10 friske skjønnhetsprodukter for å våkne vinterhuden

Denne vinteren vasker du bort de trette hudcellene og gir ansiktet ditt en sminke med disse friske skjønnhetsprodukter, alle designet for å vaske bort vinterblåen og forny huden din.

True Nopal Cactus Water, £ 1,69, Waitrose

Når du er på farten, kan det være vanskelig å sørge for at du drikker nok, og spesielt om vinteren kan vannet bli litt kjedelig. Start hver dag med et glass av det nye True Nopal Cactus Water, et 100 prosent naturlig vann. Det smaker av bær og gir et boost av vitamin C, 24 antioksidanter, elektrolytter og kostfiber, men inneholder ingen tilsatt sukker og er helt trygt å drikke under graviditet og under amming.

Pure Instant Radiance Micellar Cleansing Oil, £ 9,50, marksandspencer.com

Rensing er det viktigste trinnet i hudpleie rutinen - uansett hvor fancy fuktighetskremet er, det vil ikke gjøre jobben sin skikkelig hvis huden din ikke er prepped og klar til å absorbere ingrediensene. Rensing trenger ikke lang tid med Pure Instant Radiance Micellar Cleansing Oil. Masser oljen inn i huden din, legg til litt vann for å forvandle det til en melk, og se det løsne sminke og levere en hydratiserende hit, takket være kamelina, solbærfrø og mandeloljer.

Thalgo Beautifying Tonic Lotion, £ 16.95, thalgo.co.uk

Hvis du sluttet å bruke toner år siden, er det på tide å re-introducere det. Glem de tøffe sammenhørende gamle, tonere er nå fylt med hudvennlige ingredienser for å fjerne urenheter og berolige huden din. Thalgo Beautifying Tonic Lotion til bruk i ansiktet og øynene, inneholder naturlige marine ingredienser rik på mineraler for å la huden din bli klar.

Caudalie Gentle Buffing Cream, £ 20, escentual.com

Graviditet kan gjøre huden din mer følsom, så du må kanskje velge en mildere ansiktsskrubbe enn du er vant til å bruke. Den nye Caudalie Gentle Buffing Cream er ideell fordi den inneholder 97 prosent naturlige ingredienser, inkludert jojobaolje, for å forsiktig fjerne huden din fra døde hudceller, pluss grapeseed olje og akacia honning for å fukte og la huden glø det.

SenSpa Detox Muscle Soak, 5,95 kr, waitrose.com

Et boblebad kan gjenopprette sinn og ånd når du er gravid eller slitt ut. Gjør badet ditt hardere - mens du slapper av - ved å hælde i SenSpa Detox Muscle Soak. Den inneholder ni naturlige essensielle oljer, tang, Dødehavet salter og marine ekstrakter for å bidra til å fremme rensing, lindre vondt og trekke ut toksiner.

Face Inc By Nails Inc Instant Detox Cleansing Sheet Mask, £ 5, nailsinc.com

Løsne festlige tilbakemeldinger og gjenopprette huden til gløden før julen ved å hoppe på den nye Face Inc By Nails Inc Instant Detox Cleansing Sheet Mask. La det på for 15 minutter og la den antioxidantrike blandingen av akacia, kamille og ginkgo blad raskt balansere og gjenopprette huden din.

Neals Yard Remedies Seaweed Salt Scrub, £ 18,50, nealsyardremedies.com

Opp effekten av en tang og Dødehavet saltbad (under, langt til venstre) ved å skrubbe huden din med detoxifying Neals Yard Remedies Seaweed Salt Scrub. Tanget er en rik kilde til mineraler for huden din, saltet vil buffe bort døde hudceller, og svart pepper, grapefrukt og ingefær essensielle oljer tone og tilstand.

L'Oréal Elvive Ekstra Leir Shampoo og Conditioner, fra £ 2,99, superdrug.com

Håret ditt kan også ha nytte av grundig rensing, spesielt når det er overbelastet med produktet i fesesongen eller utsatt for forurensning. Men hvem har tid til å vaske håret hver dag og takle oljeaktige røtter? L'Oréal Paris Elvive Ekstraordinær Clay Re-balancing Shampoo and Conditioner inneholder begge leire for å absorbere olje i 72 timer, mens du også hydrerer hårets tips.

Super Fresh Zesty Citron Body Wash, £ 7,50, soaperduper.com

En dusjgel trenger å rense, men vi elsker en som gir oss et løft også! Nytt merke Soaper Duper har lansert Super Fresh Zesty Citron Body Wash, med aloe vera juice, lime olje, oransje ekstrakt og shea smør for å rense og lysere huden din. Citrus duften vil også lyse ditt humør.

Pukka Gurkemeie Gullte, £ 2,79, pukkaherbs.com

En kopp Pukka Gurkemeie Gullte inneholder alle antioksidant fordelene med grønn te, pluss velvære boostere gurkemeie og kardemomme og en sitron zing. Som med de fleste urtete er det best å konsumere ikke mer enn to kopper om dagen under graviditeten.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar