10 geniale måter å lage nye mamma venner i ditt fellesskap

Innhold

Justere til et nytt liv med babyen din, kan gjøres lettere hvis du kjenner andre mennesker i samme stilling. Hvem andre kommer til å bli hvorfor du er våken (og edru) i de tidlige timene, eller mer enn glade for at din lokale kino har begynt å gjøre mamma og barnevakt? Siden det ikke er noen freshers uke for nye foreldre, kan du dra nytte av de andre mulighetene for å utvide din lokale sosiale sirkel og finne likesinnede mødre. Og la oss få vite hva som hjalp deg på kommentaren bordet nedenfor!

Last ned en app

ForeldreNearby ble laget for å hjelpe likesinnede mennesker som bor i nærheten av hverandre i kontakt gjennom Facebook og LinkedIn. Det er gratis og tilgjengelig på både Android og iPhone. I tillegg kan du bare chatte med folk som også har registrert seg - så beroligende hvis du er sjenert.

den samme sosiale båten. Derfor er det nettsteder som faktisk er dedikert til å koble folk lokalt - prøv mumsmeetup.com der du skriver inn dine opplysninger og meldinger direkte. "/>

den samme sosiale båten. Derfor er det nettsteder som faktisk er dedikert til å koble folk lokalt - prøv mumsmeetup.com der du skriver inn dine opplysninger og meldinger direkte. "/>

Gå på nettet

Det som er nyttig er at stort sett alle foreldre erkjenner at de er i den samme sosiale båten. Derfor er det nettsteder som faktisk er dedikert til å koble folk lokalt - prøv mumsmeetup.com der du skriver inn dine opplysninger og meldinger direkte.

Organiser et åpent hus

Det høres ut som amerikansk, men et notat til naboene dine og en drop-in-når du liker drinker, BBQ eller kaffe på deg (barn velkomne, selvfølgelig) er en fin måte å møte folk på. Og det involverer partneren din, som tar trykket av litt og gir ham noen foreldre kontakter også.

Frivillig til baby grupper

Hvis du har gått til en baby gruppe, spør arrangøren om du kan hjelpe med å lage snacks, gi ting ut, rydde opp og så videre. På den måten vil du uheldigvis ende opp med å chatte med andre foreldre og ha en perfekt unnskyldning for å bryte isen.

Embrace venterom

Det kan være din lege eller helsepersonellklinikk - hvor som helst du sitter sammen med andre foreldre. Åpenbart måle situasjonen og som faktisk ser ut som de vil bli snakket med, men det gjør ikke vondt for å slå opp en samtale mens du venter. Spesielt med babyene dine gir deg felles grunnlag.

Hit sosiale medier

Twitter er et virkelig åpent fellesskap hvor det er helt greit å beskjed og svare på folk du aldri har møtt. Masse foreldre gjør noen av sine nærmeste venner gjennom det. Følg M & B på Facebook og Twitter, og sjekk ut vårt hashtag #nightfeed når du er klokka 2am.

vei mindre klosset. "/>

vei mindre klosset. "/>

Lag en dato

Møt opp med en venn for kaffe og hver bringe noen andre den andre ikke vet. Som å bringe et pluss en, men med vei mindre klosset.

Ved vannkjøleren

Treningsstudioet. Øvelser klasser. Buggy Passer i parken. Fantastiske steder å få chatte med andre mødre, spesielt hvis det er en barnehage. Selv foreslå et glass vin som et klapp på ryggen for all din treningsarbeid ...

Bruk støttegrupper

Ikke vær redd for å snakke om noe annet enn lås og brystvorter i din ammende gruppe.

Lag kake

OK, det er litt tilfeldig, men litt kake (eller i det minste noen få Jaffa-kaker) i vesken din, vil alltid vinne deg på barnehageportene.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar