10 skumle guttyper du trenger å unngå å snakke med

Skumle gutter er rundt oss. Men hva gjør en skumle fyr så skummel og hva er de skumle mennene du trenger for å unngå? Finn ut her.

Mange gutter kan være skumle av mange grunner.

Noen gutter er skumle fordi de smiler som Brad Pitt, men ser ingenting ut som han.

Noen gutter er skumle fordi de ler som de har levd i en horror flick.

Noen gutter er skumle fordi de lukter som dårlig sex.

Og andre skumle gutter er skumle for mange andre skumle grunner.

[Les: 20 ting som gjør en fyr på seksuelt om en jente]

Hva gjør en fyr skummel?

Noen ganger kan selv de fineste gutta vise seg å være skumle gutter.

Tross alt er skumle subjektiv og det kan virke ønskelig at en jente kan virke skummel mot en annen.

[Les: Historien om en fin fyr som endte opp med å bli en skummel, clingy fyr]

Men vi har alle vært der.

Du går på en gate og støter på en irriterende fyr eller blir introdusert til en fyr du bare ikke kan riste av. Og de er alle skumle på sine egne måter.

Men hva gjør en fyr skummel egentlig?

Nesten hele tiden er det en uforklarlig følelse av ubehag og klosset. Du kan egentlig ikke forklare det, men du føler deg elendig å tilbringe tid med denne personen.

Men hva er den enkleste måten å definere en skumle fyr på? Vel, en skumle fyr er alle som viser interesse for en jente når jenta ikke har lyst på ham i det hele tatt.

Det er ikke rettferdig for de fleste gutta, men hvis en fyr ikke kan ta et hint om at du ikke liker ham, har du rett til å merke ham som din personlige, skumle fyr. [Les: Hvordan være bare venner når han vil ha mer]

10 skumle gutter du definitivt trenger å unngå

Det er noen mildt skumle gutter, og da har vi skummel, skumle gutta. Hvis du tiltrekker oppmerksomheten til en fyr du ikke liker, og han viser noen av disse 10 skumle fyrtegnene, er det på tide at du kommer tilbake og holder ham vekk fra deg.

# 1 Boben stirrer skumle fyren. Dette er fyren som ikke kan hjelpe å stirre ned spalten din hele tiden. Han tror han er for smart til å bli fanget og stirrer ned din tee, men han blir tatt i allikevel. Og uansett hvor mange ganger du tar ham, stopper ingenting ham fra å prøve å stirre på brystene dine.

Han er en skumle fyr med lyst på tankene hans. Hvis en unfanciable fyr hele tiden stirrer deg opp og ned som han ønsker å spise deg, er han definitivt en skumle fyr du trenger for å unngå. [Les: Hvorfor liker gutta bryster som galne?]

# 2 Den berusende feely skumle fyren. Dette er den skumle fyren som kan ødelegge deg. Han er ekstremt betennende selv når du ikke gjengir hans bevegelser. Han bruker noen unnskyldning for å berøre deg eller, gisp, klem deg! Han holder hånden din uten grunn og løfter hånden sin langs ryggen din til du bøyer ryggen som en kontortionist og dukke bort fra hans side.

Han er fyren som til slutt kan nå hendene ut til forsiden av skjorten din i varmen i øyeblikket. Hvis en fyr berører deg og håret på hendene begynner å stå, er han definitivt den beroligende kjæresten, skumle fyren.

# 3 Den personlige plassen skumle fyren. Har du en venn eller en kollega som bare ikke forstår meningen med personlig plass? Hvis du kjenner en fyr som står så nær deg at du kan lukte gårsdagens frokost på pusten, er han definitivt en skumle fyr som må unngås.

Han forstår ikke sosial etikette, og han kommer definitivt til å komme nær deg for en grunn. Bedre skyv ham bort før han tror du nyter blandingen av begge dine personlige mellomrom. [Les: De 7 stadier av kjærlighet til menn]

# 4 Den skitne snakker skumle fyren. Kjenner du en fyr som synes han er en smidig skitten snakk når han definitivt ikke er det? Hvis en fyr snakker om din synlige bh-stropp eller hvor sexy du ser ut i dag, selv når du forteller ham, er han en skumle fyr du trenger for å unngå.

Han kan anta at dere begge faktisk utveksler morsomme, sexy samtaler med hverandre. Hva er det neste, kanskje han vil ha sex med deg!

# 5 Den rike, skummel fyren. Vel, hva sier du om dette? Han er rik, men han er helt motbydelig. Han skryter og skryter, og tror at alle kvinner må stripe seg ned og bøye seg foran ham og hans rikdom. Hvis en braggart av en rik fyr slår på deg, og du ikke liker ham tilbake, gå bort fra ham før han begynner å tøffe deg og skamme deg hele tiden. [Les: Er usikre gutter noensinne verdt å danse?]

# 6 Den skumle fetish fyren. Har du noen gang datert en fyr som synes å ha mange galte fetisjer? Med mindre du deler hans interesser eller er forelsket i ham, avslutter du alle forhold med galne fetish-gutta som går over bord med fetishene sine.

# 7 Den skumle stalker fyren. Har en fyr bekreftet sin ukjente kjærlighet for deg nylig? Bruker han nå all sin tid etter deg rundt i byen, uansett hvor du er? Den skumle stalker fyren er fyren som synes han er kul og overbevisende ved å traile deg overalt. Unngå ham, ikke gi ham noen oppmerksomhet og prøv å gi ham glideren.

# 8 Den eldre skumle fyren. Faller pappa sin venn på deg? Gamle skumle fyrene er det rareste av mye! De er sosialt gjøk og desperat etter oppmerksomhet fra unge kjedelige mennesker. De antar at yngre jenter er lettere å få, fordi de aldri kan få en date med kvinner i sin egen alder.Hvis du har en eldre venn som forsøker å oppføre seg som en beroligende feikk skummel fyr, er han sikkert en eldre skumle fyr du trenger for å komme vekk fra.

# 9 Den stirrende skumle fyren. Bytter du blikk med interessante gutter i en kaffebar? Da har du definitivt møtt Mr. Staring Creepy Guy. Han er fyren som faller alt annet og stirrer på deg med hevn. Han stirrer hardt, med et øye vannet dvelende blikk som strekker seg inn i et uhyggelig smil hver gang du ser på ham. [Les: Hva slags menn stirrer på kvinner?]

# 10 Den kjære skumle fyren. Han er besatt av deg, og uansett hva du sier, synes han bare du spiller hardt for å få. Dette er romantisk mareritt, og han ville gjøre noe for å prøve å vinne din oppmerksomhet og din kjærlighet. Det er ikke mye du kan gjøre for å få ham av ryggen fordi han bare ikke vil tro at du ikke elsker ham tilbake. Det eneste du kan gjøre med denne skumle fyren, er å spille fint. [Les: Hvordan avvise en fyr du ikke liker ved å være fin]

Hva er din verste slags skumle fyr? Hva er din verste skumle fyropplevelse? Så mye som skumle folkene skremmer oss, de er fortsatt morsomme å høre om!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar