10 lydbøker hver gravide kvinne skal lytte til

Ni måneder kan føles som en loooong tid. Mens du spiller venter spillet for baby, lager opp på noen få graviditets lydbøker.

I motsetning til faktiske graviditetsbøker kan du multitaskere mens du hører, enten det er i bilen, på kjøkkenet eller på ferie.

Fra strålende graviditetsrådgivning til beroligende selvhjelp, her er vårt utvalg av den beste lyttingen, alle tilgjengelige for nedlasting fra Audible på Amazon.

Det fungerte for meg: Tips fra virkelig lykkelig baby av Holly Willoughby

(Gratis med Audible trial, amazon.co.uk)

Vel, hun er en mamma på tre, så må du vite noe eller to. Denne engasjerende boken leser som en koselig samtale med Holly, og den adresserer alle de grunnleggende ting du trenger fra dag ett: fôring, sove, bading, leker, klær og selvfølgelig å ta vare på deg selv samtidig. Holly kaller det 'det rådet jeg skulle ønske jeg hadde fått før jeg ble mamma.'

En Mindfulness Guide for Frazzled av Ruby Wax

(Gratis med Audible trial, amazon.co.uk)

Hvordan håndterer du stress når vinen er ute av dagsordenen? Komikeren-vendte-mental-helse-ekspert forteller sin egen lærebok for å slå stress og angst. Pakket full av enkle mindfulness triks og daglige øvelser, vil Ruby's guide holde deg rolig midt i kaoset.

Hypnobirthing Home Study Course Manual av Kathryn Clark

(Gratis med Audible trial, amazon.co.uk)

En smertefri fødsel, sier du? Mens du kan scoff - og det gjorde vi også - det er mye bevis på at hypnoterapi kan redusere smerte og stress i arbeidskraft. Denne boken er et komplett opplæringsforløp, med vekt på å gjøre hele opplevelsen positiv.

Big Magic: Creative Living Beyond Fear av Elizabeth Gilbert

(Gratis med Audible trial, amazon.co.uk)

Du kan kanskje vite Gilbert som forfatter av Eat, Pray, Love, som ble gjort til en fabfilm med Julia Roberts. Dette er en annen inspirerende, sjarmerende bok, denne gangen handler alle om å møte vår frykt og omfavne livets utfordringer. Perfekt for graviditet, så ...

Brain Rules for Baby: Hvordan heve et smart og lykkelig barn fra nul til fem av John Medina

(Gratis med Audible trial, amazon.co.uk)

Dr Medinas bok, Brain Rules, var en global bestselger, og nå har han slått sitt sanne øye på foreldre. Alle de viktigste spørsmålene du vil ha svar på, er her - hva er det viktigste som du kan gjøre i løpet av svangerskapet? Hva er den beste måten å bruke ros og disiplin på? Hvordan kan jeg håndtere tantrums og tårer? Det er en foreldrebibel.

The Headspace Guide til ... En Mindful Graviditet av Andy Puddicombe

(Gratis med Audible trial, amazon.co.uk)

Denne boken tar sikte på å hjelpe deg og din partner får mest mulig ut av graviditeten og de første ukene med foreldre med så lite angst som mulig. Det spenner fra å skape de rette forholdene for unnfangelse for å håndtere smerte i arbeid, og - bonus! - Det er ingen psykobabble.

The Sleep Book av Dr Guy Meadows

(Gratis med Audible trial, amazon.co.uk)

Å få en god natts søvn er vanskelig når du er gravid. Du kan ikke bli komfortabel, ditt sinns racing ... og neste dag er du i form for ingenting. Denne boken har noen geni tips og triks for riktig søvn fra ekspert grunnleggeren av The Sleep School.

The Unmumsy Mum av Sarah Turner

(Gratis med Audible trial, amazon.co.uk)

Frelseren av trakasserte mødre overalt, The Unmumsy Mum skriver og blogger om virkeligheten av morskap i all sin rotete, ufullkommen, morsom herlighet. Hun deler leksjonene hun har lært underveis, fra fødselen til potteopplæring. Du vil le, nikk og føle deg bedre at det ikke bare er deg ...

Den Bevisste Foreldre: Transformere oss selv, Empowering Our Children av Dr Shefali Tsabary

(Gratis med Audible trial, amazon.co.uk)

Ikke vær kvitt den ganske verdige tittelen: Denne boken handler om trygg foreldre hvor mor og baby lærer den beste veien gjennom denne erfaringen sammen, som et lag. Det legges vekt på å heve veljusterte, lykkelige barn og hjelpe foreldre til å unngå å gjenta noen feil fra egen oppdragelse.

Gjør det opp mens jeg går langs Marian Keyes

(Gratis med Audible trial, amazon.co.uk)

Full avsløring: Denne boken handler ikke om graviditet, heller ikke morskap, som deilig Marian ikke har barn. Men det er en super morsom og varm reise gjennom moderne kvinners liv, fra galne motetrender til familieforhold. Jubel, lett og så mye moro.

De største historiene, fortalt av de største stemmer - din for å laste ned og nyte når og hvor du vil. Velg mellom 200.000 pulserende thrillere, blodkromende chillers, bestselgere og nye opplevelser som er varme utenfor pressen. Nyt det aller beste i fiksjon og ikke-fiksjon, brakt til liv av de beste stemmer.

Start 30-dagers gratis prøveversjon på Amazon Audible

Etter de første 30 dagene betaler du £ 7,99 per måned og mottar en bokskredit som du kan bruke til å lytte til en bok på Audible. Det er ingen forpliktelse, og du kan kansellere når som helst.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar