10 babyprodukter du egentlig ikke trenger

Ja, babyer trenger mange ting. Du vil takke de heldige stjernene dine noen klare folk har oppfunnet noen av babyprodukter der ute, men andre, vel, det er sannsynligvis en god grunn til at du ikke engang visste at de eksisterte. Willy wigwam, noen?

Derfor har vi satt sammen en liste over baby-gadgets og produkter du ikke bør investere i fordi du virkelig ikke trenger dem.

Tørk opp varmere Topp og hale bolle Blekkpapir Bil ladeflaske varmere Fabric sling Massevis av nyfødte klær Barneseng støtfanger sett Baby kneputer Baby sko Pee-pee teepee

1. Tørk opp varmere

Selv om det var en ting som en kresne babybunn, kunne de fortelle forskjellen mellom en romtemperaturtørke og en foroppvarmet en? Og har du noen gang sett (eller hørt om) en baby som feiret i protest fordi den gamle mummien scrimped på en tørkevarmer og bare brukte varmt vann og bomullsull i stedet. Nei? Nei.

2. topp og hale bolle

Utformet slik at du ikke ved et uhell rengjør babyens topphalv med vann som har blitt brukt til å vaske haleenden, kan topp- og hale bollen være nyttig. Eller, du kan bare vaske babyens topp først og hale sist i vasken eller babybadet ...

3. Blekkpapir

Noen sverger ved luktfyllingsevnen, ettersom det blir hver brukte bleie til en liten krympet pølse, men vær forsiktig - det er en pågående investering. Blekkskuffer trenger påfyllingspatroner, og når du kommer gjennom 7-10 bleier om dagen, vil du forkjøle ut en rettferdig få kvid gjennom årene. Nappy sekker bundet tett og kastet i en kasse tømmes jevnlig vil gjøre jobben like bra.

4. Bil ladeflaske varmere

Nå mens vi forstår at noen babyer liker melkens varme, er billaderen de bare ikke verdt bryet. De tar så lang tid å varme en flaske (hvis de klarer det i det hele tatt) at du også kan gni det mellom hendene i 10 minutter for samme effekt.

5. Fabric sling

Dette burde være så greit. Fold opp slynge og sett på som per instruksjon. Pop baby inn. Baby snoozes lykkelig, mens du har to hender fri til å faktisk få ting gjort. Bare det er det ikke. Det er eoner av bryting og binde, banne og gråte. Hvis du har grenseløs tålmodighet og fingerferdighet, eller du er en origami mester, få en. Ellers får du en babybærer som allerede er montert.

6. Massevis av nyfødte klær

Den gjennomsnittlige babyen i Storbritannia veier 7lb 8oz ved fødselen og etter et vanlig innledende vekttap, setter på rundt 1oz om dagen. Det betyr at de når 9lb, størrelsen de vokser ut av nyfødte klær, på rundt 3 uker. Prøv og kjøp en spredning av størrelser, slik at du ikke er igjen med masse søte, men ubrukelige ubrukte babygros.

7. Cot støtfanger sett

Mens det er fristende å skvette ut på et nydelig barneseng-støtfangersett som passer til gardinene og passer med temaet ditt, motstå! De kan se pen ut, men den eneste fordelen med dem er å glede øynene dine. Dessuten anbefaler ikke sikkerhetsseksperter dem, fordi det er mulig for babyer å bli sammenflettet i festene eller overoppheting. Det kan se ut i fengselscelle, men den tryggeste måten babyen sover på, er uten løst sengetøy eller støtfangere.

8. Baby kneputer

Når du ser på den lille som kryper over det flislagte kjøkkengulvet, kan det bli knust, men babyer har små knær som er oppe i jobben. Hvis du har et spesielt slitende gulv og / eller en baby som faktisk holder dem på, kan kneputer være verdt pengene, men ellers spare penger, de kommer til å være på føttene på kort tid.

9. Babysko

De er sååå søte! Akkurat som pappas! Og de kan være. Men selv om det føles rart å forlate huset med et av tallene dine, er ikke barnet ditt nødt til å beskytte føttene sine fra de skitne gamle brosteinene før de kan gå. Spar penger for skoleårene dine når du vil ønske du hadde kjøpt aksjer i Clarks i stedet.

10. Pee-pee teepee

Også kjent som Willy Wigwam, ja, de eksisterer virkelig. Erfarne mødre vet at de andre guttens biter blir utsatt for frisk luft under en bleieendring, de bestemmer seg for å tisse. Så, for å spare på klærne dine og eventuelle umiddelbare myke møbler, ble pee-pee teepee oppfunnet for å hoppe over din lille for å fange sprinkle. Morsomt? Ja. Nødvendig? Ikke så mye.

Hva kjøpte du, men brukte aldri, eller ville du aldri ha kjøpt? Fortell oss i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar