Babystyle Oyster Review

Innhold

Dette er en god verdi og praktisk valg som er solid og enkel å montere med mange ekstra tillegg. Lys, kompakt og svært smal, Babystyle Oyster er ideell for mindre hjem og bilstøvler. Den har god lagring også, men tilbakestillingsmekanismen er ganske vanskelig å bruke og har ikke stor oppheng.

Dette er en stor verdi, smart utseende barnevogn system med mange lyse farger. Kompakt og rimelig lett på litt over 10 kg, dette ville passe babyen din fra nyfødte til småbarn. The Oyster kommer med mange ekstrautstyr, inkludert raincovers for både barnevogn og carrycot og UV-parasoll. Det er enkelt å bytte mellom moduser, selv om justering av selen er litt fiddly. Men det er god lagringsplass med en romslig handlekurv.

Oppdag de beste trenestolene og bilene som har vunnet på Mother & Baby Awards

Når du er i barnevakt, kan setet reverseres og støtfangeren fjernes for eldre barn. Det er synd at trenestols setet ikke er bedre polstret og tilbakestillingsfunksjonen er stiv og litt vanskelig å bruke. Suspensjonen betyr at det kan være en humpete tur til tross for de innebygde støtdempere. Bra for de korte på plass og arbeider med et mindre budsjett.

Oppdag spørsmålene du må spørre når du kjøper en 3-i-1 barnestol. Har du Oyster? Gi oss beskjed om dine tanker i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar