10 Motiverende Tips-n-Tricks for Shy People og Introverts

Samtalen kan være en smerte når du er sjenert eller introvert, men hvis du bruker disse 10 enkle tipsene og triksene, kan du endre alt det uten problemer!

Vi har alle våre styrker og svakheter. For eksempel kan du være god på sport, men er stubbet når det gjelder matte. Dessverre kan vi ikke alle være gode på alt, og det er et faktum i livet!

Som for meg er jeg sjenert og innadvendt. Som et resultat er min svakhet samtale. Hvis jeg møter noen ny eller hvis noen er ukjente for meg, føler jeg seg engstelig og ofte sliter med å finne de riktige ordene å si. Og dette betyr ofte at jeg sier veldig lite eller ingenting i det hele tatt!

Jeg vet at jeg ikke er alene i dette. Sosial angst er ganske vanlig, og det kan forårsake problemer i det daglige liv og når du forsøker å danne relasjoner. Folk sliter med å bli kjent med den virkelige deg, og skrive deg så stille, cagey og noen ganger, oppfatter deg selv som uhøflig. Hvem kan klandre dem, egentlig? Men det var aldri din intensjon, og det kan være frustrerende som helvete.

10 tips og triks for introverts og sjenerte mennesker

Folk som sliter med sosiale situasjoner enten godtar at dette er slik de er eller håper at de en dag vil vokse ut av det. Men som jeg har kommet for å lære, er det bare å lære de riktige teknikkene og litt øvelse. Akkurat som de som sliter med matte kan lære og forbedre, kan du også forbedre dine sosiale ferdigheter med litt innsats!

# 1 Ikke gjenta tidligere feil. De fleste som har sosial bekymring, vet nøyaktig hvordan de kommer over til folk, hvor deres konversasjonsevner er kort, og de gjenkjenner når en samhandling mislykkes. Og hvis de er noe som meg, spiller de disse feilene i sinnet flere ganger etter hendelsen. Det var en mulighet til å gi et godt inntrykk, men du mislyktes.

Replaying og analyse av feil er alt annet enn nyttig. Ikke avtrykk disse øyeblikkene i tankene dine fordi de vil haunt hver annen interaksjon du har med den personen. Dette kan bare gjøre deg til ytterligere feil. [Les: 5 livsendrende leksjoner du kan lære av anger]

Godta at du kanskje har gitt den personen feil inntrykk av deg, men tilgi deg selv. Til tross for det så mange sier til deg, er første inntrykk ikke alltid alt. Skaden er ikke ferdig. Se en mindre vellykket samtale eller samhandling som en utfordring og en læringskurve, i stedet for en feil. Utfordre deg selv til å bevise den personen og deg selv feil, og vis ditt sanne selv om en annen mulighet oppstår.

# 2 Presenter ditt beste selv. Det er mange måter vi kan bruke våre utseende på og vår fysiske selv til å sende meldinger. Vi kan bruke klær, sminke og frisyrer for å få oss til å føle oss mer trygge, så vel som å sette på tvers av våre interesser og overbevisninger. Kroppsspråk og øyekontakt kan brukes til å vise våre følelser og å hjelpe kommunikasjon. Men disse er verktøy som introverts ofte glemmer å utnytte. [Les: 10 tips for å se veldig bra ut mens du prøver å få en persons oppmerksomhet]

Presenter den beste versjonen av deg selv ved å velge et antrekk som gjør at du har det bra med deg selv, og påminn deg om å sjekke kroppsspråket jevnlig. Du kan føle deg tryggere med øynene dine festet til bakken, slouched skuldre og armene krysset, men du utilsiktet lukker deg av til folk.

Hvis du sliter for inspirasjon, må du observere hvordan selvsikker folk presenterer seg selv. Se på hvordan de sitter, deres bruk av øyekontakt, og hvordan de legger hendene sine. Ett tips du alltid hører for å bekjempe synd er å feile tillit. Det kan være vanskelig først, men når du tar dykket, begynner du virkelig å føle deg tryggere som et resultat.

Ikke føler at du trenger å imponere folk ved å være noe du ikke er. Målet er å la folk få vite den virkelige deg. Prøv aldri å endre hvem du er, bare presentere den beste versjonen av deg selv. [Les: 13 fysiske attraksjonstips for å se seg varmere og føle seg tryggere med det samme]

# 3 Velg å like folk. Når du møter nye mennesker, er det ofte naturlig å velge ut trekk om den personen som skremmer deg, spesielt når personen er mer selvsikker enn deg selv.

Velg å lik enhver person du møter * med mindre de gir deg en reell grunn til ikke å *, og umiddelbart gjøre dem mindre skremmende for deg ved å se dem i et positivt lys. Bli vant med å mentalt notere tre til fem ting du liker om folk du møter. Hvis du knytter den personen med positivitet, er du mindre sannsynlig å være engstelig når du samhandler med dem.

Det er imidlertid viktig å huske at du ikke alltid vil fortsette med alle. Godta det faktum, og vet at din lykke ikke er avhengig av noen som liker deg. Det er mange andre mennesker som vil!

# 4 Bevare andres følelser. En ting som sjenerte folk har en tendens til å glemme er at mens du bryter deg inn i frykten for forlegenhet og avvisning, avviser du ved et uhell folk som forsøker å samhandle med deg. Hvis du ikke gjengir gjengjeld for å samtaler med deg, ødelegger du den andres følelser og selvtillit.

Husk at ved å gi samtaler og samhandlinger ditt beste skudd, redder du andre fra avvisning og forlegenhet som du frykter deg selv.

# 5 Express vennlighet, takknemlighet og høflighet. Dette virker som et åpenbart tips for alle, uansett hva deres grad av selvtillit kan være. Men å uttrykke godhet, takknemlighet og høflighet når det er mulig, er en fin måte å utvikle din selvtillit til og vise andre som du bryr deg om.

Det kan være vanskelig for personer med sosial bekymring, som med noen visninger av følelse og følelser, spesielt når personen på mottakersiden er ny eller ukjent for deg. Du kan føle deg sårbar og redd på tiden, men du vil føle deg bra etterpå!

Minst en aktighet om godhet om dagen vil gjøre underverk for selvtillit, og vil tillate andre å varme opp til deg og se din sanne natur. [Les: Lav selvværd og 5 enkle måter å begynne å se deg selv i bedre lys]

# 6 Vær en positiv person. Inntrengte mennesker tar ofte til negative uttalelser og samtalespørsmål fordi de ofte er de enkleste. For eksempel er ditt vanlige svar på spørsmålet "hvordan var dagen din?" Kan være "boring" eller "dratt" fordi det er et enkelt svar. I min erfaring sender negative kommentarer samtaler til en tidlig grav.

Prøv å velge positive svar så mye som mulig og forsøk å utdype. Prøv â € œmy dag var interessant fordiâ € |â € Â og returnere spørsmålet. Folk er mer sannsynlig at de vil inngå en samtale med deg hvis du gir positive og livlige svar. Lagre dine klager for folk du kjenner godt. [Les: 11 tips for å være positiv, bli forelsket i deg selv og vær mye bedre DU]

# 7 Vær forberedt på samtaler. I mange situasjoner kan skinnhet føre til at hjernen din stanser. Så mye som du kan prøve å få hjernen din til utstyr, kan du bare ikke tenke på noe å si. Noen ganger kan det være den merkeligste følelsen, men sikkert er det noe interessant du kan si?

Husk at du er ikke kjedelig, og det er mange ting i livet ditt som du kan snakke om! Prøv å oppgi tre til fem ting du har gjort eller har lært hver dag på telefonen din. Hvis du sitter fast for noe å si, gi listen en rask les for å jogge minnet ditt.

Et annet triks er å lage enkle observasjoner. Ta en titt og se på den andre personen. Lag positive kommentarer om omgivelsene dine, eller betal personen et kompliment. [Les: Kunsten å holde en samtale går med det motsatte kjønet]

# 8 Stol på noen du stoler på og be om hjelp. Selv om du er den mest innadvendte personen i verden, har du sannsynligvis minst én person i livet ditt som du føler at du kan stole på. Snakk om dine bekymringer og bekymringer. De kan kanskje gi deg råd eller hjelpe deg på en eller annen måte.

Før en kommende sosial begivenhet, spør kanskje en trygg venn å stille deg spørsmål for å inkludere deg i samtale med andre. Ved å gjøre dette vil du ikke bli satt stille i hjørnet, men du er lettet over presset til å starte en samtale selv.

# 9 Hold en samtale ved å stille spørsmål. Ikke bare er det vanskelig å få en samtale påbegynt, men du kan ofte finne at noen samtaler du har tegnet til en kort stund etter bare noen få svinger.

Den beste måten å holde en samtale på, er å stille spørsmål. Lytt nøye til den andre personen og avgjøre eventuelle spørsmål som kan bli spurt. Videre, hvis et spørsmål blir spurt av deg, gi et positivt svar og, om nødvendig, returner det samme spørsmålet. [Les: Har jenter som sjenerte gutta som ikke gjør en dristig bevegelse?]

# 10 Planlegg, trene og initiere. Hvis du vet at du skal samhandle med noen på en fest eller på en dato, planlegg din konversasjonsstrategi på forhånd. Bestem noe du vil finne ut om den personen og planlegg spørsmål du kan be om å oppnå svaret du leter etter.

Du kan til og med planlegge en hendelse eller samle deg selv, noe som gjør at du kan starte samtaler i et miljø som er behagelig for deg. Oftere enn ikke, hvis du har startet møtet i første omgang, vil du føle deg tryggere og mer i kontroll. [Les: Gutter liker sjenerte jenter og finner dem mer attraktive?]

Ikke tving forandring, bare føl deg internt!

Langsomt å introdusere disse teknikkene i livet ditt, kan gjøre en hel verden av forskjell på dine relasjoner, din karriere og din generelle trivsel! Det kan ta litt hardt arbeid og besluttsomhet, som du ville forvente når du lærer noen ny ferdighet, men det er gjennomførbart, og du vil høste fordelene!

[Les: Dating råd for introverts - 19 tips og triks som definitivt fungerer!]

Husk at du bare lever en gang, husk disse 10 tipsene og triksene for introverts og sjenerte mennesker, ta sjansen og forsøk på å være bedre og mer trygg på deg!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar