10 grunner til å kjøpe en Apple Watch Series 3 (GPS + 4G)

IPhone X kan ha stjålet alle overskriftene da Apple holdt sin årlige lanseringshendelse i september, men Apple Watch mottok også en betydelig oppdatering.

Og mens Apple Watch Series 3 (GPS + 4G) ikke er en dramatisk avgang fra det som gikk før (i det minste ikke visuelt), gjør en rekke nye funksjoner det til et viktig kjøp for alle som eier en EE iPhone.

Likevel sliter med å rettferdiggjøre å bruke £ 400 på en smartwatch? Vi har satt sammen en liste over ting som bare kan skje:

1. 4G tilkobling med EE

Den store nye funksjonen for den nyeste Apple Watch er 4G-mobilkobling, en funksjon som frigjør Apple Watch fra håndsettets tyranni, og lar deg forlate din iPhone hjemme. Det stemmer, du kan bruke 4G-versjonen av Apple Watch, selv om telefonen ikke er i nærheten. Det er en funksjon som bare er på EE akkurat nå, og betyr at du kan fortsette å motta meldinger og varsler når, uansett hvor du er. Den nye Apple Watch bruker samme nummer som din iPhone, så både iPhone og Apple Watch må være på EE hvis du vil ringe, sende meldinger, bruke apps og streame musikk uten å ha iPhone på deg. Hvis iPhone er på et annet nettverk, og du kjøper Apple Watch, får du rett og slett ikke tilgang til alle de flotte 4G-funksjonalitetene.

2. Lag og motta telefonsamtaler

Og ja, den 4G-tilkoblingen betyr også at du kan ringe og motta telefonsamtaler på den nye Apple-klokken også. Ut på en løp og vil fortsatt være kontaktbar? Ta Apple Watch med deg. Og ikke bekymre deg, det er ikke nødvendig å faffle rundt med to telefonnumre fordi EEs e-SIM-teknologi betyr at du kan bruke ditt eksisterende telefonnummer på tvers av både iPhone og Apple Watch. For å få den beste Apple-opplevelsen, anbefaler vi den nyeste iPhone X på EE, partnering av den mest avanserte smarttelefonen med Apples mest avanserte smartwatch.

3. Naviger på fluen

Dette er ikke teknisk en ny funksjon, men navigasjon på Apple Watch får en ny leiekontrakt takket være 4G-tilkobling. Skriv en rute på telefonen din (eller søk etter en destinasjon via Siri direkte på klokken), trekk opp Apple Maps på klokken din, og du vil kunne motta sving-for-sving-instruksjoner rett på håndleddet og dra fingeren rundt skjermen for å se hvor du er. GPS-radioen innebygd i Watch betyr at den sporer posisjonen din nøyaktig uten å måtte lene seg på telefonen; Det er spesielt nyttig hvis du er ute for en tur eller en utforskende løp på et sted du ikke er kjent med.

4. Stream musikk fra Apple Music

Mange moderne fitness wearables kan streame musikk via trådløse hodetelefoner, slik at du kan nyte et bakspor mens du trener, men disse er avhengige av å lagre musikk lokalt, så du må planlegge hva du skal høre på forhånd. Ikke så med den nye Apple Watch. Den EE-baserte 4G-tilkoblingen gir deg tilgang til millioner av spor på Apple Music, slik at du kan lytte til hva som passer deg når du er på farten. Det er også en fin måte å få mest mulig ut av dine 6 måneders gratis Apple Music som du kan få med iPhones EE-betalings månedlige plan.

5. Bruk Siri

La oss innse det, men godt designet og brukervennlig Apple Watch-brukergrensesnittet er, skjermen er fortsatt liten og det gjør noen oppgaver fiddly. Hold Watch's Digital Crown nede et øyeblikk, og Apples stemmeaktiverte digitale assistent er klar til å hjelpe deg, og nå kan hun også snakke med deg, i stedet for å bare vise tekst på skjermen. Du kan be Siri om å lede deg til ditt reisemål, finne musikk til å spille eller til og med sende meldinger, og fordi den nyeste Apple Watch har 4G-tilkobling takket være EE, kan du gjøre alt dette helt uavhengig av telefonen din.

6. Mer fullstendig aktivitetssporing

Den nye Apple Watch har alltid hatt et stort fokus på generell aktivitetssporing, og oppfordrer deg til å "lukke ringene" og treffe målene Stand, Move and Exercise hver dag. Med Apple Watch Series 3 (GPS + 4G) har Apple forbedret dette enda ved å legge til en barometrisk høydemåler. Nei, dette kommer ikke til å slå deg inn i Carol Kirkwood over natten, men det betyr at den nye Apple Watch kan nå spore hvor mange flyturer du har skalert, i tillegg til alle de andre nyttige beregningene. Dette betyr også mer nøyaktig høydesporing under utendørsaktiviteter som fotturer, sykling og løping.

7. Spor treningsøktene dine og bruk favorittkampappene dine

Når du er klar til å oppnå ditt treningsspill, er den nyeste Apple Watch klar og raring å gå på denne fronten også. De innebygde treningsprofilene inkluderer løping, turgåing og sykling utendørs, samt treningsrelaterte aktiviteter, inkludert roing-, trapp- og tredemøllemaskiner. Det beste med den nye Apple Watch-treningssporningsevnen er imidlertid dens utvidbarhet: Hvis du foretrekker å bruke en tredjepartstjeneste som Runkeeper, MyFitnessPal eller MapMyRun, vil du trolig finne at den har en Apple Watch-kompatibel app på iTunes App Store, som du kan bruke i stedet for, eller i forbindelse med, Kjerne Watch-treningsverktøyene.

8. Svøm

Ok, så dette er en funksjon som har vært tilgjengelig for Watch-eiere siden Serie 2, men du kan ikke kjøpe den modellen lenger, og ingen liste over grunner til å kjøpe ville være komplett uten noe å nevne om den fantastiske muligheten for svømming. Kort sagt, Apple Watch Series 3 (GPS + 4G) er den beste generelle treningssporeren for svømming du kan kjøpe.Det er faktisk bedre at mange dedikerte svømmeklær på grunn av nøyaktigheten og det rene antallet treningsparametere, det holder tabber på. Det sporer lengder på svømming, sett med lengder, gjennomsnittlig hjertefrekvens og til og med den typen slag du har brukt, uansett om det er bakslag, forkrever, brystslag eller sommerfugl. Hvis du svømmer som en del av ditt vanlige treningsregime, er den nye Apple Watch en god følgesvenn. Og takket være den 4G-tilkoblingen som leveres av EE, vil du fremdeles kunne motta meldinger og telefonsamtaler mens du er i vannet, slik at telefonen blir trygt lagret i skapet ditt eller hjemme.

9. Mer strøm, raskere trådløs

Det kan se ut på utsiden, men den nye Apple Watch er kraftigere på innsiden enn forgjengeren. Det betyr at det ikke bare føles en touch mer responsiv, men det er også mer effektivt. Den mest betydelige oppgraderingen i denne nye modellen er i Watchens trådløse evner. Den benytter Apples nye W2-trådløsbrikke, som selskapet sier har 85% raskere Wi-Fi-tilkobling og 50% bedre Bluetooth og Wi-Fi-effektivitet enn den forrige maskinvaren - og det betyr bedre batterilevetid.

10. Apps, apps, apps

Teknisk sett er dette siste elementet en god grunn til å kjøpe Apple Watch, ikke bare serien 3, men det er fortsatt viktig; den nye Apple Watch-plattformen har et bredere utvalg av smartwatch-apper tilgjengelig for det enn noe annet smart- eller treningsutstyr du kan kjøpe i dag. Enten du er en Pokemon Go-fan, som ikke kan bli plaget av å få telefonen din i lommen, vil du holde oversikt over de nyeste fotballpoengene via Forza, eller du vil bare ha en enklere måte å starte og stoppe Sannsynligvis være en Apple Watch-app tilgjengelig for å hjelpe deg med å gjøre det. Ingen andre smartwatch kan berøre Apple Watch Series 3 (GPS + 4G) for ren fleksibilitet, og du kan forvente at flere og flere apper skal dra nytte av den integrerte 4G-tilkoblingen fra EE.

Apple Watch Series 3 (GPS + 4G) standard 38mm-versjon er tilgjengelig gratis på en £ 25 per måned Smart Watch-plan, inkludert ubegrenset data.

EE tilbyr Apple Watch Series 3 (GPS + 4G) fra bare £ 25 per måned med ubegrenset data, og kundene trenger en iPhone 6, SE (eller senere) på en EE Pay Monthly eller EE SIM Only-plan.

www.ee.co.uk/applewatch

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar