10 solbeskyttelsesprodukter for å holde barnet ditt trygt

Innhold

Nå er det hottende været, babyens hud og øyne trenger litt ekstra beskyttelse mot solens stråler. Så enten du er på stranden, i hagen eller ut og om, her er de beste produktene for å holde babyen kult og beskyttet. I tillegg finner du alt du trenger å vite om å holde barnet ditt trygt i solen i denne måneds mor og baby, ute nå.

Jojo Maman Bebe Quick Drying Flap Hat, £ 12, jojomamanbebe.co.uk

Denne solens lue er ideell for å beskytte små nakke og øyne, da den har en lang klaff på ryggen og den brede toppen. Det er UPF 50+ og har en tettsittende elastisk passform, så det vil fortsette mens pjokken din spiller.

Barnets Farm 50+ Sun Cream, £ 10,99 for 100ml, childsfarm.com

Smør babyen din fra topp til tå i denne milde solkremet, som gir utmerket beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler. Det er snill å til og med den mest følsomme unge huden og er veldig tykk, slik at du umiddelbart kan se noen ubesvarte biter.

Uvistat Kids Sun Care Lipscreen, £ 5,50, boots.com

De små vil elske smaken av denne oransje smaksprøven leppebalmen, som gir et fuktighetsgivende lag av SPF 50.

Buggy Sail, £ 20, silvercrossbaby.com

Opprett et kjølig og skyggefullt miljø for den lille med Buggy Sail. Det bidrar til å beskytte henne mot solskinnet og gir ly hvis det er litt breezy. Den passer til alle buggies og kommer i en praktisk bæreveske, så det er perfekt for når du er på farten.

Diono Starry Night Sunshade, £ 12, Direct2Mum.co.uk

Beskytt babyens øyne fra blending når du reiser i bilen med denne solbeskyttelsen, så se på dagen-stjernene lyser når solen setter. Den festes sikkert til bilvinduer med brukervennlige sugekopper og tilbakeslags ved å trykke på en knapp.

Beaba Newborn Clipstrap Solbriller, £ 18, jojomamanbebe.co.uk

Pop disse solbrillene på det nyfødte for å beskytte øynene mot solen. Den brede ryggremmen hjelper dem med å holde seg på, mens de fortsatt er komfortable for babyen din. Egnet fra fødsel til seks måneder.

Strand og badestøvler, £ 8, jojomamanbebe.co.uk

Beskytt små føtter fra solen, varm sand og skall med disse søte babystrandskoene. De er laget av neopren, som holder babyens føtter varm i kaldt vann og har en velcrofesting som lett kan tas av og på.

Jojo Maman Bebe Solbeskyttelsesdrakt, 19, jojomamanbebe.co.uk

Lys, lys og superstrengende, denne solkjole er behagelig for de som skal ha på seg. Den har en UPF på 50+, noe som betyr at den er 98% effektiv til å blokkere UVA-stråler, og tørker raskt.

Anti-UV-telt, kr 29,99, babymoov.co.uk

Hold barnet ditt beskyttet og i skyggen med dette teltet, som har et anti-UV 50+ belegg for å beskytte henne mot solen. Det kan poppes åpent om tre sekunder og brettes i en praktisk oppbevaringspose, så det er perfekt for å ta til stranden eller parken.

Splash Om Warm In One Wetsuit, £ 19,99, splashabout.com

Hvis babyen trenger litt mer varme når hun spiller i sjøen, prøv denne fleece-lined baby våtdrakten. Det gir UPF 50+ beskyttelse og er også vind og sandbestandig, så det er flott for stranden.

Last ned juni-utgaven av mor og baby!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar