10 av de beste Instant Hair Plumpers

Innhold

Hvorvidt håret ditt er naturlig, eller hvis du opplever håravfall etter graviditet (det vil vokse tilbake!), Få tak i disse store volumiserende sprayene, pulverene og lotionene for å plumpe og volumere håret umiddelbart.

Bumble and Bumble Thickening Hairspray (£ 21,50, bumbleandbumble.co.uk)

Denne multi-tasking sprayen bygger uovertruffen volum uten å forlate rester i håret. Spray i fuktig hår og blåsørk for usynlig, pumpet opp hold. Eller bruk på tørt hår som vanlig hårspray.

Ojon Volume Advance Thickening Spray (£ 20.50, ojon.co.uk)

Ikke bare gir naturlig kropp, formelen inneholder hårreparerende olje for å nærme og proteiner for å styrke, pluss varmebeskyttelse for å gi håret glanset og skinnende.

Intelligent Nutrients Certified Organic Volumizing Spray (£ 30, feelunique.com)

Det er forfriskende å finne et helt naturlig, organisk, plantebasert stylingprodukt som virkelig fungerer uten å føle seg tungt i håret ditt. Vi anbefaler at du legger på fuktig hår før du tørker inn - det kan føles litt sprø først, men "forsvinner" når det er varmestilt. Et godt, kjemisk-fritt alternativ under graviditet.

John Frieda Luksuriøs volumtykkelse Blow Dry Lotion (£ 5.99 .boots.com)

Bygger seriøst volum, bare spritz inn i røttene (og litt gjennom lengdene hvis du vil ha ekstra oomph) og blåser for å aktivere formelen. Leaves frisørsalong til en god pris.

Wella Nioxin Diaboost (£ 39.99, lookfantastic.com)

Formulert for tynnhår, så perfekt etter graviditet hvis du opplever "hårfjerning etter partum". Denne gellignende sprayen øker tyngden av hver hårstreng og øker kraftig mot brudd.

Shu Uemura Art of Hair Volume Maker (£ 31, feelunique.com)

Den perfekte chuck-in-your-handbag instant volumiser. Klikk på pennen for å løsne pulveret på børsten og gjelde for røtter for kropp og gjennom lengder og ender for tekstur. Flott for topp-ups i løpet av dagen.

Percy & Reed Abundantly Bouncy Volumising Mousse (£ 12, johnlewis.com)

Denne lysmousse bygger imponerende volum uten å føle seg tung eller klebrig i håret ditt. Påfør hovedsakelig til roten, og deretter kam gjennom før tørketørking.

Kerastase Mousse Bouffante (£ 16.60, feelunique.com)

Mousse formler kan få en dårlig rep (80s scrunched perm anyone?) Men teknologien har kommet langt, og dette bygger full, fleksibelt volum uten en klebrig, sprø følelse.

Aveda Volumizing Tonic (£ 14,50, aveda.co.uk)

Gir virkelig vektløs, ikke-klebrig volum på bare noen få spritzes. Denne urte-duftende sprayen etterlater håret sunt, fullt og skinnende. Påfør på fuktig hår og stil.

Philip Kingsley Maximizer (£ 22, philipkingsley.co.uk)

I ekte Philip Kingsley-stil injiserer denne volumiseringssprayen ikke bare stort volum til fint eller lunt hår, det inneholder også forsterkende proteiner, UV-filtre for å beskytte farget hår og anti-statiske ingredienser. Spray i fuktig hår og stil, eller som en innstrålingsspray på tørt hår.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar