10 tegn du prøver å skjule graviditeten din fra venner

I de første 12 ukene av svangerskapet har du denne spennende delen av nyheten, men du finner plutselig deg selv kreativ, slik at du kan holde det hemmelig. Se om du gjenkjenner noen av de nedenfor ...

1. Du har mestret den skumle drikkbytten

Under middagen med venner aksepterer du et glass eller to vin, men hver gang du tar en late som en lur, legger du den nærmere din manns plate. Han legger sitt tomme glass ned ved tallerkenen din, og voila, du har lyst til å lure verten din til å tro at du har drukket vinen din. Alt godt og godt til du bærer din svimlende og veldig glade mann ut av døren på slutten av natten ...

2. Din daglige pendling tar to ganger så lang tid

Hvorfor er det at du føler deg verst når du ikke kan fortelle folk du er gravid? Du er desperat til å peke på Bump On Board-merket, men bekymret for at du skal se noen fra jobb på toget. I stedet må du nappe av toget for å ta et øyeblikk eller rush til nærmeste bad.

3. Antibiotika er din nye beste venn

Cystitt? En annen brystinfeksjon? Uansett hva du hevder å være lidende, sier du at du er på antibiotika, er den ultimate unnskyldningen og en flott utkonkurranseklausul når du møter venner for en jobb etter drikke.

4. Du stash hemmelige gingernuts i skrivebordslåsen din

Ginger kjeks og brus har vært en gave for å lette morgenkvaliteten din, men du må skjule dem i skuffene på jobben hvis noen gjør forbindelsen.

5. Kvalme blir skyldig på dumgy reker

Det er ikke noe mer enn å stikke inn i arbeidskollegaen din i damene når du nettopp har sett frokosten din for andre gang. Heldigvis, ditt litt grønne, svette ansikt betyr at hun tror på deg når du forteller henne at det er nattens dårlig kokte reker eller en tung kveld ute.

6. Du klager på at hvete er oppblåst magen din

Du nærmer deg 12-ukersmerket og magen din har begynt å vise, så du begynner å klage på den massive tallerkenen pasta du hadde til lunsj som gjør jeans stramt.

7. Helger på mamma er den beste unnskyldningen

I stedet for å risikere at vennene dine tenker at du har blitt til en eremitt, blir helgene dine plutselig fylt med reiser for å se din mor eller fjern familiemedlemmer.

8. Du har forvandlet til en floaty skjerf wearer

Skjerf er den perfekte støtskjuleren, drapert over din mini-buk. Dette fungerer perfekt til det temperamentelle britiske været bestemmer seg for å ha en 30C varmebølge.

9. Du er dronning av faget sidestep

Enten det er det mistenkelige spørsmålet om hvorfor du ikke slår tilbake vino eller de konstante spørringene når du starter en familie, har du mestret kunsten å endre motivet uten å gi noe bort.

10. Du gjør unnskyldninger for å være emosh

Du brister i tårer på jobb uten grunn fordi dine graviditetshormoner har gått haywire, da må du shruve den av som "familieproblemer" eller at du løp over et ekorn på vei inn i arbeidet. Hvordan skjulte du graviditeten din til du var klar til å fortelle folk? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar