10 sommertendenser til rock mens du er gravid

Innhold

Graviditet er ingen grunn til å ty til leggings og baggy tee, men noen ganger innrømmer vi at de er de eneste tingene som vil gjøre. Du kan fortsatt jobbe med sommerenes heteste trender - selv med en betydelig bump.

Dungarees, £ 48, topshop.com

Dungarees er varme. Du kan kanskje ikke klemme deg inn i Whistles lærparet som er over hele motekraven akkurat nå (hvis du kan vi applaudere deg), men Topshop's denim-fødselspermisjon er perfekt. Bruk slitene litt, rullet opp, en veske og glidebryter.

Slider Sandaler, £ 75, whistles.com

Glidebrytere er overraskende hetesko av sesongen! Og drømmeskoene hvis du er føttene er hevelse i varmen. Dette paret har en støpt fot seng og dobbel stropper for å holde føttene hyggelige og komfortable.

Ripped jeans, £ 38, topshop.com

Borte er de dagene da de eneste moderskapspansene du kunne få var en indigo denim bootleg. De er nå tilgjengelige i alle de kuleste stilene. Vi elsker disse rippede Topshop skinnies.

Ermeløs jakke, £ 39.50, marksandspencers.com

En ermeløs blazer er et kjølig alternativ til den klassiske originalen. Bruk å smarte opp noe antrekk.

Breton Stripes, £ 24, jojomamanbebe.co.uk

Breton stripes er en sommer trend stift og en av våre favoritt graviditet ser ut. Bruk med jeans eller dungarees for et avslappet utseende.

Folk Smock Top, £ 55, monsoon.co.uk

Et boho-utseende er en velsignelse for støt. Lette, kule, flytende stoffer. Hver jente trenger minst en kul folkemusikk Isabel Marant stil, smockbluse i garderoben hennes. Denne er lang nok til å dekke en ekspanderende midje perfekt og vi elsker detaljene.

Floral Satin Dress, hm.com/gb

Blomstretrykk er mørkere denne sesongen - tenk mindre pen og mer voksen opp. H & Ms Mama satin-trykt kjole har blikket dekket. Det er også en ideell bryllupsgjest eller sommerfest. Bare legg til en sølv metallisk kattungehæl.

Hvit kjole, kr 24,99, newlook.com

Kule hvite er den nye sorten, føle og se elegant ut i en enkel hvit kjole. Det lette stoffet vil holde deg kjølig under varmen også.

Sweatshirt, £ 60, net-a-porter.com

En luksus sport sweatshirt er en ny viktig. Dette J Crew-nummeret har en lett løs passform som kan brukes med bump og utover.

Leopard Print Plimsolls, £ 20, asos.com

Det er flere grunner vi elsker skatesko. De er komfortable, de gjør noe gammelt antrekk ser kult ut og de glir på så ingen unødvendig bøying!
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar