10 Instant Line And Pore Fillers For Perfekt Hud, Nå.

Innhold

Noen ganger har du ikke 28 dager til å vente på en anti-aging krem ​​for å jobbe sin magi, eller til og med 28 minutter for den saks skyld. For dager når du vil ha linje, rynke og porefri (hver dag takk), fungerer disse øyeblikkelige hudglattene som skjønnhetsekvivalenten til Polyfilla for å fylle ut hudfeil hos en finger. Her er 10 av de beste.

Clarins Instant Smooth Line Correcting Konsentrat (£ 26, Clarins.co.uk)

Den målrettede silikonetippede applikatoren gjør det mulig å sprøyte linjer, rynker og synlige porer, og det ruller ikke eller avskal når det bæres under fuktighetskrem eller med sminke.

Olay 10 Minute Miracle (£ 29.99, boots.com)

Skaper en fløyelsaktig base for sminke (eller gjør huden til å se jevn nok til grøftbunnen helt) og etterlater huden oljefri. Litt tykkere i konsistens, men blander seg raskt og forvirrer ufullkommenhet.

No7 Brillant Bare Beauty Enhancer (£ 12.50, boots.com)

Mens noen hudfyllende primere trenger sminke for å få huden din til å se sitt beste, gjør dette at det er bare hud som ser bra ut. Blader huden silkeaktig myk.

BareMinerals Prime Time BB Primer-Cream Daily Defense SPF 30 (£ 23, bareminerals.co.uk)

Et flott alt-i-ett-produkt for priming hud, utjevning av linjer og lett kveld ut huden din. Flott farge også. Den ekstra SPF gjør dette til et enkelt gjør-alt hudprodukt.

Kiehl's Double Strength Deep-Wrinkle Filler (£ 31, kiehls.co.uk)

Hvis silikonet ikke stemmer overens med huden din, kan du prøve dette. Den hyaluronbaserte formelen plumper straks huden opp, mens peptider jobber over tid til jevn hud. Flott på leppe linjer også.

Smashbox Photo Finish Foundation Primer Pore minimerer (£ 28, smashbox.co.uk)

Smashbox har en hudprimer for stort sett alle hudproblemer, men dette er flott for å krympe utseendet på porene, opprydde olje og betyr at du trenger mindre sminke. Vi elsker.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar