10 grunner til at du ikke bør gi din eks en annen sjanse

Innholdsfortegnelse:

10 grunner til at du ikke bør gi din eks en annen sjanse
10 grunner til at du ikke bør gi din eks en annen sjanse
Anonim

Burde du? Shouldnâ € ™ t du? Forvirret over om du burde gi din eks en ny sjanse? Gi disse 10 grunnene en tanke, og du vet sikkert!

Skal du virkelig komme tilbake med din eks, når de prøver å veie seg tilbake i livet ditt?

Enkelt sagt, sannsynligvis ikke.

Men igjen, ikke alle mislykkede forhold kan kategoriseres i en dårlig oppbrytning, bare fordi omstendigheter tvang romansen til slutt.

Det er flere grunner til at du og din eks ble brutt opp i første omgang.

Uansett om det er forskjellige livsmål, uforenlige kjønn, eller uvillighet til å møte hverandres behov og ønsker, var det noe som kom mellom dere som par.

Skal du gi din eks en annen sjanse?

Så mye som noen mennesker vil ignorere den enkle sannheten, og prøv igjen, er det best å forlate fortiden der den tilhører, bak deg.

I stedet bør du ta det du kan fra opplevelsen og fortsett.

Her er 10 grunner til at du mest sannsynlig ikke vil gi din ex en annen sjanse. Hvis din eks kan overbevise deg ellers, eller hvis du virkelig tror at ting har forandret seg til det bedre, er oddsen alltid veldig, veldig slank *, kanskje du kan gi dem en ny sjanse.

Men husk, når du kommer tilbake med en eks, så godt det kan føles, er det en større sjanse for at et annet hjerteslag er rett rundt hjørnet igjen. [Les: 14 vanlige grunner til at forholdene mislykkes igjen og igjen!]

# 1 Din eks har sannsynligvis ikke blitt endret. Folk kan være fantastiske snakkere. Men å si noe, og faktisk gjøre det, er to helt forskjellige ting. Så hvis du hører mye snakk fra din eks, om hvor mye de har endret seg, se etter beviset.

Handlinger sier mer enn ord. Så hvis exen din uttrykker for deg, for eksempel, hvor pålitelig de har blitt, ta hensyn til hvordan de oppfører seg når de forklarer seg for deg. Er deres oppførsel og holdning troverdig? Eller ser de på meldinger, og hopper rundt høye detaljer om hva de har vært for nylig?

Bunnlinjen, hvis hva din eks gjør, er ikke i tråd med hva de sier, har de sannsynligvis ikke blitt endret. Hvis dette er tilfelle, så sannsynligvis burde du ikke gi dem en ny sjanse. De har åpenbart ikke endret seg veldig mye siden du begynte å bryte opp. [Les: 15 måter å slutte å bli manipulert av partnerens ord]

# 2 Det er en god sjanse for at du er på jakt etter de samme problemene. Dette er nært knyttet til den tidligere pekeren. Det er en god sjanse for at hvis din ekspert ikke har endret seg, kommer du til å løpe inn i de samme problemene igjen.

Lignende mønstre er bundet til å reoccur hvis du har en person som kommer inn i partnerskapet som den samme personen som forlot den. Hvis du ikke lærte noe fra det siste forholdet ditt sammen, og ikke tok deg tid til å vokse som en person, og en partner, vil du ha noen av de samme problemene som forrige gang.

Si, for eksempel, i ditt første forhold til hverandre, klaget din ekspert hele tiden på deres uheldig jobbssituasjon, og nektet å gjøre noe med det. Hvis din ex har samme jobb, eller fortsatt nekter å aktivt endre sin fremtid, kommer du til å møte de samme frustrasjonene.

Hvis din eks har ikke utviklet seg som en person, og spesielt hvis du har det, er du bundet til å løse lignende problemer i forholdet ditt hvis du prøver igjen. Det er bedre å ikke gjenoppleve tidligere irritasjoner ved å gi din eks en annen sjanse. [Les: Hvordan å ta den rette typen pause i forholdet kan faktisk hjelpe deg]

# 3 Dine venner kan forlate deg. Dette er spesielt avhengig av antall sjanser du har gitt din eks allerede. Husk at vennene dine ofte er de som hører alle de fryktelige tingene med din ex under, og etter, ditt forhold.

Dine venner vil mest sannsynlig prøve å snakke deg ut av å gi din eks en annen sjanse, spesielt hvis de innser at exen din ikke fortjener deg. Hvis du ignorerer deres ærlige råd og går videre og tar tilbake din eks, vil dine venner bli opprørt.

Det er bare i ekstreme tilfeller at vennene dine faktisk kan forlate deg. Oftere skjer overgivelse når du gir din eks en fjerde eller femte sjanse til å vise deg at "ting vil være forskjellige". Du bør stole på dine venners vurderinger, de kjenner deg og har oppholdt seg med deg gjennom dine relasjoner og vet hva som er greit og hva som ikke er.

# 4 Du må forklare din familie hvorfor din eks er tilbake på bildet. Dette kan være spesielt vanskelig hvis du hadde en ganske stygg oppbrudd og / eller familien din var ganske nær din eks. De vil sannsynligvis vite årsakene til at du brøt opp i første omgang, og sannsynligvis holde vred mot din eks.

Selvfølgelig, fordi du er deres familie, kan du virkelig ikke gjøre noe galt. Så, selv om din oppbrudd var gjensidig, eller du var like å skylde, vil familien din ikke se det på den måten.

Hvis du gir en annen sjanse til din eks, vil exen din til slutt ha mye å gjøre, og hvis familien din ikke godtar det, vil forholdet ditt være vanskelig for et helt annet sett.

Og hvis din eks virkelig fortjener en ny sjanse, vil din familie og venner se dette og støtte deg. Men de kan fortsatt gi deg en hard tid først.

# 5 De har nye, og mer ekkelt og irriterende vaner. Når vi elsker noen, har vi en tendens til å gi dem av kroken for sine ekkel og irriterende vaner som ellers ville gjøre oss stille hevende * bære rundt en negleklipper som nøkkelkjede, eller stadig å glemme å skylle toalettet *. Jeg vet ikke hva rare vaner exes har, men jeg er sikker på at de er mange.

Vel, disse små vaner kunne ha blitt verre, eller weirder med tiden. Eller kanskje har du aldri lagt merke til dem i ditt første forhold, og nå finner du deg selv å bli introdusert til en rekke sjokkerende og appalling atferd du helst vil leve uten. [Les: 16 små dumme forholdsvaner som gjør vondt mer enn du tror!]

# 6 Ditt forhold kan bli for komfortabelt, for tidlig. Å bli komfortabel for tidlig kan forholde seg til de vanlige problemene som er diskutert i # 5, som blir avslørt altfor tidlig, eller en rekke forskjellige ting. Som du har datert exen din før, kan de kanskje automatisk anta at det betyr at du plukker opp forholdet der du sluttet.

Skittent vaskeri på gulvet, servise i vasken, eller ikke-eksisterende dato netter igjen. Uansett hva det kan være som sint deg i det første forholdet, kan begynne å skje mye før den andre * eller tredje, etc. * tid, begge blir igjen sammen.

Hvis du gir din eks en annen sjanse, vil du kanskje gjøre det klart fra starten at du trenger en skifer skifer, og det betyr at du må ta deg tid til å bli kjent med hverandre igjen når det gjelder ditt nye forhold. Hvis du er ærlig i begynnelsen at ting må bytte, så forhåpentligvis blir ikke din ekspert for komfortabel for tidlig! [Les: 15 grunner til at par kjeder seg med deres forhold veldig snart!]

# 7 Din eks kan ha ny bagasje. Dette kan være en viktig grunn til å tenke to ganger om å gi din eks en annen sjanse. Avhengig av hvor lenge det har vært siden de to av dere har brutt opp, eller hvor godt du har holdt kontakten, kan exen din ha fått et helt nytt sett med bagasje mens du var fra hverandre.

Ny bagasje kan komme i mange former som et tap, depresjon, en karriereendring * eller ingen karriere i det hele tatt *, familieproblemer, fysiske helseproblemer eller et annet forhold.

Og hvis din ex har vært dating noen andre siden din siste oppbrudd, kan det godt være en ny ex på bildet. Og det er ikke lett å dømme din eks, hvis de nettopp har kommet ut av et forhold med sin egen eks, spesielt hvis deres ex er vedvarende å holde seg i din exs liv!

Hvis det var et seriøst forhold, kan du kanskje finne ut at exen din tenker ofte på dem, i stedet for å fokusere på å bygge opp ditt nye forhold. Hvor langt du vil komme inn på å håndtere denne nye bagasjen, avhenger av din forpliktelse til din eks, og ditt nye forhold sammen.

# 8 De er fortsatt ikke villige til å møte dine behov og ønsker.

Hvis du ikke er villig til å møte dine behov og ønsker, eller å omfatte, slik at hver av dere er fornøyd og glad i forholdet ditt, bør du ikke tenke på å gi dem en ny sjanse. Å identifisere og leve opp til partnerens grunnleggende behov og ønsker er en viktig del i et sunt forhold.

Din eksem mottok sannsynligvis ikke dine behov og ønsker i ditt første forhold, ellers ville du ikke ha brutt opp. Så denne gangen må du gjøre det veldig klart hva du forventer av din eks. Og de burde være villige til å levere. [Les: 15 viktige leksjoner du kan lære av fortiden din]

# 9 Sexet er bare annerledes. Hvis du har vært fra hverandre lenge, eksperimenterer og vokser seksuelt i mellomtiden, er kanskje sexet med exen din bare ikke i ferd med å treffe at få øye på. Hvis du har vokst som et individ, ikke bare følelsesmessig, men også seksuelt, kan du få problemer med å justere sexlivet ditt med din eks.

Hvis du skal prøve igjen, må du definitivt være ærlig med din eks, hvis sexet ikke virker for deg. Hvis du ikke føler at du kan være ærlig, og du må bytte den opp som et par, så er du definitivt ikke klar til å være sammen igjen.

# 10 Du vil fortsatt ha veldig forskjellige ting. Hvis ditt livs mål og drømmer ikke stemmer overens med dine ex aspirasjoner, vil du mest sannsynlig komme inn i problemer hvis du bestemmer deg for å gi dem en ny sjanse. Når du deler livet med noen, må du være på samme side, eller i det minste den samme boken.

For å kunne fullt ut støtte hverandre, må dere begge forstå hverandres mål og drømmer og hjelpe hverandre med å oppnå dem. Hvis din ex ikke støtter dine livsmål, enten de er karriere, familie eller personlige, bør du ikke gi din eks en annen sjanse. [Les: 12 grunner til at ingen kontaktregel er den beste veien fremover]

Definitivt tenk to ganger før du gir din ex en annen sjanse

Det er mange grunner til at du sannsynligvis ikke burde ta din ex tilbake. Ditt forhold endte fordi noe ikke var riktig, og sannsynligheten for at endringen er ofte slank fordi folk flest ikke er villige til å endre seg.

Så, med mindre grunnen til at du brøt opp med din eks, skyldtes det et umiskjennelig slag av uflaks relatert til tid og sted, da nei, du burde ikke gi din eks en annen sjanse. [Les: 16 tegn på at exen din virkelig vil ha deg tilbake i livet]

Hvis du håper at noen få endringer, og mange kompromisser, kan fikse ting slik det var en gang, stoppe det. Du forlenger bare hva som til slutt vil skje - en endelig oppbrytning.

Når du forlater det siste forholdet som gjorde vondt for deg, eller holder deg tilbake, vil du kunne gå videre til bedre ting, som vil være tilfredsstillende og full av lykke.

[Les: 10 tegn på ditt tidligere forhold holder deg tilbake!]

Så neste gang du finner deg selv lurer på om du burde gi din eks en ny sjanse, spør deg selv om du virkelig kan overse disse 10 grunnene. Og ta deg tid, og ta avgjørelsen som ikke vil skade din fremtid.

Populært emne