De 10 største datingavgangene for kvinner

Innholdsfortegnelse:

De 10 største datingavgangene for kvinner
De 10 største datingavgangene for kvinner
Anonim

Det kan være trekk som gjør en fyr den perfekte, men det er noen sving som alle jentene hater. Les de 10 største dating turn offs for kvinner.

Mange gutter har vært her og opplevd det.

Datoen går perfekt, men plutselig går noe feil og hun er borte.

Noen gang vært der? Vel, her er noen av de største avslagene for jenter som kan ha trukket utløseren.

Det er ikke lett å finne avslag for kvinner.

Tross alt er hver jente forskjellig og laget av sukker og krydder, ikke sant?

Og hvilken fyr på jorden kjenner faktisk alle ingrediensene i den perfekte sukker- og krydderblandingen ?!

Den største slå av for kvinner

På et seriøst notat skjønt, det er noen jenters sving som kan trekke kontakten på en perfekt dag.

Å slå på en jente er ikke lett, og vi snakker ikke bare om å justere noen kroppsdeler her.

Å få en jente som liker deg er vanskelig forretning. Det er som å spille et rollespill, hvor hvert trekk er unikt og forvirrende.

Men om det gjør hay i regnet eller bare ønsker å vite hvordan du kan imponere kvinner, er de største avslagene for kvinner alle de samme.

Nå, noen kvinner liker store hender og noen som små ting. Jeg kan ikke fortelle deg alle jenters personlige preferanser, så jeg vil bare fortelle deg hva du trenger å vite for å sørge for at du aldri finner deg midt i en jentes avslagssone!

# 1 Usikre personligheter

En av de største svingene for kvinner er en fyr som er usikker på seg selv. Hvis du ikke er sikker på deg selv eller føler deg nervøs, stol på meg, viser den. Dette er en av de største grunnene til at gutta blir spurt på en dato.

Er du glad for å være hvem du er? Tror du at du lager et godt selskap? Hvis du ikke er fornøyd med hvem du er, hva er sjansen for at jenta du er med, vil ha din bedrift? Noen gutter har en god positiv aura rundt seg selv og noen gutter er bare ren nervøse og redd. Hvis du er en usikker fyr, er det på tide å endre din oppførsel. Eller miste jenta! [Les: Hvordan bli en bedre mann]

# 2 Overensitive gutter

Alle våre liv, vi har blitt lært å være hyggelige og ridderlige. Vi vet at vi må hjelpe jomfruen i nød, gå til side i en heis, hold døren åpen for kvinner, og sørg for at hun er glad og homofil. [Les: Hvordan være ridderlig]

For å oppsummere, har vi alle blitt lært å tenke som en jente og oppleve hva de føler. Men et eller annet sted langs linjen tar noen gutter hele spillet av å være ridderlig og oppleve kvinnligheten i en mann til et helt nytt nivå. Trommelrull … Velkommen … den følsomme fyren. [Les: Hvordan tenke som en jente og imponere henne]

Følsomme gutter er veldig hyggelige gutter som har lyttet til sin mamma og har lært sin oppførsel. De har veldig mye kontakt med den kvinnelige siden inne i dem, men de har blitt så strenge trent på å koble til sin feminine side at de har krysset linjen og har gått langt overbord. Å se en grøtaktig film med en fyr og gråte på sin manlige skulder er en flott måte for en jente å tilbringe søndag ettermiddag, men dele vev til å tørke hverandres tårer? Nei, det er bare ikke riktig. Det samme gjelder med gutter som spør om en jente har en fin tid hundre ganger på en dato.

# 3 Å være kåt eller pompøs

Noen karer tror de har alt. Og på et tidspunkt gjør all oppmerksomhet og smothering fra foreldrene og kompisene dem til å anta at de eier verden. De gjør idiotiske utsagn og elsker å snakke om sine egne strålende gjerninger eller misdeeds. Snakker du uopprettelig om hvor godt du spilte et spill eller hvor mange biler du eier?

Vel, si hva du vil, du skal bare være en kåt, pompøs prikk. Selv gullgravere kan bli lei av deg på kort tid. Lær litt ydmykhet, og du kan fortsatt komme tilbake i en jentas gode bøker.

# 4 Foten i munnen

Nå er dette ikke en dårlig ting, men vi har alle opplevd det. Her er noen få tilfeller. Du kysser en jente, og plutselig stopper du og forteller henne at du må tisse. Du berører en jente på en date og forteller henne hvor glad du skal berøre henne. Du har en affære med en jente, og du spør henne om hun føler seg rar på å kysse noen annen enn kjæresten sin.

Du får driften, ikke sant? Dette er ikke alltid din feil, men likevel er det fortsatt en stor avslag for kvinner. [Les: Hvordan berøre en jente på en dato på riktig måte]

# 5 Kjedelige gutter

Gosh, en annen stor på listen. Har du noen gang møtt en fyr som bare var for kjedelig? Nå mener jeg ikke nerdy eller geeky, disse typer kan være gode gutta og enda bedre kjæreste materialer. Jeg snakker om kjedelige gutter hvis selskap kan drepe deg på kort tid.

Alle jenter og gutter har opplevd dette på et eller annet tidspunkt i deres liv. Vi har alle måtte sitte ved siden av en fyr, og hans samtaler var så kjedelige at du hellere ville hoppe av en klippe. For å unngå å være en fyr i denne klichéen, jobbe samtalen rundt hva din dato vil snakke om. Hvis du ser henne se rundt mens du snakker, er det på tide å endre samtalen. Hvis du ser øynene hennes lyse opp og hennes bevegelser blir animerte, har du slått på samtalepotten, baby! [Les: Hva skal jeg snakke om på en date]

# 6 dumme gutter

Er du en dum mann? Ja, det er du selvfølgelig ikke.Men mange gutter er virkelig dumme uten å innse det. Nå snakker jeg ikke om å være en idiot eller landsbyen simpleton. Jeg snakker om gutta som snakker deres sinn på en date, uten å tenke på hvordan deres date ville føle seg. Hvis hun ser rundt mens du snakker, og du skjønner at du må endre temaet for samtale, gjør det diskret. Donâ € ™ t noensinne si â € œhå, blir du kjedelig, er du ikke? Du kan fortelle meg at jeg ikke har tenkt?

Med mindre du vil at din date skal klone neglene inn i læret på sitt sete eller krype tærne i ubehagelig cringing desperasjon, unngå å være en dum mann.

# 7 Fidgety og beroligende gutter

Filmer viser alltid en overdrevet versjon av den berøre feely fyren. Du trenger ikke å ha sensitive brystvorter til å være en beroligende feiemann i det virkelige liv. Den verste delen av å være en betennende og fidgety fyr er at de fleste gutta ikke vet at de er den fyren!

La meg gi deg noen eksempler her. Spiller du med håret ditt, pennen din, eller begynner å tappe foten din eller tromme på bordet nå og da mens du bobler hodet ditt som en giraffe når du kjeder deg? Finner du deg selv berøre brystet mye etter å ha trent i noen dager? Bingo! Du er den fidgety og beroligende fyren. Donâ € ™ t noen gang være betennende feely når du er på en dato, det kan være irriterende og til tider, selv skumle!

# 8 narkissister

Nå har vi speilet som knekker, kjekk gutt. Enhver fyr som tilbringer mer tid foran speilet enn sin egen kjæreste er en stor slå av. Men vi stopper ikke der. Hvis du har middag med datoen din, og servitøren tilfeldigvis spilder litt juice på silketrøket, tørk det bort som en mann. Ikke tenk på hvordan silketræren din er ødelagt og oppfører seg som en dramatroning. [Les: Hvordan bli en flott dato]

I en verden av dating er en narsissistisk fyr en som er altfor plaget av sine egne ting som hans mobiltelefon, se, eller omtrent alt annet som tilhører ham. Gutt, du er med en kvinne. La henne være cynosure av øynene dine!

# 9 En uendelig prikk

Manner, oppførsel. Jenter som en fyr som kjenner sin oppførsel. Nå burde hver fyr vite sin oppførsel * selv om han aldri burde presse den og bli den følsomme fyren *. Men det er det ikke i det hele tatt. Det er noe enda større.

Du bør være mann nok til å beklager eller akseptere at du er feil. Ingen fyr er en større sår taper eller en sving enn en fyr som bare ikke kan ta imot sin feil, men vil hellere kaste tantrums og gjøre oppstyr og pout som en fire år gammel. Lær å mene og huske, akseptere at du har gjort en feil, er ikke et tegn på svakhet.

[Les: Den rette tiden for en fyr å ringe etter den første datoen]

# 10 Den overenthusiastic fan

Er du i videospill? Sport? Eller kanskje, du liker dine fine tonede muskler som kan sette Brad Pitt i Troy til skamme. Stopp å snakke om det i et øyeblikk. Det kan være fotballfeber eller noe annet. Men å fortsette om det når du er på en dato er en stor slå av, med mindre hun er veldig mye i samme aktivitet. Og hvis hun ikke liker favorittlaget ditt eller ikke deler interesse, må du slutte å prøve å vekke interessen ved å fortsette å snakke om det. Det er bare kjedelig!

[Les: Hvordan klare seg med en jente på en date]

Alt sagt og gjort, husk alltid disse ti dating turn offs for kvinner. Det kan også være mange flere unike turneringer, men det er til hver sin egen. Bare husk disse ti største turn offs for kvinner, og du vil definitivt holde deg i hennes gode bøker.

Populært emne