10 kjære foreldre du må følge på Twitter

Innholdsfortegnelse:

10 kjære foreldre du må følge på Twitter
10 kjære foreldre du må følge på Twitter

Video: 10 kjære foreldre du må følge på Twitter

Video: 10 kjære foreldre du må følge på Twitter
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2023, September
Anonim

Twitter brister med vittige, innsiktsfulle og morsomme mødre og dads som tweet om sine foreldreopplevelser og holder sine følgere smilende med å ta livet av med barna. Ta en titt på de morsomste foreldrene vi har funnet …

1. @FunnyIsFamily

Å beskrive seg som en bestselgende forfatter og Oreo-entusiast, Amy Flory's twitter feed er full av strålende en-liners om hennes barns antics.

Barnet mitt leser bøker hjemme og spiller dataspill på biblioteket.

- Amy Flory (@FunnyIsFamily) 31. mars 2014

2. @SelfishMom

Briljant ironisk, Amy Oztan sin Twitter-konto er en forlengelse av nettstedet hennes og har morsom - og ærlig - kvitterer om sitt liv hjemme hos sin advokatemann og to barn.

Tilbake fra å besøke en 2 måneder gammel baby. Nå må jeg minne meg selv om at barna mine praktisk talt tar vare på seg selv og jeg får mye søvn.

- SelfishMom (@SelfishMom) 21. mars 2014

3. @ReasonsMySonCry

Pegged som "alle de mange mange helt logiske grunner at barn gråter", er dette Twitter-feedet fra en morsom amerikansk far en som alle foreldre kan forholde seg til.

2yo: "OW! Jeg HURT MY BUTT !!" Meg: "Gå og se mor, hun skal kysse det for deg." ** Umiddelbar dødsfall fra kvinne **

- ReasonsMySonIsCrying (@ReasonsMySonCry) 29. mars 2014

4. @notanottinghill

Beskrivelsen av hennes Twitter-konto som en oversikt over det vanlige livet i Notting Hill, blant kjendiser, supermodeller og superrike, inneholder NotaNottingHillMums mat morsomme sitater fra barna sammen med forslag til ting å gjøre med barn i West London.

datteren min skrev setningen i leksene hennes: Obama er viktigere enn min bror. og hun skriver dette. 10 år gammel på twitter ']

- Ikke en NottingHillMum (@notanottinghill) 26. mars 2014

5. @estherwalker

Blogger og forfatter Esther Walker ofte tweets om hennes morskapsopplevelse - og inkluderer litt skrekk med mannen sin (og M & B-kolonne) @GilesCoren.

en av lærerne på kattens barnehage forlater, og da hun fortalte meg i dag, CRIED jeg fml

- Esther Walker (@estherwalker) 26. mars 2014

6. @Chez_Mummy

Laura er en mamma på to blogger om (mis) opplevelser i foreldre og gjør det beste for å holde seg sunn midt i mayhem'en. Hennes tweets og blogginnlegg er relatable og briljant frank.

Mine barn har insistert på at vi ser Alvin & The Chipmunks: Chipwrecked. Hvilken måte å starte dagen # MorsDay

- Laura (@Chez_Mummy) 30. mars 2014

7. @teresastrasser

Forfatter av Utnyttelse av min baby, Teresa tweets er like klok som du kanskje forventer og vil få deg til å nekte i samtykke hver gang.

Den beste skuespilleren jeg noensinne har gjort, er som om jeg ikke har noen anelse om hvordan pjokkens kunstprosjekt kom i søpla. Forplikte, eller de lukter en rotte.

- Teresa Strasser (@teresastrasser) 1. april 2014

8. @BPMbadassmama

En tunge-i-kinn ser på utfordrende foreldringsmomenter, dette Twitter-feedet får deg til å føle deg bedre hvis du har en foreldresvikt.

Det virker som å fakse en graviditet er en god April Fools vits, men det tar det til et helt nytt nivå når mannen din har en vasektomi.

- BadParentingMoments (@BPMbadassmama) 1. april 2014

9. @BabySideburns

Tweets på denne kontoen er skrevet på en selvavskrikkende og veldig åpen måte (hei, TMI). Men det er morsomt på en latterlig måte.

ME: Jeg er gravid honning. HIM: Seriøst? ME: April Fools! HIM: Jeg vil ha en skilsmisse. (pause) ME: Når skal du si April Fools?

- Baby sideburns (@BabySideburns) 1. april 2014

10. @fabulessica

Jessica tweets om hennes barns daglige aktiviteter og hvordan hun takler dem - noe som gjør for en veldig relativ lesning.

Mine barn vil at jeg skal bygge med Legos med dem mens vi lytter til Katy Perry. Sikkert, dette er hva helvete er som.

- Bare Jessica (@fabulessica) 1. april 2014

Kan du foreslå andre morsomme foreldre å følge på Twitter? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Anbefalt: