10 enkle trinn for en flott første tur ut med ditt nyfødte

Det kan være å besøke besteforeldrene, hente venner over søndagslunsj eller bare til den lokale parken. Uansett begivenheten er det på tide å forlate dyne på sofaen, ta en dusj og hodet ut med babyen din

1. Få ekte

Vær realistisk om hvor lang tid det tar å bli klar. «Gi deg mye tid og sørg for at du har alt,» sier Katy Hayden, fra Tinies barnepass. Planlegg utflukter om ettermiddagen når du ikke er trøtt og ikke være ambisiøs - en tur eller kaffe er greit.

2. Kjør en øvelse først

Få et par til å sette opp barnevognen eller montere bilsetet på forhånd, så du vet hvordan du bruker dem. Du vil se ut som en avslappet proff og vil ikke ha noen siste øyeblikk panikk.

3. Ta et pluss en

Pass på at du har noen til å hjelpe. Fra å trykke vognen til å holde håndvesken mens du søker etter skiftematte, er et annet par hender nyttig.

4. Reiselys

Hold din veske enkel. 'Inkluder bleer, kluter, en ekstra babygro og alt du trenger for fôring,' forklarer Katy. Har også nødvendigheter som vesken i lommene og ta med en drink og snacks for å holde opp energien din.

5. Baby kommer sist ...

Ikke få din baby klar til siste minutt. 'Bare når bagasjen er fullpakket, er dukket opp med barnevognen eller bilsetet ditt på plass, bør du få ham klar, sier Katy. En mat og en endring før du forlater huset er den beste taktikken.

6. Lag ham opp

Unngå voluminøse, tette klær og i stedet velge lag som du kan legge til eller fjerne hvis babyen blir for varm eller for kald. En bomullshue vil holde ham varm, da han vil miste og beholde mest varme gjennom hodet. Unzip kappen når du går inn i butikker, så han blir ikke for varm.

7. Det er OK å være sent

Hvis du trenger å forlate huset ditt sent enn forventet å passe inn i en feed, gjør du det. Alle (spesielt mamma venner) vil forstå. Og det er bedre å være 15 minutter for sent enn å ha en ulykkelig, gråtende baby og en stresset ut.

8. Bond med ham

Fortsett å gjøre øyekontakt og snakke med babyen din mens du presser ham. Husk at dette er en glimrende mulighet for deg å sosialisere - om det er med venner i en restaurant eller baby-mesmerized randoms på gaten.

9. Modig regnet

Ikke vær et rettferdig værmamma. Selv om været er dårlig, må du forlate huset. Vognenes stativdeksel vil holde barnet ditt tørt.

10. Hold deg rolig, fortsett

Og hvis den første turen fortsatt ikke går til plan? Ikke les den som feil. Bare prøv igjen i morgen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar