10 grunnlag for å gi deg en morgenglød

Innhold

Hvis du føler deg blek, pasty og presset for tiden, trenger du et fundament som glir raskt og gjør at du ser fantastisk ut. Her er vår redigering av de beste morgenmiraklene.

Smashbox Photo Filter Powder Foundation (10 nyanser, £ 29, boots.com)

Denne pulvermake-up ble inspirert av de smarte filtre på Instagram som gjør at huden din ser fantastisk ut. Resultatet er en lett og fløyelsaktig finish som utvisker ufullkommenheter. Og hvem trenger ikke noe av det om morgenen? #INGEN FILTER

Lancôme Miracle Pute SPF 23 (seks nyanser, £ 29,50, lancome.co.uk)

Denne vektløse nye sminke er super rask å bruke, takket være en pute som du trykker på for akkurat den rette mengden grunnlag. Ikke mer rotete rør eller tørket pulver, og det har også en SPF 23.

NARS All Day Luminous Weightless Foundation (20 nyanser, £ 32, narscosmetics.co.uk)

Helt ny denne måneden, vi forutsier at dette vil bli en sminkepose. Det er en multi-tasker, jevn hudton og skjuler flekker uten kakking, flak eller tørrhet. God til å dekke rødhet, og flasken er en pumpehandling så ingen avfall.

Clinique nye 2-i-1 Beyond Perfecting Foundation + Concealer (20 nyanser, £ 25, clinique.co.uk)

En av de smarte ideene som kan forvandle sminkerutinen din. Denne nye sminke gir fantastisk dekning - slik at du kan hoppe over concealer - men på en eller annen måte klarer å ikke "sette" eller, verre, slå seg inn i linjer. Vegg applikatoren lar deg få øye på eller glatt over alt.

Chanel Les Beiges Alt-i-ett sunt glødevæske SPF 15 (seks nyanser, kr 34, boots.com)

Dette gjør jobben med primer og sminke, men best av alt, det er idiotsikker: bare bland hele ansiktet ditt etter fuktighetskrem for en frisk utstråling. Det vil ikke dekke feil, men det er flott å gi deg en utendørs glød.

Elizabeth Arden Flawless Finish Perfekt Satin 24 timer Makeup SPF 15 (10 nyanser, £ 29, elizabetharden.co.uk)

Fans av et dugg, ungdommelig utseende vil bli forelsket i denne nye helten. Den er rik, så du trenger bare en liten prikk for en lysende finish: Påfør med en flat børste i lysslag og din sminke varer hele dagen.

Burberry Fresh Glow Fluid Foundation (14 nyanser, £ 35, burberry.com)

Eventuelt verdt prisen for luxe-emballasjen alene, dette flotte fundamentet vil se bra ut på ditt bord. Den gir en frisk følelse, satengfarge og god dekning for boo-boos og blemishes.

Urban Decay Naked Skin Ultra Definisjon Pulver Foundation (14 nyanser, £ 26, urbandecay.co.uk)

Bruk dette nye mikronmalt pulveret tørt for en matt finish, eller våt å gi deg mer dekning. I motsetning til noen pulverfundament, er det verken støvete eller tørke, og har en kremaktig følelse av det. Leveres med en applikator, men vårt tips er å prøve å bruke en myk børste for et HD-utseende.

bareMinerals bareSkin Pure Brightening Serum Foundation (20 nyanser, £ 26, bareminerals.co.uk)

Berømt for sin løsningsbaserte tilnærming, har bareMinerals skapt et fundament som gjør at huden din ser ut som den har sin beste dag hver dag. Det er ingen olje, silikon, duft eller ekkel parabener å tette porene, mineralbasen lyser øyeblikkelig, pluss den dekker mørke flekker og rødhet. Vi elsker.

Oxygenetix Oxygenating Foundation (14 nyanser, £ 45, oxygenetix.co.uk)

Hver Hollywood-makeup-artist har dette i sitt sett, og det var den offisielle sminke av årets Oscar. Hvorfor? Originalt laget for hud etter operasjon, det er helt pustende, fullpakket med vitaminer og strøkhud med et smigrende slør av farge. Er du klar for din nærbilde?
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar