10 regler for å introdusere din pjokk til din nye baby

Innhold

Å ha en annen baby kan være både en spennende og foruroligende tid for hele familien - inkludert ditt eldre barn. Så, alt du kan gjøre for å få det første møtet med sin lillebror eller søster, går jevnt, er alltid nyttig. Hemmeligheten? Gjør det så lavt som du kan.

, som bringer inn ideer om fødsel og et nytt tillegg til familien, sier Sarah Ockwell-Smith, forfatter "/>

Men ikke forvent for mye

Din pjokk kommer bare til å forstå så mye, så vær ikke bekymret for over forklare. Spenningen om en ny baby varierer, og det er normalt, sier Sarah. 'Det handler bare om å måle barnet ditt.'

Ha en familie kose

For første gang, start med deg alle på sofaen eller i sengen sammen. «Spør barnet ditt om han faktisk vil ha et hold og respektere at hvis han sier nei, sier Sarah. "Men hvis han gjør det, legg barnet på ham slik at du ikke trenger å bekymre deg for at hodet blir støttet, eller til og med prøve en ammende pute."

Vær tålmodig

En viss regresjon i pjokkens oppførsel er helt til å bli forventet rundt denne tiden, enten det er med søvn, lek opp eller pottetrening. - Det kan skje etter noen uker da han innser at den nye babyen er en permanent del av familien, sier Sarah. "Det er bare en del av prosessen som han blir vant til ting."

Hvordan fant du tipsene? Har du noe som fungerte for familien din? Gi oss beskjed på Facebook eller Twitter!

Pass på at du følger Mor & Baby på Instagram for relatable memes, inspirerende historier og foreldrehack!

Har ca 60 sekunder å spare? Hvorfor ikke bli med tusenvis av mødre-å-være og start din egen Amazon baby ønskeseddel! De er helt gratis å skape og perfekt å sende til vennene, tante og mamma din for å sikre at du får babyprodukter du virkelig trenger ... Klikk her!

For foreldre tips, triks og råd du kan stole på, klikk her for å laste ned et gratis digitalt nummer av Mother and Baby magazine.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar