10 morsomme ting som kan skje når du ammer

Innhold

Selv om for de fleste kvinner ammer føles helt naturlig, spesielt når din sultne baby er kommet, kan det føre til vanskelige øyeblikk å kunne produsere melk kombinert med lekkede tepper.

Den upassende sprøyten

Du pleier å pleie vekk og tenke på din egen virksomhet når babyen din plutselig "unplugs" seg selv, men melken holder seg flyter. Overalt. Ha allestedsnærværende muslinen klar til å tørke opp noen, um, utslipp.

Lydeffekter

Slurping, cooing, grunting, humming - det er et orkester med lykkelige lyder når babyen din ammer. Fine når du er alene, men det har en tendens til å provosere morsomme utseende når folk ikke skjønner hva du gjør og tror det gjør deg grunting.

Den glemte booben

Var det riktig eller venstre du gjorde sist? Uh oh ... Jo, det er apper og armbånd for å minne deg om hvilken bryst babyen din er sist matet fra, men det stopper ikke at du sjekker for å se om man ser større ut enn den andre.

Faren dykker

Faktisk kan dette skje med noen - det er når babyen din begynner å rote til en brystvorte som ikke er din når han har en kos.

Smilet

Det er ikke noe mer hjerteoppvarming enn når du og din baby gjør øyekontakt mens du ammer, spesielt når babyen gir deg et stort, strålende smil. På hvilket tidspunkt dumper en munnfull melk vanligvis ut, men du er også glad for å bry seg.

Vi har plukket ut noen av de morsomeste, men vær så snill å dele erfaringene dine i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar