10 sikkerhetsprodukter fra Clippasafe for å gjøre en reell forskjell

Innhold

Sikkerhet og komfort er topp prioritet for alle foreldre når det gjelder å ta vare på deres baby eller småbarn. Disse må-ha-produktene fra Clippasafe er alle designet med sikkerhet, komfort og bekvemmelighet i tankene. Fra skap låses til leketøynøkler, ta en titt og se hvilke som du og din lille trenger i dine liv.

Bump Belt, clippasafe.co.uk

Til tross for å beskytte Mum-to-Be i et kjøretøy, utgjør setebelter en reell trussel mot ufødte babyer hvis de er feil plassert over magen. Bump Belt er et enkelt å bruke produkt som holder sikkerhetsbelte trygt under bumpen, beskytter babyen din i nødbrems eller kollisjon; mens du kjører mye mer behagelig.

Skap og skuffelåser, clippasafe.co.uk

Innholdet i skuffer og skap kan være dødelig for små barn, fra kvelningsfare som lokkene på penner, til kniver og giftige stoffer; Hold dem vekk fra nysgjerrige hender og munner ved å sikre skapdører og skuffer med disse lettmonterte låser.

Roller Sun Blinds, clippasafe.co.uk

Solen blir utrolig varm når det skinner gjennom bilvinduer, noe som gjør greske og irritable små passasjerer! Disse rulleskodder vil skygge dem og holde dem kule på bilreiser. De har store sugekopper for å holde dem trygt på plass.

Universal Insect Pram Net, clippasafe.co.uk

Insektbitt og stikk er et reelt problem på denne tiden av året og kan være veldig smertefullt for babyer. Hold feil i sjakk mens du er ute og vær i det varme været, med Clippasafe's Universal Insect Net. Den passer alle barnevogner, bære barnesenger og barnevogner og er lett å festes og fjernes.

Bath Toy Bag, clippasafe.co.uk

Hver forelder vet at badtiden inkluderer leker! Men lagring av dem kan være en smerte. Hold dem ryddige, av gulvet og la dem tørke med denne praktiske Bath Toy Bag. Den er lett og festes enkelt til baderomsfliser med sugekopper.

Harness and Reins, clippasafe.co.uk

Når de har lært å gå, vil smårollinger være overalt! Det er ikke alltid trygt, spesielt hvis du er ute og om. Hold dem i nærheten mens de trener sin nye fungerte tur, med sele og tøyler. Clippasafe er tilgjengelig i en rekke fargerike design og er vevd av komfortabel polypropylen, de er sikre og enkle å feste og justere.

Shampoo Eye Shield, clippasafe.co.uk

Sjampo i øynene er et bad tid blunder vi alle kunne gjøre uten! Lag din lille tårer med denne Shampoo Eye Shield. Den store toppen tar såpeskinn før de får sjansen til å nå øynene og stikkene.

Socket Protector, clippasafe.co.uk

Denne Socket Protector lar deg dekke hele pluggområdet, for ikke bare å stoppe pjokkene dine selv, men også for å forhindre at de fjerner pluggene (som din datamaskin) eller plugger farlige ting i (hårapparater eller elektriske branner).

Toy Hengekøye, clippasafe.co.uk

Kosete leker har en vane med å ta over soverom! Denne smarte Toy hengekøye er en enkel løsning, hvor din lille venns venner kan lagres ut av veien, noe som gjør plass i sengen en gang til.

Cot Insect Net, clippasafe.co.uk

Bite bugs som mygg går inn i huset gjennom åpne vinduer, spesielt når de er tiltrukket av lys på varme kvelder. Forhindre dem fra å bite den lille med dette helt pustende og fint vevd insektnettet for å dekke barneseng.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar