10 beste film med Dwayne 'The Rock' Johnson

Innholdsfortegnelse:

10 beste film med Dwayne 'The Rock' Johnson - øVELSER 2023
10 beste film med Dwayne 'The Rock' Johnson - øVELSER 2023
Anonim

Wrestler-skuespilleren Dwayne 'The Rock' Johnson har vist seg å være en svært allsidig skuespiller og utøver og å feire Blu-ray, 3D Blu-ray og DVD-utgivelse av Hercules denne uken, har vi samlet en liste over favorittene våre filmer med stormannen.

La oss ta en titt på ti av hans mest betydningsfulle roller (i kronologisk rekkefølge) …

The Mummy Returns (2001)

Image
Image

The Mummy Returns var Johnsons spillefilm debut, hvor han gjorde et kort utseende som The Scorpion King. Mens han ikke fikk mye skjermtid, var det en viktig rolle og en god plattform for ham å starte sin Hollywood-karriere.

Suksessen til filmen førte til hans første ledende rolle i spin-offen The Scorpion King og Johnson ble oppført av Guinness World Records som den høyeste betalte skuespilleren i sin første hovedrolle.

Rock Fact Johnsons eneste talte linjer er i gammel egyptisk. Løst oversatt, linjen 'haku machente'Betyr' det er varmt som helvete '.

The Scorpion King (2002)

Image
Image

The Scorpion King var prequel til The Mummy Returns som utforsket hvordan tegnet steg fra å være en enkel leiesoldat til en kraftig hersker. Filmen spilte til Johnsons styrker, kombinerer fulle action-sekvenser og viser sitt talent for komedie.

Rock Fact Regissør Chuck Russell var ivrig etter å innlemme en fysisk manøvre i filmen som bare Johnson kunne utføre. Det er en scene hvor han fjærer til føttene fra å ligge på ryggen. Russell sa at han aldri hadde sett en mann så stor som Johnson gjorde det.

Dwayne Johnsons fete shedding hemmeligheter.

The Rundown (2003)

Image
Image

En smart, morsom actionfilm, til mange Rundown (aka Velkommen til jungelen) var filmen som sementerte Johnson som en allsidig action-komedie skuespiller. Johnson danner en morsom dobbelte handling med Sean William Scott (amerikansk pai) som paret jakter på en artefakt som vil frigjøre en Amazon landsby fra tyranni av en mining mogul spilt av Christopher Walken.

Rock Fact Johnsons stuntdobbelte var hans kusine Tanoai Reed, som har jobbet med ham på en rekke actionfilmer siden.

Vær kult (2005)

Image
Image

Oppfølgingen til Få Shorty, med John Travolta som gjengitt hovedrollen, var en av Johnsons mest minneverdige forestillinger og den første han spilte mot type. Han spiller Elliot Wilhelm, en flamboyant livvakt som drømmer om stjernen.

Rock Fact I scenen hvor Elliot jager Raji (Vince Vaughn) rundt bilen, ble det meste av dialogen improvisert. På slutten, når Raji sier 'E. Weasy 'og danser, kameraet beveger seg tilbake og du kan se Johnson smilende.

Gridiron Gang (2006)

Image
Image

Gridiron Gang ga johnson sin første rent dramatiske rolle. Filmen ble basert på den sanne historien om Sean Porter (spilt av Johnson) som skapte en fotballaga på sitt ungdomsfangststed. Filmen gjorde god bruk av Johnsons naturlige karisma, og han ble anerkjent for sin nyanserte ytelse.

Rock Fact Under en treningsscene i filmen ser Johnson seg på nummer 94 på skjorten hans, det samme nummeret han hadde på sin virkelige høyskoleteam i Miami Hurricanes.

The Other Guys (2010)

En strålende parodi av 80-tallet og 90-tallet kompisfilm. Vil Ferrell og Mark Wahlberg være stjernene, mens Johnson co-stars sammen med Samuel L Jackson som de mest hilarious OTT og macho politiet på troppen.
En strålende parodi av 80-tallet og 90-tallet kompisfilm. Vil Ferrell og Mark Wahlberg være stjernene, mens Johnson co-stars sammen med Samuel L Jackson som de mest hilarious OTT og macho politiet på troppen.

Rock Fact Filmen har subtile cameos fra Brooke Shields, Tracy Morgan og Rosie Perez.

Fast Five (2011)

Image
Image

Kjappe fem ristet opp Rask rasende formel og pitted Johnson som en karismatisk skurk mot faste Vin Diesel og Paul Walker. Johnson spiller DEA Agent Hobbs, som følger laget i Rio Janeiro da de forfølger en heist i håp om å kjøpe sin frihet.

Rock Fact Filmen har følgende biler … Acura NSX, 1970 Dodge Charger, Pontiac Firebird Trans Am, Ford GT40, Chevrolet Corvette Grand Sport, De Tomaso Pantera GT5-S, Tilpasset lastebil, Armet Gurkha F5, Ford Galaxie 500 XL, Ducati Streetfighter , Porsche 911 Carrera, Subaru Impreza WRX Sti, Nissan 370z, Dodge Chargers, Lader SRT-8, Dodge Challenger SRT-8, Nissan GT-R, Lexus LFA, Koenigsegg CCXR.

Smerte og gevinst (2013)

Image
Image

Smerte og fortjeneste ble regissert av Michael Bay og markerte en seriøs avgang fra sine vanlige prangende, store budsjettfilmer. Johnson stjerner sammen med Mark Wahlberg og Anthony Mackie i det virkelige liv inspirerte komediet drama som en Miami kroppsbygger fast bestemt på å forfølge den amerikanske drøm for enhver pris.

Rock Fact Johnson lagde rundt 7 kg muskel til sin allerede imponerende ramme for rollen, som veide inn på rundt 125 kg.

Rask og rasende 6 (2013)

Image
Image

Den sjette filmen i Rask rasende franchise gjenforenet Diesel, Walker og Johnson, som kom tilbake som agent Hobbs. Johnson relished sin rolle som en antagonist til resten av tegnene og viste at det fortsatt var mye liv og moro igjen i franchisen.

Rock Fact Over 100 biler ble ødelagt i ferd med å filme.

Hercules (2014)

Image
Image

Johnson er perfekt kastet som de mektige Hercules i denne spennende historien om fryktløshet, mot og heltemod, støttet av en stjernespiller som inkluderer Ian McShane, Joseph Fiennes, Rufus Sewell og John Hurt.

Rock Fact For å forberede seg på rollen tok Johnson et oppløftende treningsregime på åtte måneder.Skyt en scene der Hercules er sammenkjørt Johnson sa at han "svarte ut" etter hver gang: "Jeg spurte prop-avdelingen for å låse meg i ekte stålkjeder som jeg ikke kunne bryte, så ytelsen ville være ekte."

HERCULES er ute på Blu-ray, 3D Blu-ray og DVD nå

Populært emne