10 ledetråder du er avhengig av din Fitness Tracker

Innhold

Det er ingen tvil om at treningssporere har hatt en positiv effekt på helsen vår, delvis fordi de taper inn i konkurransedyktige ånd - med oss ​​selv og andre. Det er imidlertid morsomt, hvordan noen mennesker kan bli litt besatt av disse målene. Vi har til og med hørt tallhistorier om folk som knytter tracker til hundens krage for å rakke opp trinnene og slå sine venners totaler. La oss innse det, det tar det for langt - og ikke bare fordi vi mistenker at Geoff i kontoer bruker det trikset på oss.

Ikke bli byttet til en slik obsessiv atferd - pass på disse advarselsskiltene at fitnessteknologi tar over livet ditt:

  1. Du sykler i sirkler rundt blokken din på slutten av en seks timers sykkeltur for å slå det magiske 100 km-merket på Garmin GPS-datamaskinen.
  2. Du forlater niesen din i tårer på hennes bursdagsfest fordi Snack-appen din sier at du må avvise et stykke av henne Frossen bursdagskake.
  3. Du går ut av et kritisk forretningsmøte fordi Polar hjertefrekvensur sier at stresset har presset deg inn i Zone 4 på en hviledag.
  4. Du ødelegger stemningen til et hjortparti ved å bruke My Macros + -appen for å analysere proteininnholdet i hver cocktail på menyen.
  5. Du omhyggelig plotter MapMyRun-ruter for å tegne formen på en stor hest på appens digitale kart over nabolaget ditt.
  6. Du utfører en pre-bed jogging på stedet ritual for å klokke Fitbit 10.000-trinns daglig mål.
  7. Du utarbeider en Porsche 911 for å sette en ny Strava-post på 1km-segmentet til din favoritt landlige kafé.
  8. Bevisst, du forlater huset ditt sent, så du må slå 5km PB på din Nike + Running-app eller savner din 9am-vurdering med sjefen din.
  9. Du lager en 40-dyp kø i din lokale deli ved hjelp av Calorie Counter-appen din for å beregne vitamininnholdet i hver ingrediens i focaccia.
  10. Du kutter en dato fordi Apple Watch sier at du har satt deg for lenge.

REKOMMENDERT: Trenger du virkelig å ta 10.000 skritt om dagen for å passe?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar