10 raske og sunne oppskrifter for å gjøre hjemme

Ikke alt fastfood er ondt. Krymp opp ovnen, åpne Instagram og forbedre ditt sunne repertoar med disse ti turboladede oppskriftene fra eksperter på vårt søstermerke Menns Fitness.

1. Super-Fast laks

Laks steker er raske og enkle å lage mat, og pakket med protein og livrichende omega 3 fett. Varm opp ovnen til 220 ˚C / gass 7, stek stekene dine i en stekepanne i 30 sekunder, og kakk den på en stekepanne og bake den i fire til seks minutter, avhengig av hvor godt du har det. Mens det er matlaging, monter salaten din.

ANBEFALT: Slik lagrer du pan-stekt laks

2. Pre-Cook frokost med overnatter havre

Om morgenen er en gal rush, ta vare på frokost ved sengetid. Soaking havre i flere timer gjør dem ultra smakfulle, og det ekstra proteinet betyr at du blir full til lunsj. Bland havre, chia frø, whey pulver, en skiver banan, 1 spsk gresk yoghurt og 1 ts peanøttsmør med 150 ml mandelmælk i en protein shaker, og hold den i kjøleskapet.

3. Etterlatt Kylling Curry på 20 minutter

Tør noen overbløt kylling av benet og smekk det i en wok med litt pak choi, løk og 1tsp hver av kokosnøttolje og Thai karripasta. Rør-stek i fem minutter, tilsett deretter en krukke med kokosmælk og noen cashewnøtter og krymper for ytterligere ti. Magnesium i cashewnøyene hjelper søvn, og pak choi har fiber og vitaminer A og C.

4. En hurtigbulk opp salat

Kled dine blandede blader med en gløgg olivenolje og klem på sitronsaft, og kast deretter i hakket avokado, kirsebærtomater og kylling (butikk er bra). Avokados sunn enumettede fett gjør for en salat som ikke føles som et mykt alternativ - og hjemmelaget dressing er lavere i sukker enn noe du kan kjøpe.

5. Fremskynde din steke

Den tradisjonelle søndagsresten tar det meste av en ettermiddag, men hvis det ikke er tid for vin soused indolence, raskere det ved å spatchcocking din kylling. Skjær ryggraden ut med en spalter eller saks, kniv så den ligger flatt i planen, dryss med olje og spreng den i 45 minutter ved 225˚C. Det er enda rask nok til å gjøre på en weeknight.

6. Eggerøre på to måter

Varm kokosnøttolje i en panne, knekke tre egg i og rør til de er nesten ferdige. For utvalg, legg til litt krydder. Meksikansk betyr fett tap: en klemme av kalk og en dash av chili pulver blunts insulin og ramper opp stoffskiftet. For generell helse, tenk nord-Afrika: pulverisert hvitløk, bakkenskummen og tørket myntepakker en immunitetstopp.

7. Ovn-Klar Blomkål Chips

Trenger du et alternativ til chips? Hakk en blomkål inn i floretter, drikk den med olivenolje, dash over litt salt og pepper, og hold den i en 200˚C ovn i 20 minutter. Mens det er matlaging, kombinere kapers, sherry eddik og 1tsp honning for en dressing som er høy i antioksidanter og vitamin K - og blomkål som faktisk er spiselig.

8. 15-minutters torsk

Den kjernefysiske kroppsbyggermaten kan krydres på kort tid. Bland opp litt miso pasta og mirin (risvin), og gni den på torsken din og kok i ti minutter ved 220˚C. Hvis du vil ha noe veg å gå med det, rør litt hakket rødløk, selleri, grønne bønner og ingefær til en asiatisk tallerken at The Rock ville være stolt av å lukte deg, det er cookin '.

9. Tyrkia Steaks Og Blomkål Couscous

Nøkkelen til kalkunbiff er å lage dem i escalope-stil: kjøp dem tynn (eller smør dem ned til 5 mm med en vinflaske), så sizzle dem i en panne i seks minutter, flip dem et par ganger. Server dem med blomkål couscous: smør florene i en matprosessor, og rør deretter i to minutter med hvitløk, chili og ingefær.

10. Den raske Snack

Hvis du er i ferd med å bryte ut kjeksene, har du en banan eller et eple med 1tsp nøttesmør (cashew, mandel eller peanøt). Disse smøremidler inneholder fett som gir hjertesykdom og reduserer risikoen for type 2-diabetes, og fruktens fiber støtter din gunstige tarmbakterier. Også, la oss være ærlige, det smaker bedre enn en Lion bar.

ANBEFALT: Flere kalorier med lavt kaloriinnhold

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar