10 trinn for å reignite den tapt gnisten i et forhold

Mister du gnisten i forholdet ditt? Bruk disse 10 trinnene for å få den romantiske gnisten tilbake til kjærlighet med en flørtende, stygg og sexy bang!

Når du mister gnisten i et forhold, er det ikke alltid fordi dere begge ikke har tid til hverandre.

Nesten alltid er det fordi dere begge bare ikke har nok moro sammen!

Alle relasjoner starter med et slag.

Og alle elskere vet bare hva som trengs for å behage deres elsker og holde kjærligheten levende.

Men et sted underveis, de fleste elskere overser de små tingene som brakte dem sammen.

Og de ender i forhold hvor to mennesker eksisterer sammen bare fordi de en gang var lidenskapelig forelsket i hverandre.

Det er et minne om lykksalig romantikk som binder dem sammen.

Og hvis du tar det minnet vekk fra dem, ville det ikke være grunn til å snakke med hverandre.

[Les: 12 grunner til at par drev vekk fra hverandre så lett]

Hvorfor mister par gnisten i kjærlighet?

Den enkleste * og likevel den hardeste * måten å begrense dette tapet av gnist i din romantikk er fordi dere begge har begynt å ta hverandre for gitt og gitt opp på å prøve å imponere hverandre.

En partner kan ha sluttet å glede seg over den andre. Og den andre partneren kan også etter hvert ha fulgt etterpå. Og livet fortsetter normalt, fordi begge partnere nå ikke trenger å prøve å imponere hverandre lenger * fordi den andre partneren ikke gjør det! *

Noen måneder eller år kan passere, og en fin dag, dere skjønner at det fortsatt er kjærlighet og samvær i forholdet. Men det er bare ikke moro lenger!

Forholdet er kjedelig, dere begge lever sammen og deler likevel ikke noe spennende med hverandre. Og dere begge overbeviser dere om at et romantisk forhold bare eksisterer for sammenhold, og bare de første stadiene av romantikk føles som moro. [Les: De 9 stadier av kjærlighet som alle par går gjennom]

Men det er bare feil, fordi et forhold er ment å være morsomt, uansett hvilken scene av kjærlighet du er i. Begge må begynne å føle seg som små, friske, kåte barn igjen. Og viktigst av alt, må dere begge slutte å gi opp på hverandre og gjøre en innsats for å bringe den ville lidenskapen og spenningen tilbake i forholdet! [Les: 15 grunner til at du kanskje kjeder deg om ditt forhold]

10 trinn for å bringe gnisten til kjærlighet

Gnisten i kjærlighetslivet ditt kan mangle, men det er definitivt ikke gått for godt. Alle av oss har et valg, og vi kan bringe den magiske gnisten tilbake til kjærlighet hvis vi velger å. Men du må huske at noe som har gått mangel på en stund, vil ta mye tid til å komme tilbake igjen.

Å bringe gnisten tilbake i forholdet kan være mye moro, og det kan få dere til å føle seg som små barn igjen, men det tar litt tid og tålmodighet. Men jeg kan forsikre deg, med hvert skritt underveis, vil du føle deg nærmere og mer levende enn noen gang før!

Følg disse 10 trinnene, ett steg om gangen, fra første til hele tiende. Og når du kommer til det siste trinnet, vil du ikke bare gjenopprette gnisten i din romantikk, dere vil begge føle deg helt forvirret av hverandre, om igjen! [Les: En trinnvis veiledning for å bli forelsket for alltid med kjæresten din]

# 1 Gjør tid til hverandre. Hver stor endring starter på små måter, og dette er en slik start. Det første du må gjøre er å lære å få tid til hverandre. Det handler ikke om å leve sammen eller sove sammen, men om å knytte sammen eller dele noe som er morsomt. Planlegg et par timer hver uke, kanskje en søndag kveld, for å gjøre noe som dere begge liker, som å se på en film eller jobbe med et kjæledyrprosjekt sammen.

# 2 Kommuniser. Ikke gi opp på hverandre. Det er den største feilen du kan gjøre. Å gjøre tid for hverandre er en start, men kommunikasjon er det som bringer dere sammen. Snakk med hverandre ærlig * sukkerbelegning sannheten vil ikke skade skjønt! * Og hvis det er noen ting du ikke liker om partneren din, snakk om det med dem.

Og likeledes, lytt til partnerens meninger og ta dem i betraktning også. Prøv å bytte for hverandre og lære av hverandre.

Det andre trinnet er det vanskeligste trinnet, fordi det kan irritere og frustrere dere begge. Men husk, dette er en viktig del i helbredelsesprosessen, og det vil fikse deg! [Les: Hvordan forbedre kommunikasjon med hverandre i et forhold]

# 3 Pillow talk. Ikke ta dine bekymringer i seng. Ikke ta med gadgets eller lese materialet i senga. Dette er den største feilen elskere gjør. Når du går inn i trinn tre, gjør du vane med å komme i seng uten forstyrrelser og bare ligge sammen, selv om det virker vanskelig eller kjedelig i sengen fordi det er tonnevis av ting du helst kan gjøre.

Du kan ikke ha for mange ting å snakke om i utgangspunktet, men som noen få netter passerer, kan dere begge begynne å snakke med hverandre og kommunisere på en mye bedre måte. [Les: 8 glade puslespratsamtaler for å komme nærmere på kort tid]

# 4 Kom i form. Vel, ja, dette suger, men du må gjøre dette. De fleste par lar seg gå etter at de blir gift eller når de kommer inn i et langsiktig forhold. De hoper opp flere pounds, de slutter å kle seg og de bryr seg ikke mer. Hvis du er den partneren, endrer du deg selv.

Hvordan ville du ta vare på utseendet ditt hvis du var singel, og hvis du måtte gå på en første date med noen du liker, hvor mye av en innsats ville du sette inn i dressing for dem?

Gjør du samme innsats for din partner som elsker deg og bryr seg om deg? Sannsynligvis gjør du det ikke. Og hvorfor det? Tror du at partneren din fortjener mindre av deg enn en fremmed på en første date? Du vil kanskje ikke innrømme det, men faktum er at du tar din elsker for gitt og bare bryr seg ikke om deres meninger. Og det er på tide at du stopper det.

Prøv å imponere din elsker og vinne deres takknemlighet. Se bra ut, kle deg godt, bruk parfyme, flørt og få oppmerksomhet! [Les: 25 enkle måter å motivere deg til å trene og se mye sexierere ut]

# 5 Overrask hverandre. De romantiske bevegelsene kan ha blitt glemt, men det må bringes tilbake i forholdet ditt. Og hvis du bryr deg nok til å ta gnisten tilbake i forholdet ditt, må du begynne et sted. Husker du hvor ofte du pleide å gjøre fine ting for hverandre i begynnelsen av forholdet? Hvorfor stoppe nå? Er det fordi det er lettere å bare slappe av på sofaen i stedet for å gå nedover en gate og kjøpe blomster eller litt søt godbit for kjæresten din?

Gjør innsatsen for å vise hverandre og overraske hverandre, i hvert fall på små måter. Du kan begynne liten, og partneren din vil begynne å videreutvikle innsatsen din også. [Les: 25 enkle og søte romantiske bevegelser du kan bruke hver eneste dag!]

# 6 Gå clubbing. Husk at tap av gnist i kjærlighet er ikke på grunn av for mye avstand i kjærlighet, det er fordi dere begge har glemt å ha det gøy sammen. Så gjør bare det! Gå ut, maler byen rødt og ha det gøy sammen.

Bli full, fest hardt, dans og slip mot hverandre, kyss på dansegulvet og le høyt. Selv om du føler deg for gammel til å danse hele natten, må du prøve å gå ut til steder der du og din partner kan ha en vild og morsom tid. [Les: 10 skitne drikkespill for frie gutter og jenter]

# 7 Gå på ferie eller en kort ferie. De første trinnene vil bringe dere begge nærmere og binde seg bedre. Og nå er det på tide å gjøre en større endring. Ta av på ferie eller en weekendferie.

Men planlegg ikke noe romantisk enda ennå. Husk, det er alltid den plagefølelsen på baksiden av tankene dine fordi du gjør alt dette, ikke fordi du har lyst til det, men fordi du vil reignere romantikken. Så legg ikke for mye press på å prøve å fokusere på romantikk.

Planlegg en morsom ferie til en strand hvor de to av dere kan feste hele natten, møte nye og spennende mennesker sammen og ha en morsom tid. Når du har det gøy sammen, vil romantikk finne en vei tilbake i livet ditt, så slut på å bekymre deg for romantikk ennå! [Les: 10 tips for å ha en fræk og sexy strandferie]

# 8 Bli intim. Å spørre om andre morsomme spørsmål er en fin måte å åpne nye samtaler og bli bedre kjent med hverandre. På en lat helg sammen legg deg ned i sengen eller på sofaen, og spør hverandre en rekke intime og likevel avslørende spørsmål. [Les: 30 frie spørsmål for par å bringe gnisten tilbake i kjærlighet]

Å bruke disse spørsmålene vil hjelpe dere begge til å føle seg mye nærmere, og viktigst, det vil gjenopplive den seksuelle spenningen i forholdet!

# 9 Få slem. Et lykkelig romantisk forhold trenger en god dose kjærlighet og sex. Så prøv å bringe sizzle tilbake i soverommet ditt. Eksperimenter i sengen, og prøv noen stygge ting i sengen som dere begge ikke har prøvd før. [Les: 50 kinky sex ideer som er verdt å prøve minst en gang i livet]

Men hvis dere begge ikke føler meg veldig kåt i hverandres selskap enda, må dere ikke tvinge sex i forholdet. Det virker aldri. Det kan bare føre til smertefullt sex eller et sløvt medlem.

I stedet lager scenarier der du kan slå din elsker i stedet, eller snakke om frie ting som slår din partner på. Sex vil skje naturlig! [Les: 10 sexy ting å gjøre for å få gift sex, føle seg som en natt)

# 10 Ta med romantikk tilbake i livet ditt. Nå som du har fulgt de første ni trinnene, ville begge dere allerede føle seg mye mer lidenskapelig og glad i kjærlighetslivet ditt. Og nå har lykkelig kjærlighet og lidenskapelig sex funnet seg tilbake i kjærlighetslivet ditt, og du må lære å holde det på den måten.

Ikke ta partneren din for gitt igjen. Woo dem, serenade dem, planlegge romantiske ideer nå og da, og imponere og beundre dem hele tiden. Hver gang du føler deg lat eller kjedelig for å bringe magien tilbake til kjærlighet, spør du deg selv med vennlig hilsen hvis du tar din elsker for gitt. Og spør deg selv om du virkelig prøver ditt beste for å gjøre din kjæreste smil. [Les: 16 ikke-seksuelle berører du kan bruke til å føle deg mer elsket]

Den beste delen om et godt forhold er at innsatsen du tar alltid betaler deg hundre ganger. Så slutte å bekymre deg for hva du skal komme tilbake i retur, og bare åpne ditt hjerte ut til kjæresten din. Og du vil ikke bare bringe lidenskapen tilbake i forholdet ditt, du vil også bringe lykke tilbake i livet ditt også!

[Les: 25 virkelig romantiske ideer for å gjøre din elsker smelter hver eneste gang!]

Det kan virke som litt av en innsats, men prøv bare disse 10 trinnene for å gjenopprette den tapt gnisten i forholdet ditt. Det vil sikkert forandre livet ditt til det bedre, og bringe dere nærmere på kort tid.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar