10 Super Subtile Gestures som avslører noen er i deg

Du trenger ikke å være en mester i forførelsens kunst for å vite når noen liker deg. Her er noen måter tiltrekning utilsiktet avslører seg selv.

Det er en av de største problemene i hele dating scenen: å vite om noen er i deg eller ikke, og om tiden er riktig å handle på det. Tross alt, å få timingen feil kan ødelegge hele greia.

Å flytte for tidlig, for eksempel når tiltrekningen nettopp har begynt, kan skremme dem av og få dem til å revurdere sine følelser for deg. Å fortelle det for sent er derimot like sannsynlig å rote opp ting, slik at personen tiltrukket av deg føler deg kjempet og lei deg av å vente på at du skal gjøre det første trekket.

Noen tegn på tiltrekning er da sterkere enn andre og trenger ingen ytterligere støtte for å rettferdiggjøre at du oppretter noen romantiske trekk. Andre tegn, skjønt, er svakere og må blandes med andre lignende tegn før du skal gjøre det viktige trekket.

Hvordan avslører folk subtilt deres tiltrekning?

Bare noen av disse vitale tegn på tiltrekning, alle ganske subtile, men litt mer enn andre, er oppført i punktene her. [Les: 15 tegn på tiltrekning mellom en fyr og en jente]

# 1 En rørende tanke. Berøring av noen og måten vi gjør det er ofte et tegn på tiltrekning. Selvfølgelig snakker vi ikke om en full på bjørnkram eller noe sånt. Bare sporadisk berøring av arm, skuldre eller tilbake, som er tre av de mer uskadelige områdene som folk velger å fokusere på når de gir ut dette lille tegnet.

Hvis dette imidlertid går videre til berøring av knær, hånd, hofte eller midje, blir et langt sterkere signal gitt ut, og du vil kanskje handle på det for å unngå å komme over som noe hesitant og usikkert, spesielt når du samarbeider med noen av de andre tegnene som er skissert nedenfor. [Les: Hvordan subtilt flørt ved å berøre]

# 2 hvite tenner. En blits av hvite tenner fra et fullblodt og unashamed smil, ikke en snarl eller grimas, er et annet mulig tegn på tiltrekning. Dette avhenger imidlertid av individet, da det er mange mennesker der ute som er naturlige smilere.

Det du må se på ellers er varighet, frekvens og dybde av smil. Sammenlign hvordan de smiler med deg mot hvordan de smiler med andre. Er smilene du får litt bredere, litt lengre, litt mer fokusert, og langt hyppigere enn de gir ut til andre venner, bekjente eller kolleger? Hvis dette er tilfelle, kan du bli sendt en melding - ubevisst eller på annen måte.

# 3 En gavehest. Har personen du mistenker for å bli tiltrukket av deg, eller at du ønsker å bli tiltrukket av deg, aldri dukke opp tomhendt? Har de alltid en liten gave i slep som bare sjelden ser ut til å bli utvidet til andre? Det kan da være enda et lite lite tegn på tiltrekning.

Og når vi sier gaver, snakker vi ikke diamantringer eller en ny Porsche - det kan være så lite og enkelt som en kopp kaffe eller en kake. Men uansett hva det er, avvis ikke dets potensielle betydning som en signifikant indikator på at de er i deg.

# 4 Hjelpende hender. Denne er spesielt relevant på arbeidsplassen og beskriver en av disse situasjonene, hvor noen synes bare litt for opptatt av å hjelpe deg og gjør det bare litt for ofte. Du har kanskje vurdert slike handlinger for å gjenspeile den naturlige måten en virkelig hensynsfull person på. Men ta en titt - utvider de samme mengde hjelp til andre?

Hvis de spretter over kontoret på 70-tallet TV-politistyring for å hjelpe deg med å fjerne papirstopp mens et annet medlem av personalet kjører rundt i bakgrunnen, og prøver å reparere en uhell avskåret tommel, kan du være ganske sikker på at de har sine severdigheter satt på deg. [Les: 9 dating trekk som er vanskelig, men søt]

# 5 Det er skrevet. Skriftlige meldinger kan si så mye om hvordan noen føler om deg, enten via telefontekst, e-post eller andre former for skriving. Glemmer innholdet i et sekund, bare antall meldinger kan fortelle deg om hvordan de føler for deg, og det kan da bli sendt.

Mottar sen kveld godnatt meldinger fra dem? Da vil du kanskje spørre deg selv hvorfor det er at du av alle mennesker er den siste tingen på deres sinn! Kyssene i slutten av en melding forteller også mye om hvordan den personen tenker på deg, og det kan være verdt å gjøre en liten bit av subtile speider rundt for å se om alle andre får to kyss på slutten av sine meldinger - hvis noen i det hele tatt. [Les: 10 måter å lese blandede signaler på og slå tegnene til kjærlighet]

# 6 Bumpene. Er det slik at du tidligere aldri så dem hvor som helst, bortsett fra en bestemt sosial situasjon, men nå støter du på dem over alt? Har de mystisk tatt opp squash på stedet du går til, selv om de er omtrent like sporty som Bill og Ted? Har de plutselig begynt å drikke på steder du og dine venner hyppig, selv om de er bekreftet teetotal?

Det kan være en tilfeldighet, men langt mer sannsynlig er muligheten du har blitt ganske plutselig blitt gjenstand for deres følelser.

# 7 Den stolthet og brudgommen. Det er en naturlig tilbøyelighet, når du er tiltrukket av noen, å ønske å se sitt beste for dem og gå opp i pleierutinen.Derfor, når noen i din umiddelbare sosiale påvirkningssfære endres over natten fra en Pigpen til en Pitt eller en Jabba til en Jolie, så kan du satse på at deres intensjoner går ut over det generelle behovet for å forme seg, spesielt når det bare er noen gang saken i din egen spesielle nærvær.

# 8 Rett opp! Plasser de plutselig og selvbevisst kroppsspråket i selvbevisst rekkefølge hver gang du nærmer deg? Kanskje du nærmer deg dem fra en avstand, over kontoret eller baren, og observer dem slumpet over et sete og viltvoksende i en avslappet komfortabel mote, men hopper øyeblikkelig opp så snart de ser deg. Hvis ja, har du identifisert et annet svært sannsynlig tegn på tiltrekning. [Les: 18 kroppsspråk tegn på tiltrekning å vite om en venn er i deg]

# 9 Star slått. Noen ganger, uansett hvor sammensatt eller kontrollert de prøver å være, gir øynene alt bort. Hvis det stjerneøyne uttrykket faller over ansiktet eller hvis du ved et uhell får dem til å stirre på deg fra hele rommet, så er sjansene at Cupidens bue har funnet sitt preg.

# 10 Fin tur. Noen mennesker går bare i stykker i nærvær av noen de er tiltrukket av. De rødmer, svetter, blir alle klumpete og faller over sine egne føtter med det aller beste hintet på navnet ditt. Du, selvfølgelig, vant, ikke vær oppmerksom på dette. Du tror bare det er hvordan de handler hele tiden fordi det er hvordan de alltid handler i din nærhet.

Trikset er, under slike omstendigheter som disse, å identifisere denne anomali gjennom andre observatørers oppførsel. Hvis de virker forvirret og overrasket over måten denne personen komporterer seg til, kan dette være en død gave av hvordan de føler seg mot deg.

[Les: 20 umiskjennelige tegn din venn knuser på deg]

Hold øynene åpne for disse topp ti subtile tegn på tiltrekning, og forberede deg til å ta neste skritt. Enten det betyr å gjøre et trekk på dem eller løp for åsene, vet du bare!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar