10 velværebad og kroppsprodukter til å forkjøle deg selv

Innhold

Fikk mid-winter elendighet? Cheer deg opp med en spa natt hjemme: Vi har avrundet 10 gloriously overbærende, trøstende bad tid behandler for å myke huden og berolige dine sanser.

Spa Finn Skulpturert Silhuett Inchwrap Super Cellulite Cream, £ 21,70; Anti-Cellulite Body Serum, £ 28,60; Intensive Bust Firming Serum, £ 28,60; alle shopforspa.com

Spa-spekteret Sculpted Silhouette-serien gir deg ikke bare litt luksus i hver flaske, men har også til hensikt å forvise cellulitt og stramme opp dine bryster. Slather noen problemområder i cellulitt serum og fuktighetskrem, og masser deretter busteserumet i brystet, for en virkelig avslappende spa-at-home-behandling.

Dr Hauschka Spruce Warming Bath Essence (£ 9, feelunique.com)

Dette er vinter-i-en-flaske. Med essensielle oljer av Norge gran og jojoba, gjør det et lykksalig bad, spesielt hvis du føler deg under været. Vasker inn og puster dypt

Organic Surge Lavendel Meadow Foaming Bath (£ 5,99, John Lewis, Waitrose)

Ingen ekkel parabener eller kjemiske dufter her: dette flotte badekummet lukter som et lavendelfelt i Provence. Med toppkvalitet økologiske ingredienser, er det også fantastisk valuta for pengene.

Aveda Shampure Composition (£ 22, aveda.co.uk)

Vi elsker en hardt arbeidende skjønnshelt: Slick denne superlette oljen på hår, hodebunn, negler, ansikt, føtter, hender eller over hele kroppen din, og det vil nærme huden uttørket av sentralvarme og kalde vind.

NEOM Organics Comforting Scented Candle (£ 45, neomorganics.com)

Den meditative effekten av stearinlys bidrar til å fjerne sinnet og hjelpe søvn. NEOM Organics nye, behagelige stearinlys er duftet med cedertre, vetiver og stjerneanis: alle superkvalitative dufter.

Penhaligoner Artemisia Bath Oil (£ 39, amara.com)

Ikke billig, men verdt investeringen for den utsøkte duften alene. Du får et snev av våren i notater av lilje og grønne epler, men det går magisk etter at huden er scented med honning og varm krydder. En luksuriøs godbit.

Ring jordemorene har en god suge balsalt (£ 10, Marks & Spencer)

En lang suge i et varmt bad = sengetid himmelen. Den kutte vintage styling av denne krukken med tradisjonelle badesalt betyr at det ser bra ut på din badhylle også.

Ritualer Hammam Hot Scrub (£ 19.50, rituals.com)

Slug bort tørr hud med en blanding av rensende havsalt, oppvarming ingefær og forfriskende eukalyptus. Fem minutter med massasje og huden din blir som ny!

Aromaer Artesanales de Antigua Triple Milled Soaps (£ 3,99 hver, beautynaturals.com)

En koselig såpe er en sann ting med skjønnhet, og enda bedre hvis det er bra innenfor budsjettet. Disse kunstige såpene er smakfullt pakket og langvarig, og er vegetabilsk og håndlaget med sheasmør og botaniske oljer.

Elemis Frangipani Monoi Body Oil (£ 32, timetospa.co.uk)

Drømmer om sommerferier og fjerntliggende strender? Gjør gjøre med denne rike behandlingsoljen, duftende med kokos og frangipani. Bruk den som en hårmaske mens du sukker, eller smil på fuktig hud som en luksuriøs kroppsfuktighetskrem.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar