10 spørsmål å spørre før du går inn i sykling

1. Hvorfor rider jeg?

Dine grunner er (sannsynligvis) kommer til å skifte over tid. Massevis av menn begynner å sykle som en måte å spare penger på pendelen deres og for å få litt mer mosjon, bare for å ende opp med å tilbringe sine helger i fjerntliggende kaffebarer, og diskutere fordelene ved Shimano girkasser over Campagnolo. Men hvis alt du er ute etter nå er fitness, så er fordelene myriade. Norsk syklist Oskar Svendsen har lagt opp den høyeste noensinne VO2 max score - det maksimale oksygen kroppen din kan bruke, den ekte testen på fitness - med en ganske latterlig 97,5 ml / kg / min. Hvis muskler er det som motiverer deg, Google Robert Forstermann (eller lårene hans) for å finne ut hva sykling kan gjøre for quads.

2. påvirker kroppstypen hva jeg kan gjøre på en sykkel?

Måten du bruker din fysiske sminke på, vil definere din dyktighet som syklist. Hvis du er en ektomorf og har det vanskelig å legge på seg - enten det er muskel eller fett - så er du en ideell klatrer, hvor vekt-vektforhold er viktige og (takket være tyngdekraften) mindre vekt tilsvarer mer fart.

Endomorphs vil kanskje dra nytte av den vekten de kan finne vanskelig å skifte ved å slå den til kraftige svinghastigheter, enten i sprint- eller korttidsforsøk. Fordi sykkelen gir total kroppsstøtte, resulterer disse intense innsatsene sjelden i leddspenninger og muskelsmerter.

3. Hvor mye skal jeg bruke på sykkelen min?

Hver syklist har et annet svar på dette, avhengig av hva slags ridning de gjør og hvor dype lommene deres er, men det er tre hovedalternativer. Det er "sykkelen til å gjøre jobben" som passer for helgeturer og pendling, har en legeringsramme og inngangskomponenter, og koster rundt £ 400. For noe litt mer spesielt, med en karbonramme og raseverdige komponenter, forventer å betale £ 1000 - £ 1.300. Deretter er det Ferrari og McLaren klubben, som har topp-av-alt alt, er bedre enn syklene fordelene og kan koste opp til £ 10.000. Kanskje det må vente på midtlivskrisen.

ANBEFALT: Hva du trenger å vite før du kjøper en sykkel

4. Vil en hjelm redde livet mitt?

Selvfølgelig, hvis du tørker ut hardt og smadrer hodet, blir du bedre hvis du har hjelm enn ikke. Imidlertid mener den olympiske gullmedalje- og sykkelaktivisten Chris Boardman at det er sykkelinfrastrukturen som helhet - i utgangspunktet veiene og sykkelstiene - som gir størst mulig forskjell i sikkerheten, og noterer at nederlandene har de laveste sykdomshodeskader, til tross for bare 0,8 % av dem har hjelmer. Viktigst, alle hjelmer må passere de samme sikkerhetsstandardene, slik at forking ut mer vil resultere i bedre og mer aerodynamisk hodeplagg, men ikke nødvendigvis sikrere.

5. Hvordan kan jeg holde meg selv i sykkelbutikken?

Prøv å høres ut som en sykkelrider - her er startbilde.

 • Gruppesett: Samlebetegnelse for gir og bremser
 • Kassett: Bakgir
 • Kjederør / kjedesett: Forgir
 • Derailleur / mech: Mekanisme som skifter utstyr
 • Dype seksjoner: Hjul med en dyp kant
 • Cadence: Pedalhastighet (omdreininger per minutt). Pros gjennomsnitt 90 tpm i et løp
 • Funksjonell terskelkraft (FTP): Antall watt du kan produsere i en time. For å vinne Tour de France må du kunne produsere seks watt pr. Kilo kroppsvekt
 • Bunch: En gruppe ryttere (et "peloton" i et rase scenario)
 • Gjennom og av: Når en gruppe ryttere blir svinger for å ri i vinden
 • Bidon: Vannflaske
 • Bonk / knock: Running out of energy på grunn av å ikke spise nok
 • Bryggestopp: En kafé stopper på lang tur. Flat hvitt? Ja. Grande quad non-fat no-whip mocha? På sykkelen din

6. Er treningscyklen død for meg nå?

Treningscyklar er OK for en oppvarming. Wattbikes, som tilbyr et bredere utvalg av tilbakemelding på ytelsen din, er bedre - men du kan få en riktig økt hjemme hos deg ved å bare legge en innendørs turbo trener på bakhjulet. Elite Magnetic er ditt beste alternativ på inngangsnivå, på £ 65, og her er noen gratis turbo trener mål å følge med.

Endurance og fett tap: Varm opp i ti minutter med høy kadence, til det punktet du puster tungt, så skift opp et par gir, samtidig som du opprettholder samme kadens (og dermed økende innsats). Etter to minutter, slipp ned girkassen og hvil for samme tid, og gjør det samme igjen i fem, ti, fem og to minutter.

Kraft og muskel: Følg samme mønster som ovenfor, men slipp kadensen og øk motstanden. Den samme formelen kan brukes til veien.

Maksimal anaerob innsats: Den mest smertefulle typen. Du kan ikke slå den prøvde og testede metoden for full innsats hill reps for effektivitet, men for å etterligne den på en turbo trener maks ut motstanden og gå full ut i 30 sekunder, hvile i 30 sekunder. Gjenta fem eller ti ganger.

7. Skal jeg spise som Team Sky?

I hovedsak, nei. Å være høyt opplært, kan proffene gjøre store timer i salen på minimal mat mens du trener - noen ganger uten karbohydrater. I 2012, da han vant Tour de France, sa Bradley Wiggins at han ville ha dager med å bare spise frukt, med litt skummet melk for protein, og kunne miste opptil et halvt kilo om dagen. Ifølge Team Sky kokk Henrik Orre, er dette ikke levedyktig for de fleste."Hvis du vil holde deg frisk, bør du ha noen karbohydrater, så vel som protein - for eksempel grøt og en omelett til frokost. For lange turer, prøv grøt med nøtter - disse vil også legge til fett. Du kan ha myk mysli, men det er bedre å ha noe som er stekt fordi magen din vil fordøye det mye bedre. "

For racing trenger selv proffene sine karbohydrater - vanligvis rundt 70-75 g av dem hvert 30. minutt, som de får gjennom risterter, sportsbarer og karbohydrater. Det er en god ide å følge denne formelen, så vel som å holde på toppen av din post-ride-ernæring. "Etter ri, vil du ha et måltid med lite fett, med moderat karbohydrater og høyt protein - som min krydret kyllinggryte med knoldselleri og mango," sier Orre.

Å ha en profesjonell kokk lag din post-workout middag, eh? Men meldingen er tydelig: karbohydrater, protein og noen sunne fett før du rir, rask fordøyelse av karbohydrater for sykkelbrensel og en carb-proteinblanding for utvinning. Orres kokbok Velochef er tilgjengelig på rapha.cc for £ 35.

8. Skal jeg barbere beina mine?

Det avhenger ganske alvorlig du er. For proffene er barberte bein mer hygieniske for massasje og når du behandler krasjonspåførte slitasje. Men det er fortsatt 90% en stil ting.

9. Er det rom i min lycra for muskel?

Bare fordi Tour de France-mesteren Chris Froome ser ut som han kunne gjøre med en intravenøs drypp av protein shake, betyr ikke at du må. Å være så tynn mens du samtidig opprettholder optimal muskelmasse, er en oppgave som hans Team Sky-ernæringseksperter bruker mye tid og penger på, og å replikere det ville være unadvisable for de fleste av oss.

Men fordi sykkelhastigheten kommer ned til vekt-til-vekt-forhold, så lenge du kan øke både muskel og effekt med positiv korrelasjon, er masse ikke dårlig. Mye trening for proffene er treningsbasert, med benkpresser og deadlifts danner viktige økter.

10. OK, jeg er forpliktet. Hvor er min neste sykkeltur?

Mens du sykler på jobb, kan du gi deg en ganske anstendig endorphin boost, det kan ikke leve opp til buzz på den åpne veien. Ruter som USAs Pacific Coast Highway eller Himalayan Karakoram Highway er det som drømmer drømmer er laget av, men Tour de France klatrer i Alpene og den spanske øya Mallorca (et trenings mekka for proffene) er mer oppnåelige, enten alene eller med hjelp av syklus ferie operatører som velusso.co.uk. Hvis det fortsatt er en strekning, fjern din helg og oppdag en innenlandsk perle: Det skotske høylandet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar