10 gratis ting å gjøre med babyen din!

En av de (mange) flotte tingene med babyer er at de er så lett underholdt. Det betyr at det er masse morsomme ting du kan gjøre med dem som koster absolutt zilch

1. Treff bøkene

Mange biblioteker over hele Storbritannia løper veldig morsomt, gratis "klasser" for mødre og dads med sine babyer - som barnehagerymsangsanger eller fortellingsøkter. Bare ta kontakt med din lokale og finn ut hva de har på gang.

2. Buggy moro

Har du ikke råd til å gå til en øvelsesklasse? Bare kjør gjennom din lokale park mens du tar babyen din ut i sin vogn. Hvis du klarer å fange pusten, peker du på ting som du jogger med.

3. Parker livet

Bare sitte i parken og la barnet ditt føle gress, se folks hunder og andre barn leker er nok til å holde henne underholdt. Også, The Woodland Trust har rundt 150 gratis aktiviteter du kan gjøre med barna dine rundt i Storbritannia.

4. Mini-teater

Lag noen fingerdukker ved å kutte fingrene av et par gamle, lyse hansker. Tegn på små ansikter eller sy på noen filtstykker. Deretter la "dukkene dine" synge, danse, kysse og vri rundt. Du kan kanskje tro at det ser lammet ut, men din pjokk vil bli entranced.

5. In-house leke senter

Når det er fryktelig vær (som vi står overfor, i Storbritannia er oftere enn ikke) og du sitter fast inne, hvorfor ikke la din krypende baby være et lite hinderkurs? Bruk puter for at hun skal klatre igjen og igjen ... og lek med kikkert eller lokke henne rundt "kurset" med en av favorittleketøyene sine. Det bidrar til å bygge opp kroppsstyrke, balanse og koordinering.

6. Få kreativitet

Lag ditt eget play doh. Bruk følgende ingredienser: 150g (6oz) vanlig hvitt mel; 300 ml (1/2 pint) varmt vann med noen dråper matfarge; 75 g (3 oz) salt; 1 ss vegetabilsk olje; 2 ts krem ​​av tartar. Stikk alt sammen i en stor gryte på en middels varme og rør hele tiden - den bør tykes inn i en deig tekstur. Knead det litt for å sørge for at det er glatt (for stivt? Legg litt mer vann eller støv med mel hvis det er for klebrig).

Så la den lille du leke peke den, klem den, sett på den ... bare sørg for at hun ikke prøver å spise den!

7. Disco tid

Hold din egen mor og baby stue-diskotek. Blås støvet av dine gamle, elskede CDer (er, husk dem?) Eller koble iPhone til høyttalere, danse rundt og synge sammen med dine favorittmusikk med babyen din (vi har funnet Gangnam Style er en vinner).

Hun er sannsynligvis den eneste personen i livet ditt som blir underholdt av det, ikke tror du er tone døv uten rytme ...

8. Få læring

Lån noen fremmedspråk-CDer fra ditt lokale bibliotek - legg dem på og trene dem rundt din lille.

Nei, hun vil ikke plutselig bli tospråklig, men forskning har funnet ut at hun utsetter henne for en annen lingo dette tidlig i livet, vil hjelpe henne med å lære andre språk senere.

9. Start din egen spillegruppe

Rekruttere opp til rundt 10 andre mødre og deres babyer (legg merke til på dine lokale butikker eller på Gumtree hvis du vil møte nye mennesker).

Møt på en annen persons hus hver gang, ta med din egen mat / drikke og avgjør om du vil ha en strukturert dag (du gjør visse aktiviteter sammen med din tots) eller ustrukturert (babyene leker med sine leker mens deres mødre får litt trengte sladder tid sammen!)

10. Yoga hvordan

Ingen penger til baby yoga klasser? Ikke noe problem. For et innledende utlegg på like under 8 pund, gå til Amazon og få denne fantastiske DVDen, vil babyen din absolutt elske: Tara Lee - Yoga for deg og din baby. Vi garanterer at du beregner prisen per klokke, det vil være gratis innen den første måneden.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar