10 beste Netflix-dokumentarene for å få blodpumpen din

Innholdsfortegnelse:

10 beste Netflix-dokumentarene for å få blodpumpen din - UNDERHOLDNING 2023
10 beste Netflix-dokumentarene for å få blodpumpen din - UNDERHOLDNING 2023
Anonim

Supermensch: The Legend Of Shep Gordon (2013)

En ubemannet feiring av en av de største hucksters til å løse seg gjennom underholdningsindustrien. Denne opprørende dokken forteller om den kjære karrieren til Hollywood-agent / produsent / leder / uansett Shep Gordon, som brukte sin store sjarm og lur for å turbo-lade karrierer blant annet Alice Cooper, Raquel Welch og Sly Stallone.

Pumping Iron (1977)

Kulten av Ahnold kan spores tilbake til denne ikoniske dokumentarfilmen, som dives biceps-først inn i hyper-macho 1970s kroppsbyggingsscene. Fem-time Mr Olympia Schwarzenegger satser på tittel nummer seks, og ingenting - spesielt ikke framtid-Hulk Lou Ferrigno - kommer til å stå i veien for ham …

Bor på en dollar (2013)

Tenk deg om du og dine kamerater tok en av de 2-åring-til-rettigheter samtalene og faktisk kjørte med den. I et forsøk på å forstå ekstrem fattigdom, reiser fire amerikanske venner til Guatemala for å prøve å eksistere på en dollar om dagen - sykdom, sult og slemme parasitter venter på dem.

Reis til Le Mans (2014)

Kameraer spore driverne og mannskapet til det britiske racerteamet Jota Sport som de tar på seg den tøffeste motorsportshendelsen i verden. Det er en 200mph fortelling om modig visjon, farlig ambisjon og galskapslidelser for hvem altfor rask er aldri rask nok.

Motivasjonen (2013)

En av de mest inspirerende sportsdokumentarene fra nyere tid,Motivasjonen følger åtte unge skateboardere som de finpusser sine ferdigheter for å konkurrere på Street League Championship i New York. Netflix har også den utmerkede oppfølgeren, 2015-talletMotivasjon 2: The Chris Cole Story.

Somm (2012)

Å ta buffery til et nivå utenfor rekkevidde til de fleste normale mennesker, studerer fire hardcore-vin, brennevin og sigareksperter for å ta den prestisjetunge og skremmende Master Sommelier-eksamenen. Ved svinger spiker og ribben,Somm gir forbløffende innsikt i en verden bare en håndfull noensinne.

Indie Game: The Movie (2012)

I pizza-strewn, tech-cluttered tilbake rom over hele verden, indie programmerere jobber alene eller i lag, nøye bygge rare og fantastiske spill og planlegge måter å smugle sine varer inn i den selskapsdominerte mainstream. Hvis du noen gang har vært i en David v Goliath situasjon, vil dette slå et akkord.

Bones Brigade: En selvbiografi (2012)

Yep, en annen skateboarding-dokumentar, denne gangen om det største laget sporten noensinne har sett: Sen-1980-tallet super-crew Bones Brigade, der en tenåring Tony Hawk lettet sin ferdigheter. Berømmelse, herlighet, groupies, høyder, lavt og verdensskakende talent - hele den vilde historien er her briljant tilbakeført.

Maravilla (2014)

Den rørende historien om mellomvektskamp Sergio Martínez, som er krevende til rikdom, har sammenstøt med den ofte skyggefulle boksindustrien blitt så visceral som alt han har opplevd i ringen. En fascinerende titt på en sport hvor penger ofte har overdreven dominans - og en superstjerne i det for mer enn bare en lønningstid.

Stopp på ingenting: The Lance Armstrong Story (2014)

Og hvis alle de ovennevnte har fått blodpumpen din litt for hardt, ta deg inn med dette sjokkerende fortellingen om ukontrollert ambisjon og kjevefallende bedrag, med takk til BAFTA-vinnende regissør Alex Holmes. Som alle de beste dokumentarfilmene, avbilder det virkelige hendelser som nesten trosser troen. Oh, Lance.

Populært emne