10 forholdsmiljøer og når de skal skje

Relasjoner består av milepæler som finner sted over tid. Men for nybegynnere på relasjoner, her er en guide til når de skal skje.

Milepæler er hendelsene, store eller små, som fører til et forhold i en ny retning. De markerer første gang noe er gjort, noe som gjør at dere begge er litt mer komfortable. Mens hvert forhold har milepæler, har langsiktige flere, bare fordi det er mer tid sammen. Visse ting som skjer fem år i bare ikke skje i løpet av det første året.

Mens hvert forhold er annerledes, og tidslinjer kan variere, er det noen generelle tidsrammer som ser ut til å fungere for de fleste. Uansett hvor lenge du har vært sammen, er det en milepæl eller to du bør krysse.

Når skal disse milepælene oppstå?

Selv om det ikke er noen regel for når du skal kunne oppnå noe i et forhold, er det fortsatt en god ide å vite om forholdet ditt går frem som de fleste normale forhold gjør.

# 1 Alt relatert til avføring, farts, går på toalettet sammen, bruker det med døren åpen, etc. For farts skal det skje i de første 2 - 3 månedene, da det er nødvendig å være i stand til å holde det inne. Å snakke om å gå på toalettet skal skje 4 måneder inn, men noen menn har en tendens til å gjør det så snart de muligens kan. Faktisk går på badet sammen og ser på hverandre, går nummer én? Det tar omtrent et år, med mindre du kommer til å finne deg selv i en situasjon der den ikke kan bli hjulpet.

Historiens moral er at folk er brutale, og hvis du elsker hverandre, vil du ikke tenke på partnerenes avføring. De skjer, uansett om du kan se dem, og jo før du kommer til det, jo bedre. [Les: 13 unike måter å bygge intimitet med partneren din på]

# 2 Første gang en av dere gråter. La oss innse det, kvinner vil være mer åpne for å vise sine tårer enn menn vil noensinne være. Hun kan gråte i løpet av en film, når en trist sang spiller, eller når hun har en veldig hard dag og gråter, er hennes uttak. Dette kan skje i løpet av de første månedene, eller hvis hun har en sterk løsning, kan det ta henne mer enn et år.

På den annen side er menn generelt motvillige til å gråte foran sine partnere, og vil bare gjøre det når de er i ekstrem tvang eller når de er i fysisk smerte * og det er fortsatt ganske sjelden *. Men menn vil vanligvis være mer sannsynlig å vise en kvinne tårer etter minst et år for å være i et forhold med henne.

# 3 Første gang du lar den galne ut. Du vet det rar ting du gjør når ingen andre er rundt, som å spise frokostblanding ut av et krus, legge til ketchup til biffen din, eller tvangsskrubbende grout på badet ditt? Første gang du viser at virkelig merkelig og uforklarlig side av deg selv til partneren din er en milepæl. Hvis de holder seg til tross for dine merkelige måter, kan de være verdig din kjærlighet. Dette pleier å skje innen det første året, omtrent 4 - 8 måneder i.

# 4 Minutten du skjønner er du ikke lenger i bryllupsreisefasen. Dette er sjelkrossing for forholdet første timere, men for erfarne mennesker er dette den beste tiden. Ikke lenger er dere begge på din beste oppførsel, leve en løgn og å være for oste for ditt eget gode. Nå begynner den virkelige moroa, og du blir virkelig kjent med hverandre. Dette skjer i løpet av 6-8 måneder. Så, teknisk, de som daterer i et år, har knapt skrapt overflaten. [Les: De 10 stadiene av dating for et vellykket forhold]

# 5 Deling plass, selv om det er hos mamma og pappas hus. Dette er når partnerens tannbørste, hårbørste, ekstra klær og skjønnhetsprodukter har tatt over en skuff i soverommet ditt og medisinskapet på badet ditt. Det skjer med de fleste, og det er trolig bundet til å skje med deg i tide. Det gjør for messier breakups, men ingen tenker på det når de våkner opp på partnerens sted og trenger å dusje.

Dette bør skje etter minst et år med å vite at du er seriøs med hverandre. For noen skjer det i måneder, men disse forholdene har en tendens til å fases ut raskt mesteparten av tiden. Selvfølgelig, for de på den mer konservative siden av spekteret, kan det hende du oppdager at du bare deler rom etter at du er gift. [Les: 14 tips for å flytte inn sammen før ekteskapsarbeid for deg]

# 6 Å være rolig med foreldrene. Dette er en tøff. Når du først møter dem, har de en tendens til å se på deg som en fremmed, eller de er veldig hyggelige, noe som gjør at du lurer på hva de sier bak ryggen. Dette har en ganske heftig tidsramme, og skal gå vekk i 2-4 år.

Hvorfor så lenge? Fordi mens du føler deg komfortabel rundt en forelder, kan du ha en del av selvbevissthet rundt om i en stund. Hvis du er over det i et år eller mindre, er du en av de få heldige. [Les: 7 skriver det er på tide å møte foreldrene]

# 7 Første gang du tar vare på din sykepartner eller omvendt. Det første året i, er du fortsatt litt for sårbar for dette. Kanskje bringe dem suppe når de er kalde, i beste fall.Men du vet at en gang du trengte et toalett og en søppelkanne samtidig for i utgangspunktet en full 24 timer? Den typen fulltidssykepleierbehandling skjer ikke før 2 år inn. [Les: Hvordan ta vare på en sykepartner uten å miste den]

# 8 Første gang en av dere er for trette til å ha sex. Dette er virkelig avhengig av hvordan kinky av et forhold du to har. Mer enn å gå på toalettet sammen. Noen par elsker å ha sex, selv når de er trette, og det er ikke så trøtt å ha sex. Det skjer ikke før 3-4 år. For andre kan det skje i 2.

Det koker egentlig ned til to hovedårsaker: eksterne krefter * ny jobbspenning, et år fylt med store livsforandringer, død i familien, osv. * Og kjønnsdriften din. Du kan lett være det kinkiest paret, med sex-stasjonen til jackrabbits, men på slutten av dagen må du tåle "å bli lei til å ha sex" på grunn av jobbrelatert stress og utmattelse.

Plus, la oss være realistiske: etter en stund er det OK å innrømme at du ikke er fri til å gjøre gjerningen 24/7. Det betyr ikke at sexlivet ditt er gjort for, det betyr bare at du er sikker nok til å vite at det er noen netter når det bare ikke kommer til å skje. Det er når det sjelden skjer at du trenger å bekymre deg.

# 9 Når du endelig uttrykker hat mot noen i partnerens familie. Det kan bety deres søster, mor eller onkel. Det spiller ingen rolle. Dette er ikke talt om et år, kanskje ikke engang 2. For mange skjer det ikke til det tredje året, hovedsakelig fordi det vil ta deg en stund å faktisk bli kjent med noen nok til å mislike dem.

Det er en høyere sjanse for at den kommer ut i det åpne hvis det er noen din partner også ikke liker. Men hvis partneren din er nær den personen du ikke liker, eller hvis din partner ikke synes å ha et problem med dem, er det en sjanse det tar lengre tid. Her er det morsomme tingen skjønt: si det er deres søsken. Selv om partneren hater deres søsken, vil du sannsynligvis holde tungen din til det tredje året, uansett, bare fordi det er partnerens søsken.

# 10 Når du endelig lærer om hverandres brutto vaner. Dette skjer sent i det første året, men forstår ikke fullt ut i gigantiske ranger av ærlighet til det andre året. Du begynner liten, som om du ikke barberer bena, eller du forandrer ikke arkene fordi du ikke forventer at de er over. Men i det tredje og fjerde året vil du beskrive hvordan du ikke har dusjet i en uke, og hvordan du ikke visste at du kunne lukte dette dårlig. Det eskalerer bare med tiden.

Det gode ved dette er at du når et punkt der du er vant til disse beskrivelsene, og du har en tendens til å bygge opp en naturlig mental blokkering som hindrer deg i å bli fullstendig slått av av partneren din.

[Les: 9 forholdsfaser som alle par går gjennom]

Selv om ditt bestemt milepæl er absolutt motbydelig eller nedslående, markerer de en tid hvor dere begge har kommet nærmere, og har delt noe som dere ikke skjønte, kunne være spesielle. Det kan være planlagt, eller det kan komme ut som en overraskelse, men en ting er sikkert, hver milepæl fortjener å bli verdsatt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar