10 Samlivstips for å leve sammen lykkelig

Samliv kan være spennende, men det kommer også med sin andel av fallgruver. Bruk disse 10 tipsene, og du vil se at livet kan være så mye bedre!

Samliv er en trend som har blitt stadig mer populær blant moderne par, men det betyr ikke at det ikke er et stort skritt i et forhold.

Det er ofte sagt at samliv er forspillet til ekteskap, og det gjør det til en alvorlig forpliktelse.

Planlegger du å leve sammen?

Enten du bestemmer deg for å flytte inn med din betydelige andre for å teste vannet før ekteskap eller bare å spare på leiemidler mens du blir bedre kjent med hverandre, kan det være med å dele et oppholdsrom både sammen og lære deg mye om hva enten av dere vil ha fra hverandre.

Men du må huske at selv om du er overkrok i kjærlighet med partneren din, er en fredelig samliv ikke alltid en enkel bedrift å oppnå.

På slutten av dagen snakker vi om to personer med sine egne liker og misliker å komme sammen for å leve som et par.

Det kan være lett å feire det og late som om du er feilfri, og ingenting din partner gjør noen gang irriterer deg.

Men etter hvert går smuss som du skyver under sofaen, til slutt å finne veien ut, med mindre dere begge bestemmer seg for å være sannferdig og imøtekommende til hverandres livsstil! [Les: 14 viktige tips for å leve sammen før ekteskapsarbeid for deg]

10 enkle samlivstips for å leve lykkelig sammen

For å unngå unødvendig konflikt i samliv og skape et godt hjem, er det viktig å være åpen for å forandre og kompromittere.

Men så vanskelig som det kan virke, tar det ikke mye for å holde forholdet sterkt. Her er 10 enkle tips å følge for et godt samliv, som kan hjelpe dere begge til å forstå hverandre, styrker, feil og alle, og bringe dere nærmere.

# 1 Hent på samme side. Å sørge for at du og din partner er på samme side er nøkkelen før du bestemmer deg for å leve sammen. Er du fullt forpliktet til hverandre? Vil dere begge flytte fremover? Forutsetter dere begge en fremtid sammen? Vil du bo sammen for å planlegge for ekteskap eller bare for å spare penger? [Les: Hva er riktig alder for at du skal gifte seg?]

Dette er viktige spørsmål å diskutere med din betydelige andre fra begynnelsen for å være sikker på at begge vil ha de samme tingene i forholdet ditt og kan klare en vellykket samliv.

Å ta dette første skrittet før du beveger deg sammen, vil hjelpe deg med å unngå forvirring og i siste instans en rotete kollisjon nedover linjen på grunn av forskjellige forventninger fra hverandre.

# 2 Angi grunnregler. Det kan ikke virke romantisk, men det vil bidra til å tenke på partneren din som romkamerat ved innflytting. Før eller under innflytting er det tid til å etablere visse grunnregler, som du ville med en romkamerat.

Hvis noe virkelig irriterer deg, for eksempel å forlate spor på teppet eller å røyke innendørs, er det viktig å la din betydelige andre vite med en gang. Det er også viktig å oppfordre kjæresten din eller kjæresten til å gi egne retningslinjer, slik at de ikke føler at de blir kontrollert.

Etter at disse reglene har blitt etablert, kan partneren din og deg bedre fokusere på å nyte hverandres selskap enn å bekymre seg for å forstyrre hverandre over smålig uhell. [Les: 15 ting å vite før og etter å ha flyttet inn hos partneren din]

# 3 Del oppgaverene. Når du har satt bakken, er det på tide å diskutere husarbeidene. Å dele arbeidet på samme måte kan avlaste mye stress for dere begge og eliminere vrede over en person som hele tiden rydder opp etter den andre.

Ha en snakk om hva slags oppgaver du helst foretrekker, slik at ingen av dere sitter fast, når du helst vil vaske. Med oppgaver effektivt ute av veien, vil forholdet åpnes opp til mer moro og mindre forvirring. [Les: 12 tegn på at du er egoistisk i forholdet]

# 4 Redecorate. Å dekorere boarealet sammen vil ikke bare være en bonding opplevelse, men også en mulighet til å vurdere hvor godt du jobber som et lag. Selv om du og din signifikante andre har forskjellig smak, er det små måter å fusjonere dine ideer uten å gå på hverandres tær.

Kjøp et stykke kunstverk sammen eller ta på nytt din favorittstol. Uansett hva du er enige om, kan husholdningsinnredning være en fin måte å vise dine individuelle personligheter, så vel som dine identiteter som partnere.

Enten det er å bestemme om lakkfarger eller omarrangere møbler, gjør en innsats for å samarbeide om å skape et rom som dere begge kan være stolte av.

# 5 Diskuter økonomi. Å ha en grundig samtale om økonomi vil ikke være den mest sexy delen av å leve sammen, men det vil definitivt være avgjørende for et godt samliv. Tross alt er penger fortsatt et av de vanskeligste temaene for par å erobre uten å kjempe.

Ved innflytelse bør du og din partner bestemme hvordan utgiftene deles, uansett om du vil dele en felles konto, og om du vil kjøpe forsikring sammen eller ikke. Og husk at denne samtalen skal fortsette fordi økonomien ikke er konstant og kan forandre seg hele tiden.

Sjekk inn med dine betydelige andre regelmessig for å forsikre deg om at dere begge er klar over hverandres nåværende økonomiske situasjon og fortsatt fornøyd med de første økonomiske avtalene.[Les: 12 subtile tegn du blir diskret manipulert av din elsker]

# 6 Tilbring tid fra hverandre. Nå som dere begge vil tilbringe mye mer tid sammen, vil det være viktig for deg å tilbringe tid borte fra kjæresten din også. Det kan være fristende å forsømme familie og venner når du har din partner alt til deg selv, men det er aldri gunstig å isolere deg selv fra dine kjære utenfor ditt romantiske forhold. [Les: Hvordan gi plass og komme nærmere i kjærlighet]

Hvis du av en eller annen grunn mister din betydelige andre, trenger du fortsatt et støttesystem, og det er noe du må godta selv om du ikke vil erkjenne det. Lag tid til familie og venner, foster disse forholdene, og oppmuntre partneren din til å gjøre det samme.

Å bruke tid fra hverandre betyr også å bruke tid alene. Og å la deg være litt alene vil ikke bare skape en sunn plass mellom dere, det vil også hjelpe dere begge til å vokse som enkeltpersoner. [Les: 10 tegn på at du smeder den du elsker med for mye kjærlighet!]

# 7 Respekter hverandres forskjeller. Når du har delt et boareal for en stund med mannen din eller din kvinne, vil du sannsynligvis bli klar over at partneren din har interesser du tidligere ikke var klar over.

Kanskje, de liker å snakke sent om kvelden eller se på et bestemt fjernsynsprogram hver ettermiddag. Du kan eller ikke setter pris på disse interessene, men du bør respektere dem hverken. Å tillate din betydelige andre å være seg er en viktig del av å opprettholde et sunt forhold og et godt hjem. [Les: 25 must-follw forholdsregler for vellykket kjærlighet]

# 8 Lag mål sammen. Hvis du kunne klare å dekorere sammen, kan du bevege deg mot å skape mål sammen, uavhengig av om de er kortsiktige eller langsiktige.

Fokuser på et langsiktig mål som et lag og etablere en følelse av partnerskap mellom dere begge ved å arbeide for et felles mål som vil være til nytte for dere begge. Dette kan inkludere ombygging av huset, spare på ferie, eller til og med å planlegge et bryllup. [Les: 20 tegn for å vite om du er klar for ekteskap]

# 9 Kommunisere! Din partner og du trenger ikke å snakke hele tiden bare fordi du deler et tak. Faktisk ville det ikke være sunt hvis du gjorde det! Men det bør fortsatt være tydelig kommunikasjon mellom dere om forholdet ditt.

Hvis det er et problem, ikke vær så snill å snakke det gjennom. Hvis du tillater et problem å fester og eskalere inn i en kald krig, vil du bare sabotere forholdet. Du ønsker ikke å komme til det punktet du og din partner begynner å sove i separate rom fordi ingen av dere er villige til å møte et problem. [Les: 12 hemmeligheter for å ha et langsiktig forhold som varer]

# 10 Hold gnisten i live

Etter måneder eller år med å leve sammen, er det vanlig at forholdene virker foreldet eller uinteressant. Og en dagligdags rutine kan virkelig frata lidenskapen. Men du må huske at det i de fleste tilfeller ikke betyr at kjærligheten ikke lenger eksisterer.

Selv om du er helt komfortabel med kjæresten din, fortsett å bli kjent med dem bedre. Sett til side tid hver uke for datoen natt, selv om det bare betyr at du tar en rask matbit sammen. Fortsett å prøve nye ting sammen, utforske og vokse sammen. [Les: 15 mest vanlige årsaker til at par blir lei med hverandre]

Og viktigst, gjør alltid innsatsen for å vise din partner du setter pris på deres tilstedeværelse i livet ditt.

Tross alt krever sunne relasjoner generelt aksept og kompromiss, men dette blir enda mer sant i samlivet.

[Les: De 23 typer relasjoner som definerer ditt kjærlighetsliv]

Hold disse 10 samlivstipsene i tankene, og du vil se at det er mulig å leve sammen og holde seg sammen lykkelig, selv om innflytting kommer med sin egen andel av forvirringer og nye opplevelser!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar