10 Skilt ditt steinete forhold fortjener en annen sjanse

Til tross for de konstante veikryssene som holder forholdet ditt i gang, er det 10 tegn du bør fortsette å kjempe mot den gode kampen.

Stenige forhold kan føle seg drenering, hvor du alltid venter til neste gang noe forferdelig skjer. Det kan føles som at alle rundt deg er i et bedre forhold mens du fremdeles jobber med dårlige, mistro og / eller kommunikasjonsproblemer.

Men kanskje ikke alt er tapt: et steinete forhold er bare den typen forhold som trenger arbeid, mye arbeid, før det kan være det beste det kan være. Alle de andre glade, sunne forholdene du kanskje vet, gikk gjennom flere steinete stadier før du kom til et mer stabilt punkt. Din trenger ikke å mislykkes, men både deg og din partner må være villige til å sette innsats, tid og tålmodighet. [Les: 12 ting glade par gjør det som gjør dem så misunnelsesverdige]

Hvordan vite om du skal være i forholdet ditt

Tenk på følgende egenskaper som byggesteiner som du kan bruke som utgangspunkt for noe bedre. Hvis du har alle ti, eller bare de fleste av disse, så ville det være uklokt å gi opp forholdet ditt ennå.

# 1 Du snakker begge om dine problemer, selv om du mangler sunn kommunikasjonsteknikk. Du kan ende opp med å argumentere og bli utålmodig, men dere prøver fortsatt å snakke om dine bekymringer og synspunkter. Dette viser at du begge bryr deg nok til å prøve, selv om du vet at du kunne bruke bedre kommunikasjonsmåter. Det betyr at du verdsetter forholdet, og er derfor villig til å nå et bedre punkt, hvor du snakker tålmodig og effektivt.

Til tross for hvor grim ting synes nå, har du grunnlag for å bygge fra. Nå trenger dere begge bare å finne måter å roe seg på og få budskapet ditt uten å komme inn i en kamp. [Les: 23 gjør og ikke gjør forholdsargumenter]

# 2 Til tross for dine problemer, har du det gøy sammen og deler mange morsomme, glade og sunne minner. Det er vanskelig å la noe gå når det er mange gode tider, selv om det er mange mørkere. Hvis du begge er enige om at du har kjemi og en god dynamikk, uavhengig av dramaet, så er det kanskje en sjanse her.

Trikset ligger i å finne måter å kutte ned på de dårlige tider, og bygge opp det gode, som du kan gjøre hvis du begge setter deg ned og finne ut hva som fungerer og hva som ikke gjør det.

# 3 Ingen av dere føler et sterkt ønske om å kalle det slutter. Ingen liker virkelig en oppbrudd, selv om de nekter det og handler glade, men det er tider når folk virkelig vil å ødelegge ting fordi de er ulykkelige. Ønsker å ringe det slutter og er villig til å utholde sorgprosessen, betyr at du allerede har flyttet fra forholdet.

Hvis ingen av dere føler denne veien i det hele tatt, men dere begge ønsker å løse ting, så er det en byggestein å jobbe med. Nå er alt du trenger å gjøre, å komme seg til problemene og komme opp med mulige løsninger * uansett hvor liten *, slik at du kan forbli i forholdet og aldri føle behovet for å løpe for åsene. [Les: 10 måter å komme gjennom en grov patch i et forhold]

# 4 Kjærligheten er der, og du har egentlig ikke øyne for noen andre. Det er trygt å si at hvis det ikke er kjærlighet på hver side av forholdet, bør du bryte opp. Det er ikke noe poeng lenger, og du er tydelig interessert i å se andre mennesker. Men hvis kjærligheten er der, og den er så sterk at du ikke engang kan forstå ideen om å være sammen med noen andre, så skylder du det selv og hverandre å prøve.

Kjærlighet er ikke lett å komme forbi. Verden er fylt av mennesker som er ensomme eller i forhold uten trøst. Hvis du har noe ekte, ville det være synd å kaste det hele bort over problemer som du kunne jobbe gjennom sammen.

# 5 Ingen av dere er i fornektelse, og du er begge bevisst på dine forholdsproblemer. Det høres latterlig ut, egentlig, men dette er en ganske stor avtale. Hvis en eller begge av dere er i fornektelse, vil du nedvise problemer, forsømme ting du trenger å løse, og til og med la problemene fester og mutere til noe verre enn det noensinne var. Som en sykdom vil den spre seg inn i alt du gjør sammen, suger glede ut av kjønn, lounging tid, dato netter, og til slutt, dine liv.

Hvis dere begge ikke har dette problemet og er mer enn klar over problemene uten sukkerbelegning dem, så har dere et sunt perspektiv på hva som skjer, og du kan ta realistiske skritt for å fikse det. [Les: 12 ting glade par snakker om og føler seg nærmere hver dag]

# 6 Du har alltid sagt beklager og gått den ekstra mile for å gjøre ting opp til hverandre etter et argument. Å si beklager er vanskelig for alle, uansett situasjonen. Du må sette stolthet til side, eie opp til dine feil, og be noen om tilgivelse.

Handlingen er en sårbar, men hvis du og partneren din gjør det og finner måter å gjøre ting bedre etter et argument: * Crazy sex, spesiell dato, spesiell mat eller begivenhet, gjør noen av de små ting som snakker mer enn ord, etc. *, så fortjener du å gi forholdet ditt en ny sjanse. [Les: 17 søte måter å oppriktig si at du beklager]

# 7 Du kan trygt si at du er bedre sammen, sterkere og langt mer fokusert på prioriteringer. Tenk tilbake til når du var singel, men for lenge siden var det: hva gjorde du ikke som du begynte å gjøre mens du var i forholdet ditt? Kanskje du var i skolen, knapt passerer klassene dine, og nå er du ferdig med college etter å ha avsluttet Summa Cum Laude. Eller kanskje du feiret for mye, gjør fattige valg, men du fokuserer nå på ditt ansvar og har et bedre hode på skuldrene dine.

Tenk nå på partneren din. Hvordan har deres situasjon forandret seg til det bedre? Uansett hva du gjør i et forhold har en tendens til å være en refleksjon av partneren din. Sunn forhold er sammensatt av mennesker som inspirerer og motiverer hverandre til å gjøre det bedre. Hvis dette er deg, ikke kast ditt forhold bort. [Les: Pillow talk og hvordan det kan gjøre dere begge bedre folk]

# 8 Problemene du har, inkluderer ikke andre mennesker, utroskap, hevn eller misbruk. Noen mennesker kan komme forbi juks, men de fleste gjør ikke av en grunn: det betyr at forholdet ditt mangler noe, eller partneren din gjør det, og du valgte å gå utenfor banket banen for å finne det fordi det betydde mer for deg enn forholdet. Til hver sin egen, og noen virkelig går videre og leder gode relasjoner etterpå.

Men hvis forholdet ditt er steinete, er du allerede i en sårbar stat. Alt relatert til utroskap, misbruk, eller til og med hevn * i.e. alltid ønsker å komme tilbake til partneren din, uansett hvor lite problemet * vil avslutte forholdet ditt. Dette er en velsignelse i forkledning fordi selv om du er i nød, har du også kvitt deg av en usunn situasjon. Nå, hvis dette ikke gjelder for deg i det minste, bør du ikke tenke på å avslutte ting for godt.

# 9 Din partner er ikke bare din partner, de er din beste venn. Du både kyss, klemme, ha sex og lage planer for datoer og til og med fremtiden. Du henger sammen med familie og venner, men elsker din egen tid sammen. Til tross for dine problemer, er dette fortsatt sant.

Men er din partner din beste venn? Hvis dere begge pokker moro på hverandre, deler noen av de samme hobbyene, aktivt tar på prosjekter sammen, drikker sammen, henger ut og gjør ingenting sammen, eller går på eventyr sammen, så er du beste venner.

Hvis du har en partner som er din beste venn, ikke kast den bort. Det er ikke hver dag at du møter noen du ikke føler behov for å imponere hele tiden, noen som ikke vil dømme deg hvis du bare rullet ut av sengen og ser ut som road kill, noen som kjenner pinlige ting om deg og aldri vil forråde som stoler ved å fortelle folk.

# 10 På slutten av dagen deler du de samme målene for fremtiden. Hvis du har opprettet at du vil gjerne ha en fremtid sammen, og bli gammel sammen, så er det et seriøst, langsiktig, engasjert forhold. Hvis du både snakker om hva du vil ha den fremtiden å være, og er enig i det meste, så er du gyllen. For eksempel, kanskje du begge ønsker å leve i et lite sted og fokusere på en åpen planløsning, eller pensjonere i Europa. Kanskje dere begge vil ha barn, eller nekte å ha barn.

Uansett, hvis du begge smiler når du snakker om fremtiden og deler samme visjon, eller i det minste en lignende, bør du ikke kaste det hele bort. I stedet bør du kjempe sammen, for det gode forholdet ditt, for å gjøre visjonen til virkelighet.

Stenige relasjoner har et stigma for å være det slags forhold for å unngå for enhver pris, men i virkeligheten er de bare tilfeller hvor to personer må finne måter å markere sine styrker og få dem til å meshes godt med hverandres. Det er ikke umulig, og hvis det gjøres bra, kan det ekte ønske om å gjøre forholdet ditt siste føre til et svært sterkt, givende forhold.

[Les: 12 klare tegn på sann kjærlighet i et forhold]

Det er en stor forskjell mellom et usunt forhold og en steinete som bare trenger noen tilpasninger. Ta en lang og hard titt på hva som holder forholdet ditt flytende, og bruk tegnene ovenfor for å avgjøre om forholdet ditt fortjener en ny sjanse.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar