cusack i Cameron Croweâ € œSay Anythingâ €. Hvis du ikke har sett filmen, kan du godt ha sett det berømte klippet av Cusacks karakter som løfter en bombe over hans hodeblåser, Peter Gabriels â € œIn Your Eyesâ € utenfor vinduet av hans kjærlighetsinteresse . Nå er det sant romantikk.

Kast forsiktighet til vinden og fortell din forelskelse hvordan du virkelig føler deg ved å gjøre en romantisk gest. Handlinger snakker høyere enn ord, tross alt.

Men husk, timingen er nøkkelen. Det er sannsynligvis best å bruke dette tipset etter minst noen få datoer, da det er en klar risiko for å se overeager eller skumle. Skreddersy din bevegelse til datoens interesser, vær sikker på at du fjerner alt som gjør deg for ubehagelig * Men noe som viser litt respekt for din egen stolthet, gir deg sjarmen *, og lar personligheten skinne gjennom. Hvis de ikke setter pris på bevegelsen din, er forbindelsen din kanskje ikke så sterk som du trodde, og den personen er bare ikke riktig for deg. Men hvis John Cusack er noe å gå forbi, kan det betale seg stor tid. [Les: 25 virkelig romantiske ideer for å få noen til å smelte!]

# 2 Se nærmere på hjemme

Kanskje, i ditt søken etter den perfekte personen, ignorerer du noen som er nær deg som du virkelig kunne bygge opp med. Hver gang jeg ser på John Hughes 'klassiske "Pretty In Pink ", spekulerer jeg alltid på hvorfor hovedpersonen, Andie, ikke ender med hennes beste venn Duckie (spilt av den heslige Jon Cryer). Han er sjarmerende, omsorgsfull, de har felles interesser, og de er rett og slett perfekt for hverandre! Uavhengig av dette, gleder hun helt over ham. Har du en Duckie i livet ditt?

# 3 Ikke begrenset deg til din vanlige "type"

En ting som 80-årene tenåringsfilmer viser igjen og igjen, er at det ganske ofte kan du danne forbindelser med folk du aldri ville ha forventet. Kanskje, du er for fiksert på å finne noen som bare er din "type" og dermed reduserer sjansene dine for å finne den spesielle personen.

â € œThe Breakfast Clubâ € er muligens den mest inspirerende 80-tallsfilmen der ute. En gruppe tenåringer som ikke kunne være mer forskjellige, er tvunget til å tilbringe lørdags frihetsberøvelse sammen. Før du vet det, oppstår det usannsynlige forbindelser opp til venstre, høyre og midtpunkt. Den jock ender opp med kurven saken? Prinsessen ender med kriminelle? Og det er en leksjon å bli lært her. Ikke se bort fra noen som du kanskje ikke vanligvis forbinder med. Utvid dine horisonter, og ikke glem at motsetninger ganske ofte tiltrekker seg. [Les: Opposisjoner tiltrekker faktisk hverandre eller stryker hverandre bort?]

# 4 Lifeâ € ™ s shortâ € | Nyt deg selv!

Med ordene fra Ferris, fra "Ferris Buellers Day Off", flytter Life ganske fort. Hvis du ikke stopper og ser deg rundt en gang i mellom, kan du gå glipp av det

Koncrerer du innsatsen for mye på jakt etter den spesielle personen? Oftere enn ikke, hvis du gjør en bevisst innsats for å ha det gøy og nyte deg selv, vil folk bli tiltrukket av deg i retur. Vi graver naturlig mot positive og morsomme mennesker, så prøv å sette søket på vent og bare nyt livet i stedet! Jeg sier ikke at du bør ta med foreldrene dine Ferrari på en glede tur eller dans på en paradeflåte i La Ferris Bueller, men du kan bli overrasket over forbindelsene som dukker opp som følge av å slippe og bare ha moro! [Les: 11 trinn for å bli forelsket i deg selv og bli mye bedre deg]

# 5 Ikke antar at noen er for bra for deg

Samantha Baker fra "Sixteen Candles" er en high school sophomore som har en alvorlig forelskelse på Jake Ryan (senior, leder av den populære publikum og all round hottie). Hun trodde hun ville aldri stå en sjanse.Men se og se, alt det tok var han å finne ut hvordan hun følte, og han var hennes i slutten av filmen.

Jeg sier ikke alle vil alltid være like heldige som Samantha, men hvis det er noen i livet ditt som du har avvist fordi du tror at de er for gode for deg, husk at du ikke vet før du prøver ! Det kan ikke lønne seg, men hvis du ikke gjør det, vil du alltid være lurt å spørre om det kunne ha fungert annerledes. Du kan godt ende opp med din egen Jake Ryan. [Les: Er flotte jenter faktisk hyggeligere eller er de bare mener?]

# 6 Det handler om selvtillit

Ferris Bueller fra â € œFerris Buellerâ € ™ s Day Off â € Â er en av de mest likte barna på skolen, og hvorfor er det? Han har tillit, godhet, en følelse av humor og mot i sin overbevisning, for ikke å nevne en vakker kjæreste. Hans beste venn Cameron har derimot gjort det mulig for andre å dominere sitt liv og ta beslutninger for ham, og er derfor ikke lykkelig i kjærlighet eller liv.

Så trikset her er å være mer som Ferris Bueller. Ha så mye tillit til deg selv som du kan mønstre. Du føler at du kan gjøre noe, snakke med noen, og alle vil ønske å være din venn.

# 7 Få mest mulig ut av hver situasjon ... Selv dårlige

Så lørdag var frihetsberøvelse langt fra en ideell situasjon for â € œThe Breakfast Clubâ € Â gjengen, men jeg er sikker på at ingen av dem ville ha forventet å reise med nye venner, enda mindre nye kjærlighetsinteresser!

Kanskje du har blitt holdt tilbake sent på kontoret, eller du sitter fast i ventetid i en time eller mer. Ta en titt rundt, er det mennesker som er i samme situasjon som deg? Kanskje det er en attraktiv medarbeider du har aldri hatt muligheten til å snakke med. Det er flere muligheter i hverdagen for å møte nye mennesker enn du tror. [Les: Kunsten å lage liten snakk uten å føle seg vanskelig]

# 8 Don? T stole på teknologi for å kommunisere

Det var ikke noe slikt som Facebook, teksting eller direktemeldinger i 1980-tallet. Men gjett hva? Folk har det bra! Da Jake Ryan fra â € œSixteen Candlesâ € Â bestemte seg for at han ville gi Samantha en sjanse, hva gjorde han? Han plukket opp telefonen!

Bruk av teknologi til å kommunisere er praktisk og krever minimal innsats. Men kanskje du bør prøve å plukke opp telefonen for å organisere en dato, i stedet for å sende en rask tekst. Det viser at du er villig til å bryte ned kommunikasjonsbarrieren og gjøre en reell innsats for å snakke med dem.

# 9 Gjør deg selv tilnærmet

Hvis noen er et eksempel på hvordan kroppsspråk kan påvirke sjansene dine for å møte nye mennesker, er det Alison fra "The Breakfast Club". I begynnelsen av filmen sprang hun over skrivebordet med det mørke håret som dekket ansiktet hennes. Og lavt og se, 90 minutter med visningstid senere, hennes skuldre er tilbake, håret er av henne, og hun har en ny kjæreste. Som om med magi.

Presenterer du deg selv på best mulig måte? Åpne opp og bruk kroppsspråk for å vise folk at du er vennlig og klar til å samhandle. Børst håret ditt ut av ansiktet og legg deg selv der ute! [Les: 10 enkle måter å være approachable og se veldig bra mens du prøver å få oppmerksomhet]

# 10 Ikke la noen tvile på dine sjanser

Samantha Baker tvilte ikke bare sine egne sjanser med Jake Ryan i "Sixteen Candles", men hun var langt fra motivert av hennes beste venn, Randy.

â € œJake Ryan? Han vet ikke engang at du eksisterer! Â € | Han er ideell, men glem det! Â € Â

Hun spiste sannsynligvis hennes ord neste dag da hun kom opp i skolen i Jake's Porsche, det er sikkert!

Negativitet er det siste du trenger selvtillit. Hvis noen tviler på sjansene for å finne kjærlighet, merk det ned som sjalusi og bevise dem feil!

Neste gang du trenger litt motivasjon i kjærlighetsavdelingen, glem bildet perfekt verden av nye kyllingflikker og vakre mennesker.

[Les: Guiden til å planlegge et bilde perfekt og romantisk filmdato]

Og gå tilbake til 80-tallet. Deres stilstilstand kan være tvilsom, deres mobiler kan være størrelsen på murstein, og håret deres kan være permedâ € | men det er noen datalektioner som skal læres, så ta ut pennen og ta notatet!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar