10 morsomme sexspill å leke med kjæresten din i senga

Noen ganger trenger du litt sukker og krydder for å holde kjærligheten levende. Bruk disse 10 morsomme sexspillene til å leke med kjæresten din og ha den sjarmerende morsomme tiden noensinne! Av Nicola Scholes

Har du noen gang funnet deg å tilbringe en hel ettermiddag med kjæresten din og lurer på hva du skal gjøre?

Begge dere kan elske hverandre mye, men på en lat ettermiddag kan det bli ganske kjedelig selv i det beste av selskapet.

Hvis du ikke har noen planer om å komme deg ut av huset, og fortsatt vil ha det moro hjemme, er alt du trenger.

[Les: 20 sexy spørsmål å spørre en fyr og forføre ham]

[Les: 20 skitne spørsmål å spørre en jente og få henne våt]

Sexy spill å leke med kjæresten din

Mens kjærlighet og romantikk er bra for et forhold, er det ikke nok å holde spenningen levende.

For å nyte hverandres selskap trenger du også noen giggles og sexy tider.

Tør kjæresten din, ha det gøy med ham, og du vil se hvor lett det kan være å gjøre en kjedelig ettermiddag til en dag med moro, spill og sex som dere begge vil elske.

Velg noen av disse 10 spillene og gi det en virvel.

Kjæresten din kan være bekymret først, men det tar bare noen minutter for ham å komme seg inn i det frie humøret.

[Les: 16 tips for å få kjæresten din til å ønske deg mer enn noensinne!]

# 1 Kors kjole i hverandres klær. Når du har litt tid i hendene, står deg foran hverandres garderober og begynn iført hverandres klær. Ikke glem undertøyet også. Med hvert dress up spill, vil du ha mer moro med hverandre, spesielt hvis du begge bestemmer deg for å få på seg hverandres klær.

# 2 Webcam chat. Sitt foran datamaskinen med kjæresten din, og logg inn på et hvilket som helst webkamera chatteringsider som omegle eller chatroulette. Du trenger ikke å ha sex foran webkameraet ditt hvis du ikke har lyst til det.

Bare nyt litt forspill mens du ser på andre par eller singler på kameraet. Det er en sexy tidspiller som også er spennende og mye seksuell moro. Men bare et ord med forsiktighet, unngå å vise ansiktet ditt på webkameraet ditt for å beskytte din identitet hvis du blir naken.

# 3 Legen og sykepleier. Rollespill er et spill som er definitivt morsomt og sexy. Du kan kle deg som tegn og forsøke å tvinge / overbevise hverandre for å ha sex. En av dere kan være legen mens den andre er pasient eller sykepleier. Bare velg dine egne figurer og ha det gøy å anta dem. [Les: Den seksuelle rollespillveiledningen for første timere]

# 4 De sexy 20 spørsmålene. Kose opp ved siden av hverandre eller gå i seng og dekke dere helt, så du er i mørket under teppet. Kyss hverandre eller begynne å lage. Men mens du gjør det, gjør du svinger for å spørre hverandre sexy, intime spørsmål om knuser, fetisjer eller favoritttider.

Når du er kåt og i mørket, vil sannheten flyte lett, og begge vil føle deg mindre vanskelig å bekjenne eventuelle skitne hemmeligheter. Dette spillet vil ikke bare være morsomt, men det vil også bringe dere og dine seksuelle lyster nærmere.

# 5 Strip poker og terninger. Dette er alle tidsklassikere i seksuelle spill. Selv om strippoker kan være mer moro med et annet par, kan det fortsatt være mye moro hvis du legger til noen tricks og sannheter i spillet hvis det bare er dere begge.

Eller bare hente et par sexy terninger og rulle bort. Har du ikke terninger? Lag små sexnotater ved å rive små ark og skrive noen få skitne ting å gjøre, og skift for å bestemme hva som er skrevet på papiret.

# 6 Spill full. Å spille full kan være et veldig sexy spill å leke med kjæresten din, spesielt hvis dere begge liker full sex. Litt som om du er full og bortkastet, og fortell partneren din om han var et annet sted og gikk inn i deg * han kjenner deg ikke i denne fantasien *.

Be ham om å gjøre noe for deg og late som om dere begge er komplette fremmede. Du kan enten ha øynene lukket hele tiden, eller du kan motstå ham mildt som en full dame ville gjøre!

# 7 Massasje eller kroppsmaling. Gi kjæresten din en god sluttmassasje. Det er enkelt og et sexy spill som kan bringe hans fantasier til livs. Eller slather litt lotion eller massasjeolje på ham og beveg hendene over ham. [Les: Hva skjer i en god sluttmassasje?]

På den annen side, ta av deg klærne og gi kjæresten din noen spiselige kroppsmaling eller vannfarger og be ham om å bruke kroppen din som lerret. Det vil alltid være morsomt, og sexet i dusjen som følger vil være like morsomt også! [Les: Tips for å gjøre sex i dusjen så mye morsommere!]

# 8 Les ut fra en erotisk bok og spill tegnene. Plukk ut din favoritt erotiske roman eller samling av noveller og les ut til hverandre, svinger for å spille hovedpersonene. Og hver gang en av dere må lese ut et erotisk passasje som involverer berøring eller kjedelig kroppsdeler, les handlingen og gjør nøyaktig samme ting på partnerkroppen din.

# 9 Sexleketøy. Kle kjæresten din opp som sexleksak, og ikke glem sminken! Han kan protestere først, men hvis dere begge har litt tid i hendene, ville dette definitivt være morsomt. Klær ham opp som et sexleksak og ikke glem å ha sex med ham. Tross alt er han et sexleksak! [Les: Hvordan kle seg sexy til kjæresten din]

# 10 Stave ord ut på kroppen. Dette er et morsomt spill å leke med kjæresten din som kan være morsom og sexy også. La ham ligge naken på magen.Stave ord ut på ryggen og be ham om å gjenkjenne det. Når han blir bedre til å gjenkjenne det, kryper han raskere, så det blir tøffere for ham.

For hvert riktig svar han får, må du kysse ham hvor han vil at du skal. For hvert feil svar, kommer du til å smekke hans rumpe eller spankke ham med en pinne. Bytt roller nå og da, og du vil se hvor morsomt og sexy dette spillet kan være.

[Les: Slik snakker du skitten til en fyr og høres veldig sexy ut]

Bruk bare noen av disse 10 sexy spillene til å leke med kjæresten din, og du vil definitivt ha en veldig sexy, morsom og minneverdig dag med kjæresten din.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar