10 tegn du daterer en selvobsesset narcissist!

Din partner utstråler awesomeness, men gjør de deg også elendig? Les disse 10 tegnene du er dating en narcissist og 5 måter å komme unna raskt!

Narkissisme er ofte brukt som negativ karaktertrekk - en måte å antyde at noen er fulle av seg selv eller ikke hensynsfull til andre. Dessverre er ekte narcissisme mye mer enn det!

Personer med narsissistisk personlighetsforstyrrelse kan være svært skadelige i forhold og kan skade partnernes egenverdighet.

Og hvis du daterer noen som er narcissist, kan du i begynnelsen bli forvirret av selvtillit og deres aura av storhet og awesomeness. Men etter hvert som forholdet utvikler seg, vil du snart innse at jo mer perfekt de hevder å være, desto mer begynner de å skamme deg. Og den eneste måten du kan snakke med denne personen eller komme inn i deres gode bøker, er å skamme deg selv og føle deg verre om deg selv. Nå virkelig, kan det noensinne være sunt for deg ?!

10 åpenbare tegn du daterer en selvobsatt narcissist

Her er 10 tegn som muligens kan bety at du er en narsissist. Hvis svaret ditt er "ja" til mer enn noen få av dem, må du kanskje revurdere om forholdet ditt er virkelig sunt for at du skal være i!

# 1 Hans favoritt samtalemne er ... selv

Dette er en av de mest åpenbare sporene at partneren din kan være en narcissist - finner du at hver samtale du til slutt har sirkler tilbake til partneren din, selv om det opprinnelig var om dagen din? Narcissister er ikke interessert i å snakke om andre mennesker - så mens de kanskje spørre om dagen din, eller dine følelser, er det sannsynligvis bare slik at du vil spørre om deres etterpå! [Les: 10 tegn til å anerkjenne egoistiske mennesker og 5 trinn for å hindre dem i å skade deg]

# 2 Hun ønsker å bli anerkjent som spesiell og forventer spesialbehandling

Narcissister tror at de er bedre enn de fleste som de vet. Ikke bare tror de at de er spesielle, de vil at andre skal vite det også. Dette kan føre til at hun opptrer som om hun fortjener spesiell behandling - dyre gaver, et monopol på din tid, eller muligheter som hun ikke har tjent.

# 3 Han er alltid offeret

En av de mest skadelige atferdene til en narcissist er deres tro på at de alltid er offeret i enhver situasjon. Dette er skadelig i et forhold fordi du hele tiden blir trukket inn i deres dramatiserte livsstil, og tror at de virkelig blir konstant forringet eller skadet av andre.

Han gjør det sannsynligvis fordi han nyter den oppmerksomheten han mottar fra deg når du prøver å trøste ham og forsikre ham om at han er i rett. Dette er en form for manipulasjon som kan være vanskelig å gjenkjenne, men kan være veldig utmattende for deg når du prøver å holde din partner lykkelig. [Les: 16 oppmerksomhetshår tegn til å passe på i din partner]

# 4 Hun er full av misunnelse

Mens narcissister er sikre på at de er spesielle, er de også utrolig misunnelig overfor alle som de tror har noe de fortjener også. Kjæresten din sjalusi kan utvide til noens jobb, deres eiendeler, deres vennskap eller komplimenter som de har mottatt.

Denne sjalusien kan føre til at hun prøver å oppnå disse tingene for seg selv, eller kan bare føre til mange bitter samtaler der hun prøver å overbevise deg om at hun er mer fortjent av de tingene enn den personen hun er sjalu av.

# 5 Han er ikke i stand til å empathize med deg

Han kan ikke forvente annet enn empati fra deg, men forvent ikke å få det tilbake! Narcissister er ikke interessert i andres følelser - hvis du håper på en samtale om dine egne problemer med svar fra noen som bryr seg om dine følelser, må du kanskje se et annet sted. Denne ubalansen kan være svært skadelig i et forhold, da du aldri vil føle at du mottar den støtten du vil ha og trenger fra forholdet ditt.

# 6 Hun er arrogant

Arroganse er et veldig ubehagelig trekk - hvis partneren din er narcissist, kan du ofte finne henne å gjøre antagelser om den overlegne behandlingen hun burde motta. Dette kan være veldig pinlig i mange sosiale situasjoner, da hennes handlinger viser at hun tror seg å være bedre enn andre mennesker i nærheten. Hennes arroganse kan også være tydelig opplagt i samtaler, hvor hun nekter å tro at hun muligens kunne være feil eller at andre har bedre ideer enn henne.

# 7 Han utnytter andre

Fordi narcissister ikke viser empati for andre mennesker, finner de det ofte veldig enkelt å dra nytte av andre rundt dem. Dette kan være gjennom emosjonell manipulering, bruk av bedrag for å villede sine meninger, eller bruk av utrolige løgner. [Les: 12 tegn på at kjæresten din manipulerer deg subtilt]

Ofte vil dette bli gjort slik at narcissisten kan ha følelsesmessig støtte fra de de er misvisende, men i andre situasjoner kan formålet være mer ondskapsfullt. Noen som er villige til å benytte andre til å sette seg fremover, er ikke noen som du noen gang vil ha et sunt forhold til!

# 8 Hun har hatt problemer med å opprettholde andre forhold

Et lett-å-se-rødt flagg for narcissisme er mangelen på andre varige relasjoner i ditt betydelige andres liv.Hvis hun ikke har noen langvarige nære vennskap, er ikke nær noen i familien sin, og har en lang liste over tidligere kjærester, vil du kanskje gå et skritt tilbake og undersøke om hun er i stand til å ha noen sunne, kjærlige forhold. Sjansen er at hvis hun er narcissist, har hun ikke vært i stand til å danne og opprettholde disse bindingene med andre mennesker - for alle har alle et brytepunkt. [Les: 16 klare tegn du er bosatt i et forhold som forlater deg ulykkelig]

# 9 Han reagerer på tilbakemelding med fiendtlighet

Selvopplevelsen er utrolig viktig for en narsissist, og de vil holde fast på sine oppblåste tro på deres evner og kvaliteter med et jerngrep. Hvis du forsøker å stille spørsmål om disse troen på en narcissist, vil de reagere defensivt og med fiendtlighet fordi deres selvtillit ikke kan håndtere tapet av disse oppblåste trosretningene.

# 10 Hun er dramatisk og overemotional

Dette er et annet viktig trekk å gjenkjenne - hvis partneren din er narcissist, vil hun sannsynligvis overreaktere seg til situasjoner. Dette er generelt slik at hun kan få så mye oppmerksomhet som mulig ut av hver tekst, kamp eller uheldig situasjon hun er inne i. Dette kan være en vanskelig egenskap å ha i en betydelig annen som det forhindrer deg i å vite når hun er virkelig i en forstyrrende situasjon, og når det er bare en annen overreaktjon for å få oppmerksomhet.

Hvordan kommer du vekk fra en narcissistisk elsker?

Hvis du har anerkjent din signifikante andre i disse 10 tegnene, er det et par skritt som du må ta for å beskytte deg selv når du forsøker å forlate forholdet. [Les: Den komplette veiledningen for å bryte opp med noen du elsker]

Trinn 1 For det første, sørg for at du er sikker på din beslutning - partneren din skal prøve all sin manipulerende taktikk for å holde deg i forholdet, så du må kunne holde fast ved dine overbevisninger uten å gi inn.

Steg 2 Deretter må du forberede deg på den gjengjeldelsen som til slutt kommer - når en narcissist innser at du ikke kommer tilbake, vil de bruke din oppbrytning som en ny kilde til drama.

Trinn # 3 Det kan hende du finner det nyttig å fylle noen av vennene dine og familie om brytningen og begrunnelsen bak den på forhånd, slik at du kan være sikker på at ingen løgner vil spre seg til dem som er nær deg. [Les: Hvordan din egen respekt påvirker deg og måten du oppfatter ditt forhold på]

Trinn # 4 Hold oppbrudd så rent som mulig - narcissisten kommer til å ønske å kjempe skitten, men gi dem ingen tilfredshet med å gjøre det. Du vil ikke at de skal ha mer negative ting å si om deg enn de allerede gjør, eller gjør det mulig for dem å trekke ut oppbruddet i lang tid. [Les: De 20 typer elskere som finnes i verden]

Trinn # 5 Til slutt, når du har gjort det ut av forholdet, ta litt tid å ta vare på deg selv! Du må kanskje ha litt behandling eller tilbringe mye tid med venner som vil bygge deg opp og ta vare på deg.

Å være i et forhold til noen som gjør deg så dårlig om deg selv, manipulerer deg, og hvem har ikke medfølelse for dine følelser er mentalt, følelsesmessig og fysisk utmattende - ta vare på deg selv de neste par ukene og la deg helbrede .

[Les: 16 klare tegn du er i et narcissistisk forhold]

Å være i et forhold med en narcissist er en av de verste slags kjærlighet du noen gang kan oppleve. Så hvis du finner at partneren din gir deg noen av disse 10 tegnene, konfronterer de med det slik at de kan endre * fett sjanse *, eller gå bort før du bryter innfra!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar