10 dumme ting som alle nye mødre gjør

Fra det øyeblikket vi føder, går hjernen vår og vi begynner å gjøre de merkeligste tingene. Velkommen til topp 10 dumme ting som alle mødre gjør.

Kroppene våre kan ha endret seg, og vi kunne virkelig gjøre med noen flere timer søvn, men som mødre er vi fortsatt de samme intelligente, fornuftige, rasjonelle kvinnene vi var før barna, rett feil! Alle mødre har disse topp 10 dumme tingene vi har gjort til felles.

Glem hvem du er og hva du gjør

Hvorfor er jeg her? Det er et spørsmål vi stiller oss nesten hver dag. Og vi ber ikke et eksistensielt svar om livet, universet og alt. Bare, vær så snill, en forklaring på hvorfor vi ankom uventet i et rom uten anelse om hvorfor vi er der.

Selvfølgelig, vi vet at bare noen få sekunder før ankomst må det ha vært en tankeprosess som gikk noe i tråd med: Jeg trenger X, derfor må jeg gå til Y for å få det. Men i de få korte trinnene mellom her og der har vi helt glemt formålet med turen. Oh, mamma hjerne. Vil du noen gang gå tilbake til den kunnskapsrike enheten du var før barna?

Rocking baby å sove, når baby ikke er der

Det er lett å se en ny mamma som er ute uten hennes baby. Og ikke av årsakene som automatisk kan komme til tankene (mørke sirkler, ubrent hår, syk flekk på skulder osv.). Nei, det er den svake swaying som hun står i køen på postkontoret, lener seg fra side til side, vokter sin vogn ved utsjekking. Vi blir så vant til å bevege seg for å berolige og trøste våre babyer, selv når vi er ute uten dem, prøv som vi kanskje, er vi fysisk ute av stand til å stoppe steinen.

Å miste alt

Et sted for alt og alt i sitt sted. Det vil si, til du blir en mamma. Da blir alt i sitt sted alt skal være på plass, fordi jeg er sikker på at det er der jeg legger det, men nå har jeg absolutt ingen anelse om hvor det er.

Gråt over alt

Det er bare, sniff, så sniff, trist! Trodde du også har kontroll over å gråte på en annonse? Fortell det til hormonene dine. Så snart du blir mamma blir alt mye mer emosjonelt. Og den årlige juleannonsen får oss til å snuse i hankies som om vi har vandret inn i en løkhakkende fabrikk. Boots '' Special Because '-annonsen med nattskiftet sykepleier, noen? John Lewis er alltid en kvinne eller Monty pingvinen? Waaaaaaahh.

Skjeer som en gullfisk

Og, åpne bredt! Hvorfor kan vi ikke sette en skje med mat i et annet menneskees munn uten å lykkes synkroniserende handlingen samtidig?

Glemmer alles navn

Du kjenner navnet deres. Du har kjent sitt navn for det siste året minst. Barna dine er i samme alder, og du har sosialisert med dem flere ganger enn du kan telle. Men når det gjelder å introdusere dem ... 'Og dette er, er, er ...' Bang! Lukkeren kommer ned. Hva HELLEN er deres navn ?! Hvor har det gått? BLANK. Det er dumt. Det er irriterende og det er helt ydmykende. Men det skjer for oss alle.

Bli for involvert

Klikk! Høyre, jeg trenger en grønn murstein med 4 pinner på den ... Siver gjennom haugen av lego. Klikk! Bra, hmmm. Nå en rød bunnplate for bunnen av trucken. Crawls rundt på gulvet. Peers under sofaen. Aha! Her er det! Klikk! Og så skjønner du. Det er stillhet. Du er ALLE i rommet, barna har scarpered og du gjør Lego selv.

Objektforvirring

Som mamma, vil du slutte å kunne få vanlige dagligdagse ting til å fungere. Du vil gjentatte ganger trykke på kredittkortet ditt på Oyster-kortleseren på T-banestasjonen og lure på hvorfor portene ikke åpnes. Du prøver å låse opp inngangsdøren med bilnøklene, bilen med husnøklene, og bruke aldre på jakt etter telefonen du faktisk snakker om.

Du ringer din partner "pappa"

Ditt barn begynte å ringe pappa 'John', så for å stoppe dem, kaller du ham 'pappa' også. Og nå spiller det ingen rolle hvor du er, eller om du har barna med deg eller ikke, kaller du fortsatt "pappa".

Hastighet å spise

Husk dagene du nyter hver munnfull? Kutte maten riktig, sakte tygge den og aldri ha dårlig fordøyelse? Vi blir stadig avbrutt, så hvis vi får sjansen til å spise noe i det hele tatt, skyver vi det ned så raskt som mulig. Og det er en vane vi kan ikke helt slippe når den sjeldne anledningen oppstår at vi er ute for lunsj med en venn. Bare se oss ødelegge den bolle med pasta i 30 sekunder flatt.

Hvilke dumme ting holder du på med siden du er blitt mamma? Del dem med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar