10 rosenkledde skjønnhetspleie for våren

Innhold

Flatterende og feminin, klassisk rosa rose har et skjønnhetsmoment akkurat nå. Disse skjønnhetsbehandlingene ser snart at huden din blomstrer og blomstrer.

Clarins Instant Light Lip Balm Perfector i skygge 01 Rose, £ 18, clarins.co.uk

Tenk på dette som Rolls-Royce av leppebalmer. Clarins har lagt til mango, E-vitamin og shea for å holde pouten myk og ser rosa og klumpete hele dagen lang. Ideelt hvis graviditet har etterlatt leppene dine.

Origins KissZing i skyggen 01 Pink Sjarmerende, £ 16, origins.co.uk

Hvis du liker et lite vedlikeholdsutseende, er dette nye lekekriton for deg. En sveipe gir en sunn flush av rosa rosa med en 'knapt det' følelse.

Elemis Rehydrating Rosepetal Cleanser, £ 22, timetospa.co.uk

På slutten av en lang og anstrengende dag trenger du en beroligende rensemiddel for å berolige huden og forberede sansene dine til søvn. Denne skjønnheten fra Elemis er som en aromaterapi-massasje, og så mildt ansiktet ditt vil føles som fløyel.

Ren Marokkansk Rose Gold Glow Perfect Dry Oil, 26 pund, marksandspencer.com

Vi er alle for hjemmebruk. Ren lett olje gir huden glødende, takket være en kraftig blanding av oljer av Rose Damascena, Argan og tranebærfrø. Invester i dette for å få huden smidig før den store sommeren avslører ... og en glatt vil temme flyvehår også!

Chanel Rouge Coco leppe farge inn (fra venstre) Roussy, Elise og Ina, £ 25- £ 26, debenhams.com

Luscious og rik, dette er leppefargen Keira Knightley hadde på Oscarene. Elise, Ina og Roussy er rose nyanser du jour, og så pen du kan holde resten av sminke minimal.

DKNY Delicious Delights Fruity Rooty EDT, £ 36,50, boots.com

Vi elsker de zingy notatene av solbær og mandarin, som tørker ned til rosenblad og vanilje. Skarp og subtil, denne duften sier bare "våren".

Melvita L'Or Rose Firming Oil, £ 30, melvita.com

Dette kan lett bli en skjønnhet. Det er en organisk tørr olje som myker huden og etterlater en nydelig rose duft. Og - bonus! - i forsøk oppdaget 69 prosent av kvinnene en reduksjon i utseendet på deres cellulitt.

Neal's Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm, £ 38, nealsyardremedies.com

Det har vunnet en clutch av priser og lite rart. Den antioksidantrike, rike olje i denne silkeaktig balsam nærer og synker inn i huden, noe som gjør den perfekt for tørre flekker som trenger litt ekstra kjærlighet.

Jimmy Boys Wild Roses Eau De Toilette, £ 39,95, roullierwhite.com

Det er de ekte kronbladene i denne flasken som skaper en guddommelig delikat rose duft. Frisk, lett og perfekt for våren, dette er en pick-up for de øyeblikkene når ånder flagg og energi mangler.

Clinique Limited Edition Happy i blomst, kr 26,50, clinique.co.uk

Bursting med vårblomstrer, bosetter denne friske blomsterduften seg i grønne grønne notater. Det er skarpt, rent og egentlig ganske voksen: vi elsker.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar