10 grunner til at du skal trene hardere enn noensinne å slå en venn

Som deltakerne i Fitbit Fifty finner ut, er det lettere å trene hardere, raskere og oftere når du legger til et sosialt element. Den vinnende blandingen av konkurransedyktig rivalisering, sosial støtte og ekstra motivasjon kan gi deg det løftet du trenger for å nå dine mål. Derfor er det på tide å forvandle dine beste venner til treningskonkurrenter.

1. Alle elsker å være en vinner

På profesjonelle fotball- og rugbyklubber rundt i Storbritannia tømmer trenings trenere regelmessig resultatene av treningsprøver til treningsbrettet, så alle spillerne ser hvem som kom ut på toppen. Den samme morsomme rivaliteten kan inspirere venner, familiemedlemmer og arbeidskollegaer når og hvor de trener. "Litt vennlig konkurranse hjelper deg med å presse deg selv den litt vanskeligere i trening," sier professor Greg Whyte, en fysisk aktivitetsekspert og Fitbit-ambassadør. "Det mest forsømte aspektet av en treningsplan er ofte det sosiologiske elementet, men vi har alle behov for konkurranse og støtte." Uansett om du trener sammen med venner eller sammenligner PB-ene dine på sosiale medier, prøver du å overgå vennene dine, er garantert å bringe ut det beste i deg.

2. Du kan være konkurransedyktig 24/7

Geografi, familieliv og hektiske arbeidsplaner trenger ikke lenger å komme i veien for morsom, konkurransedyktig øvelse. Fitbit-appen lar deg dele og sammenligne treningsavstandene dine, hastigheter og tider. "Tidligere måtte du møte personlig, men sporingsapplikasjoner har økt potensialet for denne form for motivasjon - du kan se hva vennene dine har gjort uke i, uke ut," sier Rick Jenner, en erfaren maratonløper fra London hvem trener for Fitbit Fifty. "Jeg kan nå konkurrere med, oppmuntre eller bli motivert av mates på den andre siden av verden. Å se en venn i Australia som slår ut en god sesjon, er like god som å konkurrere med noen fra rundt hjørnet. "

3. Sosial trening gjør trening føles lettere

Vitenskapelig forskning har vist at trening en sosial opplevelse kan faktisk hjelpe deg å tolerere mer smerte. Å konkurrere mot jevnaldrende gnister en sterk blanding av konkurransedyktig drift og sosialt trykk, noe som øker frigivelsen av endorfiner - følsomme kjemikalier som reduserer følelsen av smerte - slik at du kan fortsette å løpe, tråkke eller løfte lenger enn hvis du svette bort i isolasjon.

4. Going public hjelper deg å holde deg på rette spor

Rutinemessig deling av treningsresultater med venner reduserer sjansene dine for å slappe av når været blir soggy og de mørke nettene faller ned. "Deling av aktivitet med andre mennesker personlig eller online gjør deg mer ansvarlig fordi du ikke vil se ut som du gir opp," sier professor Whyte. Du får nok av motivasjon tilbake fra dem også. "Bare å se en venn som logger en episk treningsøkt eller viser kontinuitet, er alltid inspirerende," sier Mike Jones, en Ironman-idrettsutøver og Fitbit Fifty utfordrer fra Bristol.

5. Vinnende bidrar til å bygge sunne vaner

Å slå din kameras 10K-syklingstidsresultat vil ikke bare føles bra i dag, det vil inspirere deg til å gå ut enda vanskeligere i morgen. Nylig nevrovitenskapelig forskning har vist at en av hemmelighetene for å skape en sunn vane er den vanedannende følelsen av belønning når du oppnår et mål (og vår uvitende tarm forteller oss at ingenting føles så godt som å få en over vennene dine). Positive følelser stimulerer de basale ganglia - den delen av hjernen som er forbundet med belønning - noe som gjør at du vil gjenta handlingen.

6. Konkurransen kan være både vennlig og voldsom

Å kjempe med vennene dine handler ikke bare om å ta dem med festlige selfies hver gang du slår deres 5K PB - du kan også få den sosiale støtten du trenger for å holde fokus. "Det er godt å få anerkjennelse og kommentarer til oppmuntring fra folk når du har satt en god treningsøkt," sier Jones. Med Fitbit-appen kan du sende jubel, taunts og kommentarer til hverandre og dele treningsaktiviteten din via tekst, e-post og sosiale medier.

7. Rivalitet holder deg tilbake for mer

Selv bestemte trenere blir lei, men ved å introdusere konkurranser og utfordringer vil du få en ekstra dose motivasjon. Fitbit lar deg sette utfordringer for opptil ti personer, for eksempel Weekend Warrior, som måler hvem som går de fleste trinnene i helgen. "Nylig har jeg gjort mange utfordringer på Fitbit, og det er godt å ha litt sunn konkurranse og oppmuntring, sier Fitbit Fifty utfordrer Natalie Doble fra London. "Jeg finner dem virkelig motiverende, og det er alltid godt å få noen til å prøve å holde tritt med om du legger litt."

8. Vennlige kamper gjør treningen morsom

En lekfull rivalisering skarper konkurransemessige fordeler, men det legger også til en morsom kuling å trene, så du fortsetter å komme tilbake for mer. - En stor del av opplæringen handler så mye om psykologi som fysiologi, sier professor Whyte. "Eventuell langvarig aktivitet kan bli kjedelig, men ved å legge til litt moro, konkurranse og sosialt engasjement vil du trene oftere."

9. Målspillene skifter alltid

Selv om du slår din kompis en dag, vet du om du slår av, kan du miste igjen den neste. Konkurranse bidrar til å holde motivasjonen høyt."Jeg har små konkurranser med folk - det er gøy å prøve å slå en venn og vite at de skal prøve å få meg tilbake," sier Jones, som liker å kjempe med sine venner på Strava, som kan knyttes til Fitbit Surge så alle dine aktiviteter lastes opp automatisk.

10. Selv å miste kan gjøre deg til en vinner

Hvis du mister en venn, vil det bare motivere deg til å trene vanskeligere enn noensinne. "Å se en venn gjøre en flott økt, oppfordrer deg bare til å gjøre det samme, og når en venn får en ny PB og kanskje slår meg, får det meg til å tenke jeg kan gjøre en lignende forbedring selv, sier Jenner. "En klubbkamre gjorde en 20 kilometer kjøretur før de jobbet den andre dagen, og det spurte meg om å gjøre det samme samme kveld. Med Fitbit Fifty-treningen min hjelper det sikkert å se hva andre gjør fordi det motiverer meg til å holde opp og ikke la laget ned. "

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar